דרך להשאיר נשק מאובטח בסביבת ילדים-מה הפתרונות המומלצים?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
דרך להשאיר נשק מאובטח בסביבת ילדים-מה הפתרונות המומלצים?
לזמנים שהנשק לא עלי מחפש גם דרך לקבע למקום וגם למנוע ירי לא
כל עזרה תתקבל בברכה
תודה
כל עזרה תתקבל בברכה
תודה
- סליקאי כסף
Re: דרך להשאיר נשק מאובטח בסביבת ילדים-מה הפתרונות המומלצים?
כספת מוסתרת, מוברגת לקיר ולרצפה באמצעות ארבעה בורגי ג'מבו או יצוקה בתוך קיר בטון מזוין.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
הפרד את הנשק מהתחמושת.
פרק את הנשק פרוק שדה והפרד את אחד המכלולים מהיתר.
קח אתך את אחד החלקים, כך שלא יתאפשר כל שימוש בנשק, גם אם יימצאו כל מרכיביו.
פרק את הנשק פרוק שדה והפרד את אחד המכלולים מהיתר.
קח אתך את אחד החלקים, כך שלא יתאפשר כל שימוש בנשק, גם אם יימצאו כל מרכיביו.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
כספת עם מנעול טביעת אצבע המוברגת למשהו מקובע. זה לא יעצור את הגנבים, אבל בהחלט לא יאפשר לילדים לגעת בנשק.
תודה רבה לכל העונים אך אני מחפש משהו יותר נייד מכספות
ופחות מסורבל מפירוק הנשק כל פעם ולשמור על הנוקר צמוד אלי וכל'...
שמעתי שיש מנעולים מיוחדים לנשק אך איני מצליח לאתר וחיפשתי מישהו עם נסיון שיכול לומר זה כן וזה לא אשמח לעוד עזרה
ופחות מסורבל מפירוק הנשק כל פעם ולשמור על הנוקר צמוד אלי וכל'...
שמעתי שיש מנעולים מיוחדים לנשק אך איני מצליח לאתר וחיפשתי מישהו עם נסיון שיכול לומר זה כן וזה לא אשמח לעוד עזרה
- סליקאי כסף
לא חסר מנעולי הדק - תחפש ב-ebay תחת הערך TRIGGER LOCK עבור הנשק הספציפי שלך.
יש כל מיני סוגים במחירים סבירים ביותר.
אין גם שום בעיה להזמין דרך האינטרנט, זה לא נחשב לחלק של נשק.
אישית, אני חושב שזה רעיון רע להשאיר נשק ללא השגחה (על אחת כמה וכמה בסביבת ילדים) גם אם הוא נעול אבל זו כבר בעיה שלך.
גם אם הוא נעול במנעול הדק הוא עדיין יכול להגנב או יכולים לשחק בו.
נשק צריך להיות באחד מ-3 המצבים:
1. נישא על גופך בנרתיק וחגורה מתאימים
2. בכספת נעולה בביתך
3. מופקד אצל סוחר נשק מורשה
א.
יש כל מיני סוגים במחירים סבירים ביותר.
אין גם שום בעיה להזמין דרך האינטרנט, זה לא נחשב לחלק של נשק.
אישית, אני חושב שזה רעיון רע להשאיר נשק ללא השגחה (על אחת כמה וכמה בסביבת ילדים) גם אם הוא נעול אבל זו כבר בעיה שלך.
גם אם הוא נעול במנעול הדק הוא עדיין יכול להגנב או יכולים לשחק בו.
נשק צריך להיות באחד מ-3 המצבים:
1. נישא על גופך בנרתיק וחגורה מתאימים
2. בכספת נעולה בביתך
3. מופקד אצל סוחר נשק מורשה
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
צודק לחלוטין אך אני גר בבית לא שלי ואין לי איך להרכיב כספת ומחפש פיתרון חלופי
תודה
תודה
- סליקאי כסף
אם לא כספת מקובעת אז לפחות כספת ששוקלת כמו הילדים שלך. משהו כמו:
http://www.g-mall.co.il/Product.asp?Pid ... ap&lang=he
http://www.g-mall.co.il/Product.asp?Pid ... ap&lang=he
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
למיטב זכרוני בכל חנות נשק יש מנעול כבל. תופסים את הצינה אחורה על עצר המחלק, משחילים את הכבל דרך פתח ההפלטה ובית המחסנית, נועלים ומשחררים באיטיות את הצינה על הכבל. משהו כמו 20-30 ש"ח ברוב חנויות הנשק.
דוגמא
שים לב, שהרשת מלאה במאמרים על הקלות בפריצת אמצעים אלו. גם ילדים יצירתיים יוכלו לעבור את המנעול הזה. גם ללא קיבוע לקיר נראה לי שתשיג הרבה יותר שקט נפשי עם כספת פשוטה ב 300 ש"ח (כל עוד החשש הוא מפני ילדים בלבד).
אם הכסת"ח האמריקאי מדבר אליך, הנה רשימה של מוצרים המורשים ע"י משרד המשפטים האמריקאי לשמש לאבטחת נשק בזמן הובלה או מכירה
אם המחיר לא עוצר אותך - הנה מערכת מעניינת
דוגמא
שים לב, שהרשת מלאה במאמרים על הקלות בפריצת אמצעים אלו. גם ילדים יצירתיים יוכלו לעבור את המנעול הזה. גם ללא קיבוע לקיר נראה לי שתשיג הרבה יותר שקט נפשי עם כספת פשוטה ב 300 ש"ח (כל עוד החשש הוא מפני ילדים בלבד).
אם הכסת"ח האמריקאי מדבר אליך, הנה רשימה של מוצרים המורשים ע"י משרד המשפטים האמריקאי לשמש לאבטחת נשק בזמן הובלה או מכירה
אם המחיר לא עוצר אותך - הנה מערכת מעניינת
נערך לאחרונה על ידי Neon Golden בתאריך 19 אוקטובר 2014, 20:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
בתור ילד סקרן שגילה עניין רב בכל מה שמסוכן ואסור ובפרט בכלי נשק , זוכר היטב שגם כל החברים שלי ידעו בדיוק איפה מוחבא כל כלי נשק , כדור או מחסנית בבית .
אני די פרנואיד בעניין הזה וחושש להשאיר ילדים ונשק בבית למרות כל אמצעי הזהירות.
עצה אחת - אם כספת איכותית וכבדה כמו שהציע ליאור יקרה לך , ״כספת״ שנמכרת באייס ויש לה מפתח מורכב וקוד , תעשה את העבודה ,גם אם איננה מקובעת . תשתדל למלא אותה בדברים כבדים בנוסף לאקדח ואל תשאיר בחוץ מפתחות שלה , כי הם ימצאו אותם. אל תבחר קוד פשוט שאתה עושה בו שימוש אחר כמו לנעול את האייפון או הערוצים למבוגרים בטלויזיה וכו׳ כי הם יפצחו את זה בקלות . אני בתור ילד לא הייתי מפסיק לנסות לפתוח את הכספת עם קוד , אבל לא הייתי נוקט באמצעים בלתי הפיכים כדי לפרוץ אותה .
לילדים שלי , השתדלתי לספק את יצר הסקרנות בכל דרך אפשרית כדי לנטרל את העניין שלהם בנשק גם אם יתקלו בו מחוץ לבית.
הווה אומר לא להתייחס לנושא כטאבו , אלא להסביר להם , לענות להם ולחשוף אותם לנושא בצורה מבוקרת אם הם מגלים עניין .
זה כמובן בנוסף ולא במקום אמצעי זהירות אחר ואם לא מדובר בילדים שלך , אז אל תכנס לזה.
עצה אחת - אם כספת איכותית וכבדה כמו שהציע ליאור יקרה לך , ״כספת״ שנמכרת באייס ויש לה מפתח מורכב וקוד , תעשה את העבודה ,גם אם איננה מקובעת . תשתדל למלא אותה בדברים כבדים בנוסף לאקדח ואל תשאיר בחוץ מפתחות שלה , כי הם ימצאו אותם. אל תבחר קוד פשוט שאתה עושה בו שימוש אחר כמו לנעול את האייפון או הערוצים למבוגרים בטלויזיה וכו׳ כי הם יפצחו את זה בקלות . אני בתור ילד לא הייתי מפסיק לנסות לפתוח את הכספת עם קוד , אבל לא הייתי נוקט באמצעים בלתי הפיכים כדי לפרוץ אותה .
לילדים שלי , השתדלתי לספק את יצר הסקרנות בכל דרך אפשרית כדי לנטרל את העניין שלהם בנשק גם אם יתקלו בו מחוץ לבית.
הווה אומר לא להתייחס לנושא כטאבו , אלא להסביר להם , לענות להם ולחשוף אותם לנושא בצורה מבוקרת אם הם מגלים עניין .
זה כמובן בנוסף ולא במקום אמצעי זהירות אחר ואם לא מדובר בילדים שלך , אז אל תכנס לזה.
- סליקאי טיטניום
שרשרת ברזל (כמו של שער)
פותחים את המחלק , משחילים את השרשרת דרך המחלק הפתוח דרך חור בית המחסנית
קשירה עם מנעול לא קפיצי כמובן
והמפתח אצלך בכיס
פותחים את המחלק , משחילים את השרשרת דרך המחלק הפתוח דרך חור בית המחסנית
קשירה עם מנעול לא קפיצי כמובן
והמפתח אצלך בכיס
- סליקאי ארד
ניר ל כתב:בתור ילד סקרן שגילה עניין רב בכל מה שמסוכן ואסור ובפרט בכלי נשק , זוכר היטב שגם כל החברים שלי ידעו בדיוק איפה מוחבא כל כלי נשק , כדור או מחסנית בבית .
בתור ילד סקרן כבר בגיל 5 הוסבר לי מה הנזק שנשק עשוי לגרום. (ירי על קישוא) כבר אז יצאתי לירות לעבר חומת מפגע ברובה טוטו. כישוב ספר עוזי היה נגיש מתחת למיטה וידעתי שזה נגד אוייב. כל יום עצמאות מטווח רובה אוויר בגיל בר מצווה מפעל בר מצווה בקליעה למטרה ב 0.22 (הורי עזבו לעיר כשהייתי בן 8 עזבתי איתם וחזרתי לתיכון אך הקשר עם הקיבוץ נשמר ואת המטווח ערכתי עם בני כיתתי בקיבוץ) מועדון הקליעה של הגדנ"ע היה לנו בית. בגיל 16 כבר יצאנו לקורס ירי ב רומ"ט F.N ובסוף י"א לקד"צ צלפים. (שם ירינו אפילו בברטה טוטו) כל מה שעניין אותנו בנשק היה נגיש ובטיחותי. היינו מאד מאד סקרנים. ואפילו שובבים. אבל את הבטיחות שהטמיעו בנו מגיל "0" לא שכחנו.
עכשיו לכו תסבירו שזה הפיתרון !!!
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אילן, לפחות במקרה שלי , אתה משכנע את המשוכנעים...
יחד עם זאת , אנקדוטה קטנה -
בטיול בארה״ב לפני כשנתיים , אחרי שהילד בן ה-11 נכנס איתי למטווח וגם ירה.
קניתי לו בוולמארט אקדח bb שהמוכר המליץ עליו- " לא משהו שמסוגל לגרום נזק אפילו אם פוגע בעין ומצויין לצורך לימוד ילדים את נושא הבטיחות בנשק״
כשנכנסנו לבית הוא ביקש לפתוח ולשחק - אז הוא קיבל הרצאה מאד מקיפה לנושא התפעול והבטיחות , השבעתי אותו לא לטעון, לא להכניס מחסנית , לא לכוון לשום דבר חי והזהרתי אותו שמדובר בכלי מאד מסוכן שיכול לגרום פציעה חמורה וכואבת עד כדי נכות .
מדובר בילד אחראי ורציני.
דקה אחרי שעזבתי אותו שמעתי צעקה , למרות כל ההבטחות לא לשחק וכו׳ , הוא כנראה הכניס מחסנית ודרך , אח״כ הוציא את המחסנית , אח״כ חסם עם כף היד את הקנה ולחץ על ההדק...
אז הוא קיבל יופי של סימן עגול במרכז העצבים בכף היד וכמעט התעלף מכאבים ... המוכר צדק , אמצעי מצויין ללימוד שימוש בטיחותי בנשק. עדיין אני לא סומך עליו , זה מסוג הדברים שאין בהם מקום אפילו לטעות אחת.
יחד עם זאת , אנקדוטה קטנה -
בטיול בארה״ב לפני כשנתיים , אחרי שהילד בן ה-11 נכנס איתי למטווח וגם ירה.
קניתי לו בוולמארט אקדח bb שהמוכר המליץ עליו- " לא משהו שמסוגל לגרום נזק אפילו אם פוגע בעין ומצויין לצורך לימוד ילדים את נושא הבטיחות בנשק״
כשנכנסנו לבית הוא ביקש לפתוח ולשחק - אז הוא קיבל הרצאה מאד מקיפה לנושא התפעול והבטיחות , השבעתי אותו לא לטעון, לא להכניס מחסנית , לא לכוון לשום דבר חי והזהרתי אותו שמדובר בכלי מאד מסוכן שיכול לגרום פציעה חמורה וכואבת עד כדי נכות .
מדובר בילד אחראי ורציני.
דקה אחרי שעזבתי אותו שמעתי צעקה , למרות כל ההבטחות לא לשחק וכו׳ , הוא כנראה הכניס מחסנית ודרך , אח״כ הוציא את המחסנית , אח״כ חסם עם כף היד את הקנה ולחץ על ההדק...
אז הוא קיבל יופי של סימן עגול במרכז העצבים בכף היד וכמעט התעלף מכאבים ... המוכר צדק , אמצעי מצויין ללימוד שימוש בטיחותי בנשק. עדיין אני לא סומך עליו , זה מסוג הדברים שאין בהם מקום אפילו לטעות אחת.
- סליקאי טיטניום
אצלי בתור ילד קטן , זה התחיל ממציאת כדור רובה חדש ונוצץ ... מצאנו כ 20 כאלו שהיו זרוקים בחולות וכל הילדים התחילו להסתובב איתם בשכונה.
ברגע שהמבוגרים גילו , התגובה הייתה מאד חריפה והיסטרית. אבא שלי לעומת זאת , הסביר לי מה זה ואיך זה עובד , פירק אותו וכתב את השם שלי על רובה העץ עם אבק השריפה , את הקליע הוא נתן לי לשמור.
את הנשק הצבאי , היה מרשה לי לפרק ולנקות , תו״כ הסברים כמובן - מה שמנע ממני את הצורך לחקור את הנושא לבד ללא רשות ...
בהמשך זה כנראה הציל חיים בשעה שמנעתי מילדים בגילי לזרוק תחמושת חיה למדורה בל״ג בעומר וכו׳. כך שאני בעד הגישה הזאת וממשיך אותה, אבל לא במקום שאר אמצעי הזהירות.
ברגע שהמבוגרים גילו , התגובה הייתה מאד חריפה והיסטרית. אבא שלי לעומת זאת , הסביר לי מה זה ואיך זה עובד , פירק אותו וכתב את השם שלי על רובה העץ עם אבק השריפה , את הקליע הוא נתן לי לשמור.
את הנשק הצבאי , היה מרשה לי לפרק ולנקות , תו״כ הסברים כמובן - מה שמנע ממני את הצורך לחקור את הנושא לבד ללא רשות ...
בהמשך זה כנראה הציל חיים בשעה שמנעתי מילדים בגילי לזרוק תחמושת חיה למדורה בל״ג בעומר וכו׳. כך שאני בעד הגישה הזאת וממשיך אותה, אבל לא במקום שאר אמצעי הזהירות.
- סליקאי טיטניום
- סליקאי כסף
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד