עוד חוזר הניגון...לצערנו
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עוד חוזר הניגון...לצערנו
עוד מוות מיותר מפליטת כדור הוביל ליצירת רעש תקשורתי קל שבעקבותיו באה הכתבה הבאה. עכשיו השאלה היא מה לא נכנס לדו"ח והאם הוא בכלל היה מתפרסם אם לא היה הרוג...
אני מקווה שהנושא יצוף ולא יתקיים מצב שבו צה"ל עובר על האירועים לסדר היום, אבל אני לא אופטימי...נראה מה התקשורת חושבת. לדעתי העניין יחלוף כבר מחר... (אגב, זו הזדמנות טובה לנסות לשכנע את מחליפו של קהלני)
אני מקווה שהנושא יצוף ולא יתקיים מצב שבו צה"ל עובר על האירועים לסדר היום, אבל אני לא אופטימי...נראה מה התקשורת חושבת. לדעתי העניין יחלוף כבר מחר... (אגב, זו הזדמנות טובה לנסות לשכנע את מחליפו של קהלני)
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
- סליקאי כסף

לקהלני אין מחליף
יש ממלא מקום
איציק אנגלביץ'
בנושא חידוש המועדונים עוסק מתן וילנאי - שתומך
הפתיחה בעתיד רחוק יותר עם גמר עבודת מטה בנושא.
(פגישה קרובה בקרוב בלשכתו של מתן)
החזון שלי (לא בטוח שהכל יתקבל)
בראש כל מועדון אזרח עובד צה"ל (כמו של"ח) שזו עבודתו. לצידו על פי מספר החניכים חייל /חיילת ואו 2 שהכשרתם קליעה צבאית והם באו ממפח"ש/לחימה עקב שינוי בתנאי השרות.
לכל גוש מועדונים יהיה אזרח ממונה (לא יותר מ 10) שתפקידיו יהיו בקרה ומעקב - העברת השתלמויות, החלפת המפקד בעת העדרות. לא יהיה מועדון שלא יהיה בו ביקור שבועי אחד לפחות. האזרחים יהיוו בוגרי קורס מאמנים. המימון = העם היהודי.
במועדון ילמדו - בטיחות - קליעה בסיסית (12 מפגשים) למקסימום נוער.
וחוגים מקצועיים א. הכנה לצבא - סאמר בי אתלון (השקעה רבה בציוד).
ב.חוג לירי אולימפי.
אני לא מדווח מכל ישיבה כי הדרך ארוכה וביציבות הפוליטית של ימינו הגלגל עשוי להתהפך.
מה כן רואים שראש הסוכנות קיבל חינוך טוב ברעננה - הבעיה היא הגזבר שלו.
אגב כך כל אנשי החינוך והגדנ"ע ש...ששו בני מעייהם מרוב שמחה על סגירת מועדוני הקליעה ועטו כעורבים על פרורי התקציב ימצאו עצמם בקרוב מאד נפרדים לשלום מהמערכת.
עבודת מטה מעניינת אמורה להחזיר את החינוך למפקד בשטח, ולצמצם את החייל המנופח הזה ל כ10% שיעסקו בהכנת כלים למפקד והכשרתו. מערך הגדנ"ע בבסיסים ישאר במתכונתו אולם המפקדות המנופחות סביבו כנראה יתאדו.
יש ממלא מקום
איציק אנגלביץ'
בנושא חידוש המועדונים עוסק מתן וילנאי - שתומך
הפתיחה בעתיד רחוק יותר עם גמר עבודת מטה בנושא.
(פגישה קרובה בקרוב בלשכתו של מתן)
החזון שלי (לא בטוח שהכל יתקבל)
בראש כל מועדון אזרח עובד צה"ל (כמו של"ח) שזו עבודתו. לצידו על פי מספר החניכים חייל /חיילת ואו 2 שהכשרתם קליעה צבאית והם באו ממפח"ש/לחימה עקב שינוי בתנאי השרות.
לכל גוש מועדונים יהיה אזרח ממונה (לא יותר מ 10) שתפקידיו יהיו בקרה ומעקב - העברת השתלמויות, החלפת המפקד בעת העדרות. לא יהיה מועדון שלא יהיה בו ביקור שבועי אחד לפחות. האזרחים יהיוו בוגרי קורס מאמנים. המימון = העם היהודי.
במועדון ילמדו - בטיחות - קליעה בסיסית (12 מפגשים) למקסימום נוער.
וחוגים מקצועיים א. הכנה לצבא - סאמר בי אתלון (השקעה רבה בציוד).
ב.חוג לירי אולימפי.
אני לא מדווח מכל ישיבה כי הדרך ארוכה וביציבות הפוליטית של ימינו הגלגל עשוי להתהפך.
מה כן רואים שראש הסוכנות קיבל חינוך טוב ברעננה - הבעיה היא הגזבר שלו.
אגב כך כל אנשי החינוך והגדנ"ע ש...ששו בני מעייהם מרוב שמחה על סגירת מועדוני הקליעה ועטו כעורבים על פרורי התקציב ימצאו עצמם בקרוב מאד נפרדים לשלום מהמערכת.
עבודת מטה מעניינת אמורה להחזיר את החינוך למפקד בשטח, ולצמצם את החייל המנופח הזה ל כ10% שיעסקו בהכנת כלים למפקד והכשרתו. מערך הגדנ"ע בבסיסים ישאר במתכונתו אולם המפקדות המנופחות סביבו כנראה יתאדו.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
ושוב חברים אני מתעקש לבלבל אותכם אם עובדות .
פלטות ותאונות היו ישנם ולצערי העמוק בוודאות גם יהו בעתיד .
הדרכה נכונה ויחס נכון לנשק בוודאי יצמצמו את הבעיה למינימום מתי זה יקרא?
בקרוב מאד !
כבר יש הצעת חוק להפוך את הצבא לצבא מיקצועי ואצל חייל מיקצועי זאת לא טרגיה זה סיכון מיקצועי כנגדו הוא מבוטח וכמו שאנחנו לא שומעים על תאונות עבודה שקוראות חדשות לבקרים
לא נשמע גם על פלטות כדור .
פלטות ותאונות היו ישנם ולצערי העמוק בוודאות גם יהו בעתיד .
הדרכה נכונה ויחס נכון לנשק בוודאי יצמצמו את הבעיה למינימום מתי זה יקרא?
בקרוב מאד !
כבר יש הצעת חוק להפוך את הצבא לצבא מיקצועי ואצל חייל מיקצועי זאת לא טרגיה זה סיכון מיקצועי כנגדו הוא מבוטח וכמו שאנחנו לא שומעים על תאונות עבודה שקוראות חדשות לבקרים
לא נשמע גם על פלטות כדור .
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד