יחס גרוע ומזלזל במטווח מיכלין בחיפה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
יחס גרוע ומזלזל במטווח מיכלין בחיפה
אני בד"כ לא כותב ו"בולע" מקרים שכאלו, אך הפעם הגיעו מיים עד נפש, רמת הגועל עלתה לשיא. ומכיון שזו לא פעם ראשונה במקום הנ"ל החלטתי לכתוב.
ביום חמישי האחרון, ניגשנו אני ושני חברים למטווח ב"מיכלין" בחיפה, במטרה לטווח בנשק (תרגול חודשי). כאשר הגענו למקום, ישב בחור ליד הקופה והתלחשש לעצמו בשיחת טלפון פרטית. חיכינו חיכינו חיכינו בסבלנות, תוך שאף אחד לא מתייחס אלינו, במשך כ 20 דק.
הבחור מלחשש לו איזו שיחת אהבים בטלפון. אני מפריע לו, ושואל אם יש אפשרות לבצע ירי. הבחור "עושה טובה", בקושי עונה, מפציץ אותי במחירים מופקעים מ"המותן" 2.4 ש"ח לכדור, 45 ש"ח כניסה למטווח, וחוזר מייד לשיחת הטלפון שלו. אני ניגש ויושב בצד עם חבריי, נמתין עוד קצת, אולי הבחור יתפנה. ושוב חולפות להן עוד 15 דקות, סמי (שמו), בשלו...אני ניגש שוב, שואל האם יש כפי שמצויין באתר הסליק, הנחה לחברי הסליק, למתנדבי יח"מ או סתם ל3 אנשים שבאו לירות 200 כד' כ"א. שוב, נראה שאני ממש מטריד את הבחור. הוא כבר ממש עצבני. בקושי בקושי מסנן אין הנחות, זה המחיר וחוזר מהר לשיחת האהבים שלו, ללחשושים....לא רואה אותנו ממטר
פשוט קמנו, אחרי שעה שביזבזנו שם, אחרי תשלום חנייה בעיר והלכנו כלאומת שבאנו.
במקביל אלנו היה בחור שביקש לחדש רשיון, נדהם מהיחס המשפיל ופשוט יצא מהחנות והלך.
אנחנו (שלושתנו) למקום הזה לא נחזור. גם אם זה יהיה המקום האחרון בעולם לטווח בו.
יש אלטרנטיבה לכל בית עסק, חבל שהם לא השכילו להבין זאת....
ביום חמישי האחרון, ניגשנו אני ושני חברים למטווח ב"מיכלין" בחיפה, במטרה לטווח בנשק (תרגול חודשי). כאשר הגענו למקום, ישב בחור ליד הקופה והתלחשש לעצמו בשיחת טלפון פרטית. חיכינו חיכינו חיכינו בסבלנות, תוך שאף אחד לא מתייחס אלינו, במשך כ 20 דק.
הבחור מלחשש לו איזו שיחת אהבים בטלפון. אני מפריע לו, ושואל אם יש אפשרות לבצע ירי. הבחור "עושה טובה", בקושי עונה, מפציץ אותי במחירים מופקעים מ"המותן" 2.4 ש"ח לכדור, 45 ש"ח כניסה למטווח, וחוזר מייד לשיחת הטלפון שלו. אני ניגש ויושב בצד עם חבריי, נמתין עוד קצת, אולי הבחור יתפנה. ושוב חולפות להן עוד 15 דקות, סמי (שמו), בשלו...אני ניגש שוב, שואל האם יש כפי שמצויין באתר הסליק, הנחה לחברי הסליק, למתנדבי יח"מ או סתם ל3 אנשים שבאו לירות 200 כד' כ"א. שוב, נראה שאני ממש מטריד את הבחור. הוא כבר ממש עצבני. בקושי בקושי מסנן אין הנחות, זה המחיר וחוזר מהר לשיחת האהבים שלו, ללחשושים....לא רואה אותנו ממטר
פשוט קמנו, אחרי שעה שביזבזנו שם, אחרי תשלום חנייה בעיר והלכנו כלאומת שבאנו.
במקביל אלנו היה בחור שביקש לחדש רשיון, נדהם מהיחס המשפיל ופשוט יצא מהחנות והלך.
אנחנו (שלושתנו) למקום הזה לא נחזור. גם אם זה יהיה המקום האחרון בעולם לטווח בו.
יש אלטרנטיבה לכל בית עסק, חבל שהם לא השכילו להבין זאת....
Light solutions -פנסים ותאורה טקטית מתקדמת.
כנ"ל
גם אני היתי שם ביום חמישי בשעה 9 בבוקר וחזרתי הביתה אחרי חצי שעה אם בעיה ביד במקום פתרון כיוון שרק מר סמי היה שם והוא לא היה אדיב במיוחד בלשון המעטה , הנושא עדין בטיפולם לכן לא ארחיב אבל אשתף אתכם בפרטים בסיום הטיפול ואני מקווה שזה האחרון אכן יפתר ביום א' הקרוב 
תגובה
מיכלין זה בקריון?
"אדם שאינו זוכר את עברו, ההווה שלו דל ועתידו לוט בערפל"
אישה תמיד תדאג לעתידה עד שתתחתן, גבר אף פעם לא דואג לעתידו עד שהוא מתחתן
אישה תמיד תדאג לעתידה עד שתתחתן, גבר אף פעם לא דואג לעתידו עד שהוא מתחתן
הקריון זה סניף של מיכלין
אנחנו ביקרנו ברח' העצמאות בסניף של מיכלין בעיר. משיחות עם עוד כמה חברים שמעתי בדיוק על אותו יחס גרוע.
כמו שאמרתי, אני וכל מי שאני מכיר, נצביע ברגליים.
Re: הקריון זה סניף של מיכלין
ערן.ב כתב:אנחנו ביקרנו ברח' העצמאות בסניף של מיכלין בעיר. משיחות עם עוד כמה חברים שמעתי בדיוק על אותו יחס גרוע.
ערן אנא התאזר בסבלנות ותן לדביר לטפל בנושא אחרי החג.
תגיד לי מה היה לך רע אצלי ?
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
רע? ממש לא!
אצלך רע? אצלך מצויין, רק לא תמיד מסתדר בזמנים, ולא נעים לי ל"הפיל" עלייך עוד שני חברים. מה גם שאנחנו צריכים לקנות תחמושת במקום. אל תדאג, אני אציק לך....
רצינו משהו ספונטני קרוב לבית. רק שטעינו בבחירה. נשים פעמינו לג'וערה בימי שישי...
בברכה
ערן
רצינו משהו ספונטני קרוב לבית. רק שטעינו בבחירה. נשים פעמינו לג'וערה בימי שישי...
בברכה
ערן
תגובת מיכלין ושות'
שלום רב , ראשית בפתח דבריי צר לי לקרוא את אשר נכתב , אנו רואים זאת בחומרה
רבה , הנושא נמצא בבדיקה מקיפה עם עובדי המקום שנוכחו ובמצלמות החברה .
אנו מבטיחים כי האחראי לנושא יטופל באופן חריף , נשמח באם תעזרו לנו ותשלחו אלינו פרטים מזהים שלכם כגון : ת.ז, שם ומשפחה וטלפונים .
פקס' 04-8516569
טל' - 04-8675316
אנו מתנצלים בכל מקרה ומזמינים אתכם לקבל ללא תשלום מנוי 3 כניסות לירי חופשי והנחה משמעותית בתחמושת .
נשמח לראותכם ולהבהיר הנושא הנ"ל , אבקש לפנות ישירות לאבי .
מיכלין ושות' - אבי שאול .
רבה , הנושא נמצא בבדיקה מקיפה עם עובדי המקום שנוכחו ובמצלמות החברה .
אנו מבטיחים כי האחראי לנושא יטופל באופן חריף , נשמח באם תעזרו לנו ותשלחו אלינו פרטים מזהים שלכם כגון : ת.ז, שם ומשפחה וטלפונים .
פקס' 04-8516569
טל' - 04-8675316
אנו מתנצלים בכל מקרה ומזמינים אתכם לקבל ללא תשלום מנוי 3 כניסות לירי חופשי והנחה משמעותית בתחמושת .
נשמח לראותכם ולהבהיר הנושא הנ"ל , אבקש לפנות ישירות לאבי .
מיכלין ושות' - אבי שאול .
א.ש
- סליקאי ארד

תגובה למחירי תחמושת מיכלין ושות'
א. אנו חלוקים בנושא המחירים המופקעים ו "שליפת מחירי התחמושת מהמותן "
ב. לגבי הנחות לחברי הסליק אנו נרענן את ההנחיות ותינתן הנחה לכל מחזיק
תעודת חברות באתר הסליק (ללא קשר לתוקפה ).
נשמח לקבל הצעות יעול הערות והארות .
אבי , מיכלין ושות'
ב. לגבי הנחות לחברי הסליק אנו נרענן את ההנחיות ותינתן הנחה לכל מחזיק
תעודת חברות באתר הסליק (ללא קשר לתוקפה ).
נשמח לקבל הצעות יעול הערות והארות .
אבי , מיכלין ושות'
א.ש
- סליקאי ארד

אז כך הם פני הדברים
במהלך חודש פברואר ביצעתי אימון ירי במטווח המדובר בחיפה , התחמושת שנמכרה לי לצורך האימון היתה 44SPL ולא 44 מאגנום ( התעקשתי ושאלתי אם קימת תחמושת לנשר המדבר 0.44 שאינה תע"ש ונעניתי בחיוב שקיימת של ווינצ'סטר ) ומתוך העומס של שיגרת חיי כרגע ( הקמה של עסק מזון חדש בחיפה ) הבחנתי בכך בבואי למלות את המחסנית ולא בדלפק
ברור לכולם שבניגוד לאקדח תופי נשר אינו יורה תחמושת 0.44SPL
עקב מחסור בזמן עשיתי את האימון בתחמושת הישנה שלי ולא בתחמושת הלא נכונה כמובן מבלי לעקב את האימון
בצאתי מהמטווח ובבואי להחליף את התחמושת נאמר לי כי קיימת תחמושת אך ורק של תע"ש בקוטר הרלוונטי לי
סרבתי לקבלה כיוון שהיתי מאד מדויק לגבי דרישתי ועזבתי את המטווח כשאני נושא תשובה כי יחזרו אלי במהרה לקבוע מועד בו אחליף את התחמושת ( לקחתי איתי את התחמושת הלא נכונה )
עבר חודש ולא יצרו איתי קשר ומפאת חוסר הזמן אף לא יצרתי איתם
בחוהמ"פ ( הפוגה שניתנה לי מהעסק ) הגעתי ביום המדובר אל המטווח וקבלתי את השרות המחפיר ממר סמי !
היום , יום א' יצרתי קשר נוסף טלפוני עם החנות ונעניתי ע"י מר משה כי אני יכול להגיע ביום ג' ולהחליף את התחמושת וכי הוא נורא מתנצל על הארוע שיכל היה להתנהל באופן שונה לחלוטין
( אני מסכים איתו )
סה"כ למרות שביום ה בחוהמ"פ השארתי פעם נוספת את הפרטים הפעם בידי סמי אני יצרתי קשר איתם ולא הם איתי וחבל שכך המשיך השרות הגרוע לו זכיתי
יצוין כי השיחה עם משה היתה נעימה ואני בתקווה שאכן המקרה יבוא על פתרונו ביום ג' ותוחלף התחמושת ובמידה וכך יהיה יבוא המקרה על פתרונו בצורה משביעת רצון
ברצוני לציין כי על אף בזבוז זמני איני חפץ בפיצוי כל שהוא אלא בתחמושת הנכונה שמגיעה לי
במהלך חודש פברואר ביצעתי אימון ירי במטווח המדובר בחיפה , התחמושת שנמכרה לי לצורך האימון היתה 44SPL ולא 44 מאגנום ( התעקשתי ושאלתי אם קימת תחמושת לנשר המדבר 0.44 שאינה תע"ש ונעניתי בחיוב שקיימת של ווינצ'סטר ) ומתוך העומס של שיגרת חיי כרגע ( הקמה של עסק מזון חדש בחיפה ) הבחנתי בכך בבואי למלות את המחסנית ולא בדלפק
ברור לכולם שבניגוד לאקדח תופי נשר אינו יורה תחמושת 0.44SPL
עקב מחסור בזמן עשיתי את האימון בתחמושת הישנה שלי ולא בתחמושת הלא נכונה כמובן מבלי לעקב את האימון
בצאתי מהמטווח ובבואי להחליף את התחמושת נאמר לי כי קיימת תחמושת אך ורק של תע"ש בקוטר הרלוונטי לי
סרבתי לקבלה כיוון שהיתי מאד מדויק לגבי דרישתי ועזבתי את המטווח כשאני נושא תשובה כי יחזרו אלי במהרה לקבוע מועד בו אחליף את התחמושת ( לקחתי איתי את התחמושת הלא נכונה )
עבר חודש ולא יצרו איתי קשר ומפאת חוסר הזמן אף לא יצרתי איתם
בחוהמ"פ ( הפוגה שניתנה לי מהעסק ) הגעתי ביום המדובר אל המטווח וקבלתי את השרות המחפיר ממר סמי !
היום , יום א' יצרתי קשר נוסף טלפוני עם החנות ונעניתי ע"י מר משה כי אני יכול להגיע ביום ג' ולהחליף את התחמושת וכי הוא נורא מתנצל על הארוע שיכל היה להתנהל באופן שונה לחלוטין
( אני מסכים איתו )
סה"כ למרות שביום ה בחוהמ"פ השארתי פעם נוספת את הפרטים הפעם בידי סמי אני יצרתי קשר איתם ולא הם איתי וחבל שכך המשיך השרות הגרוע לו זכיתי
יצוין כי השיחה עם משה היתה נעימה ואני בתקווה שאכן המקרה יבוא על פתרונו ביום ג' ותוחלף התחמושת ובמידה וכך יהיה יבוא המקרה על פתרונו בצורה משביעת רצון
ברצוני לציין כי על אף בזבוז זמני איני חפץ בפיצוי כל שהוא אלא בתחמושת הנכונה שמגיעה לי
תגובה
הפקעת מחירים - כשבאים 3 אנשים להוציא 400-500 ש"ח כ"א, לא חייבים לתת להם את מחיר המחירון הגבוה ביותר שיש בשוק. עשינו סקר שוק טלפוני מהיר, מצאנו כניסות למטווחים ב 35 ש"ח, וכדורים ב 2.10. אבל לא זו הנקודה. הבחור (סמי), בזלזול רב טען שלא מכיר שום סליק או איזושהיא הנחה למתנדבים וממש נתן לנו להרגיש שאנחנו מפריעים לו. האינטרס שלו לדעתי זה לדרבן אותנו לירות כמה שיותר...לא?
בכל אופן, אני מודה לאבי שאול על התגובה המהירה והעינינית.
ערן
בכל אופן, אני מודה לאבי שאול על התגובה המהירה והעינינית.
ערן
מיכלין ושות'
שלום רב , לגבי המחירים ישנם שיקולים כאלה ואחרים הקשורים למסחר והיתחיבות , אנו מקבלים את תלונתכם בהבנה אך יחד עם זאת אנו נשתדל לרצות את לקוחותינו , אבקש כשמגיעים לצורך ירי חופשי לתאם מראש ולדבר עם אבי .
לגבי ערן 0.44 הכדורים נמצאים הינך מוזמן להגיע .
לגבי ערן 0.44 הכדורים נמצאים הינך מוזמן להגיע .
א.ש
- סליקאי ארד

גם אני נכוויתי
אני חייב לציין שניהלתי בעבר שיחה ארוכה במסרים אישיים בנושא היחס שמקבלים במטווח מיכלין בחיפה ובייחוד של מנהל הסניף עם אחד מהקבועים באתר (הסליק)...
הוא היה די סקפטי לגבי מה שסיפרתי לו, אני מאמין שהיום הוא מבין על מה אני מדבר ודי סביר שהוא גם קורא את ההודעות פה למרות שלא ראיתי שהוא הגיב הפעם דווקא
.
אצלי היה מדובר ברכישה של ציוד ופחות בנושאים של מטווח.
אני חייב לציין שהשירות שקיבלתי מאבי היה יוצא מן הכלל. בנוסף יש את הבחור המבוגר (לדעתי מבעלי המטווח)שהעביר לי את המטווח האחרון ונתן טיפים יפים לירי וגם את מדריך הירי הדרום אמריקאי שמאתגר את הירי בכל פעם שאני טווח איתו, עליהם אין לי מילה רעה.
אני אישית לא נתקלתי באיש צוות שמזלזל בצורה בוטה ומוחצנת אבל אני כן שם לב שאני זוכה ליחס של לקוח סוג ב' מבחינת המחירים שאני מקבל הן לצורך מטווח והן לצורך רכישת חלפים.
ברוב המקרים ראיתי מחירים זולים יותר גם בפורום וגם ברשת ואף הזמנתי מספר חלקים ואביזרים ממטווחים אחרים על מנת לא להרגיש שיצאתי לגמרי פראייר במיכלין.
לא יצא לי עדיין לטווח שם ולא לראות לפחות אדם אחד מבין אלה שירו איתי באותו מטווח שזוכה להנחה משמעותית לעומת הסכום שאני משלם. כולם מנפנפים באיזו שטות אחרת וישר מקבלים הנחה. אני איכשהו נולדתי עם פרצוף של פראייר מסתבר כי גם כשאני מבקש הנחה בתואנה שאני טווח רק אצלם ושרכשתי אצלם את כל מה שיש לי מספרים לי סיפורי סבתא כאילו שאני לא יכול לשים לב לכך שאותו אדם שזכה להנחה הוא מאלה שיורים בנשק שלהם אחת ל-3 שנים כשהם מחדשים, שלא לדבר על כך שהם לא בדיוק מהלקוחות שההנחה תביא אותם לרכוש עוד עזרים וכו'.
לאור העובדה שגם הנשק שלי, גם רוב החלפים שלו (בייחוד אלה שדורשים התקנה של איש מקצוע- הם הרוב בעצם), גם האביזרים הנילווים כגון נרתיק וחגורה וכו' וגם המטווחים שלי כולם בוצעו במיכלין (לדעתי הסכום המצטבר ששילמתי להם עד היום עומד עם מעל ל 6-7 אלף ש"ח) קשה לי לראות את היחס הזה פעם אחר פעם.
לצערי, ואני מדבר מהמון ניסיון עם המטווח הזה ומשיחות עם הועבדים, מדובר דווקא במדיניות מחירים ויחס שמגיעים מלמעלה ולא מהעובד הקטן. כשאתה היחיד על איזור של כמה עשרות קילומטרים טובים ואתה חי במדינת ישראל אתה מרשה לעצמך להתנהג כאילו אתה מעל לשאר.
לא פעם אמרתי לעצמי שזהו המטווח האחרון שלי שם. פשוט כשאין יותר מידי תחליפים זמינים אין ברירה. אני מאד מקווה שיבוא יום שגם לקוח שלא דורש הנחה יקבל מחיר הוגן שיכול להתחרות במחיר של המטווחים האחרים, אפילו שהם אינם מתחרים שלו במישרין ושהמדיניות שהם יאמצו תהיה של קצת יותר תודעת שירות ופחות שחצנות ויהירות...
