בלה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
- סליקאי ארד

אני לא רופא, אבל האם הבעיות בלב מגבילות אותך ביום יום? אתה לא יכול לעלות במדרגות לקומה 3 וכאלו כי אז תוכל לקבל דום לב חס וחלילה?
אני מכיר כמה אנשים מבוגרים אחרי צינטור, מעקפים וכל מיני דברים כאלו, בעלי רישיון נשק...מזה אני מסיק שאם רופא המשפחה שלך חותם לך על הטופס הבריאותי הדרוש לקבלת\חידוש רישיון, והוא מודע למצבך, אני לא חושב שתיהיה לך בעיה לקבל רישיון נשק.
אני לא חושב שבקופת החולים מסתכלים על מה שהצבא כותב, ז"א אני לא חושב שזה יופע לרופא כשהוא בודק לך את התיק האישי, בכל מקרה, כמו שאמרתי אני לא רופא וכדי להתיעץ אם אחד, ועדיף שזה יהיה רופא מומחה.
מה שלא תעשה, אל תעלים את המידע הזה מכל מי שצריך לדעת אותו, אבל זאת ההחלטה שלך.
אני מכיר כמה אנשים מבוגרים אחרי צינטור, מעקפים וכל מיני דברים כאלו, בעלי רישיון נשק...מזה אני מסיק שאם רופא המשפחה שלך חותם לך על הטופס הבריאותי הדרוש לקבלת\חידוש רישיון, והוא מודע למצבך, אני לא חושב שתיהיה לך בעיה לקבל רישיון נשק.
אני לא חושב שבקופת החולים מסתכלים על מה שהצבא כותב, ז"א אני לא חושב שזה יופע לרופא כשהוא בודק לך את התיק האישי, בכל מקרה, כמו שאמרתי אני לא רופא וכדי להתיעץ אם אחד, ועדיף שזה יהיה רופא מומחה.
מה שלא תעשה, אל תעלים את המידע הזה מכל מי שצריך לדעת אותו, אבל זאת ההחלטה שלך.
- אין כל קשר בין שרות בצבא לבין רשיון נשק, ישנם אלפי, אם לא עשרות אלפי מחזיקי נשק שלא שרתו בצבא אפילו יום אחד.
- לעומת זאת לסעיף נפשי ישנה השפעה מכרעת על סיכוייך לקבל רשיון נשק, אין צורך לעסוק בסמנטיקה ("מטעמי בריאות" או "בריאות הנפש", כדבריך), מה שיקבע הוא הסעיף הרפואי לפיו שוחררת.
- הצצה בטופס הצהרת הבריאות הסטנדרטי תגלה לך, פחות או יותר, מהם הקריטריונים הרפואיים לפסילתו של אדם מלשאת נשק.
- לעומת זאת לסעיף נפשי ישנה השפעה מכרעת על סיכוייך לקבל רשיון נשק, אין צורך לעסוק בסמנטיקה ("מטעמי בריאות" או "בריאות הנפש", כדבריך), מה שיקבע הוא הסעיף הרפואי לפיו שוחררת.
- הצצה בטופס הצהרת הבריאות הסטנדרטי תגלה לך, פחות או יותר, מהם הקריטריונים הרפואיים לפסילתו של אדם מלשאת נשק.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
- סליקאי ארד

Sunny..... קודם כל הרבה בריאות ואריכות ימים.... ולגופו של עניין...עוד טרם הנושא הבריאותי... האם אתה בכלל זכאי לרשיון ע"פ תבחיני משרד הפנים נכון להיום?
רק אם אתה אכן זכאי יש טעם בכלל להתחיל את התהליך...ואז יש מצב שתצטרך להתמודד עם סעיף שיחרורך מצה"ל.... אבל מדוע בכלל לקשור את העגלה לפני הסוסים?
רק אם אתה אכן זכאי יש טעם בכלל להתחיל את התהליך...ואז יש מצב שתצטרך להתמודד עם סעיף שיחרורך מצה"ל.... אבל מדוע בכלל לקשור את העגלה לפני הסוסים?
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
trooperglock כתב:Sunny..... קודם כל הרבה בריאות ואריכות ימים.... ולגופו של עניין...עוד טרם הנושא הבריאותי... האם אתה בכלל זכאי לרשיון ע"פ תבחיני משרד הפנים נכון להיום?
כל מילה - בומבה.
כנראה האוויר בישוב נקי היום במיוחד
- סליקאי כסף

10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד