לבקשתו של איתמר - סקר גלוק 19, אנא הצביעו
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
לבקשתו של איתמר - סקר גלוק 19, אנא הצביעו
לבקשתו של איתמר - סקר גלוק 19
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 21 פברואר 2008, 11:20, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Webart כתב:שום בעיה, המערכת מבצעת עיגול של האחוזים...
העובדה נשארת בעינה: 99%, 100%... אתה טועה, ובגדול.
אוקיי הבנתי....
אם אני טועה או לא תלוי איך שאתה מסתכל על התוצאות..
קרוב ל-60% מהעונים הם בעלי גלוק כאשר 30% מהם הם בעלי גלוק 19..
די מכובד...
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

טוב, את הנקודה הבהרנו, כפי שהיה ברור, לא לכולם, ולא למחציתם של היורים יש גלוק 19, זה היה ברור מראש, והכל היה רק כדי להוכיח שלעיתים (קרובות יותר מדי, לטעמי) נקבעים עקרונות ומשוחררות "עובדות" לחלל האויר, שצופה מהצד, שאינו מכיר את החומר, או נמצא בתחילת תהליך להחלטה על רכישת אקדח, עלול לשגות בגללן.
כבר כתבתי, ולא פעם, שאמירות נחרצות שנשמעות לאנשים לא מקצועיים כעובדות, עלולות להטעות, במיוחד כשהן לחלוטין לא כאלה.
יותר מדי פעמים אמירות שמתחילות ב"עד כמה שאני יודע" מסתיימות ב"כזה ראה וקדש", הייתי מציע להתחיל ולסייג את ה-So called "עובדות" שכל אחד ממציא לו כאן.
כבר כתבתי, ולא פעם, שאמירות נחרצות שנשמעות לאנשים לא מקצועיים כעובדות, עלולות להטעות, במיוחד כשהן לחלוטין לא כאלה.
יותר מדי פעמים אמירות שמתחילות ב"עד כמה שאני יודע" מסתיימות ב"כזה ראה וקדש", הייתי מציע להתחיל ולסייג את ה-So called "עובדות" שכל אחד ממציא לו כאן.
Webart - דביר, מייסד הסליק
אילן ב כתב:אבל אם בחרת גלוק בקליבר 9X19 אז גלוק זה 17.
איתמר גם אם אני אסביר לך ... לא בטוח שתבין.
אתה לא צריך להסביר לי כי זה האקדח שאני נושא 24X7.
זה האקדח הראשון שגלוק תיכנן מ-א עד ת, כל שאר המודלים הם וריאציות מי יותר מוצלחת ומי פחות על הנושא.
אני לא חושב שזה יהיה ניחוש פרוע להניח שבין כל אלו שהצביעו "בעלי גלוק אחר" (ואני בינהם), יש מספר די גדול של בעלי G17. מתוך אלה שכבר בחרו ללכת על גלוק, יש כאלה שבשבילם הסלקה טובה היא שיקול, או שמוצאים את הקת של הגלוק 17 גדולה מדי בשבילם אז הם בוחרים ב-G19.
בתכלס אילן, תוצאות די מרשימות .
60% מאלו שהצביעו בסקר הזה הם בעלי פלסטיק אוסטרי מסוג כלשהו. להגיד לך שזה מדגם מייצג של כל האוכלוסיה בארץ? לא נראה לי.
רוב בעלי הנשק בארץ הם לא משוגעים לדבר ולא ישכיבו כמה אלפי שקלים על נשק שישכב במגרה. יצא לי מספר פעמים להצטרף למטווח של חידוש רשיון בתור יורה חופשי (אחרי שהקבוצה סיימה את החלק התאורטי). ב-99% מהמקרים הייתי בעל הגלוק היחידי מתוך קבוצה של 10 יורים. כל השאר היו כל מיני כלים שמקומם במוזיאון המחתרות.
יכול להיות שזה חתך האוכלוסיה (המזדקנת) ברמת-גן והסביבה, אבל על כך יוכלו להעיד יותר מדריכי הירי שדרכם עובר חתך יותר מייצג של אוכלוסית בעלי הנשק בשעת חידושי הרשיון.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

8 הודעות