הוא היה די סקפטי לגבי מה שסיפרתי לו, אני מאמין שהיום הוא מבין על מה אני מדבר ודי סביר שהוא גם קורא את ההודעות פה למרות שלא ראיתי שהוא הגיב הפעם דווקא
אצלי היה מדובר ברכישה של ציוד ופחות בנושאים של מטווח.
אני חייב לציין שהשירות שקיבלתי מאבי היה יוצא מן הכלל. בנוסף יש את הבחור המבוגר (לדעתי מבעלי המטווח)שהעביר לי את המטווח האחרון ונתן טיפים יפים לירי וגם את מדריך הירי הדרום אמריקאי שמאתגר את הירי בכל פעם שאני טווח איתו, עליהם אין לי מילה רעה.
אני אישית לא נתקלתי באיש צוות שמזלזל בצורה בוטה ומוחצנת אבל אני כן שם לב שאני זוכה ליחס של לקוח סוג ב' מבחינת המחירים שאני מקבל הן לצורך מטווח והן לצורך רכישת חלפים.
ברוב המקרים ראיתי מחירים זולים יותר גם בפורום וגם ברשת ואף הזמנתי מספר חלקים ואביזרים ממטווחים אחרים על מנת לא להרגיש שיצאתי לגמרי פראייר במיכלין.
לא יצא לי עדיין לטווח שם ולא לראות לפחות אדם אחד מבין אלה שירו איתי באותו מטווח שזוכה להנחה משמעותית לעומת הסכום שאני משלם. כולם מנפנפים באיזו שטות אחרת וישר מקבלים הנחה. אני איכשהו נולדתי עם פרצוף של פראייר מסתבר כי גם כשאני מבקש הנחה בתואנה שאני טווח רק אצלם ושרכשתי אצלם את כל מה שיש לי מספרים לי סיפורי סבתא כאילו שאני לא יכול לשים לב לכך שאותו אדם שזכה להנחה הוא מאלה שיורים בנשק שלהם אחת ל-3 שנים כשהם מחדשים, שלא לדבר על כך שהם לא בדיוק מהלקוחות שההנחה תביא אותם לרכוש עוד עזרים וכו'.
לאור העובדה שגם הנשק שלי, גם רוב החלפים שלו (בייחוד אלה שדורשים התקנה של איש מקצוע- הם הרוב בעצם), גם האביזרים הנילווים כגון נרתיק וחגורה וכו' וגם המטווחים שלי כולם בוצעו במיכלין (לדעתי הסכום המצטבר ששילמתי להם עד היום עומד עם מעל ל 6-7 אלף ש"ח) קשה לי לראות את היחס הזה פעם אחר פעם.
לצערי, ואני מדבר מהמון ניסיון עם המטווח הזה ומשיחות עם הועבדים, מדובר דווקא במדיניות מחירים ויחס שמגיעים מלמעלה ולא מהעובד הקטן. כשאתה היחיד על איזור של כמה עשרות קילומטרים טובים ואתה חי במדינת ישראל אתה מרשה לעצמך להתנהג כאילו אתה מעל לשאר.
לא פעם אמרתי לעצמי שזהו המטווח האחרון שלי שם. פשוט כשאין יותר מידי תחליפים זמינים אין ברירה. אני מאד מקווה שיבוא יום שגם לקוח שלא דורש הנחה יקבל מחיר הוגן שיכול להתחרות במחיר של המטווחים האחרים, אפילו שהם אינם מתחרים שלו במישרין ושהמדיניות שהם יאמצו תהיה של קצת יותר תודעת שירות ופחות שחצנות ויהירות...
אל תעצבן שבעה אנשים אם יש לך רק שישה כדורים במחסנית..
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד