Bump fire
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
Bump fire
מה זה Bump fire? ראיתי סירטון על זה וראיתי מישהו שיורה צרורות(ממש כמו נשק אוטומטי!)אם אקדח SW99,מישהו יכול להסביר לי מה זה Bump fire?,תודה.
- סליקאי ארד

- סליקאי ארד

דרור_ע כתב:לי זה נראה מאוד לא מדויק. האם נעשה שימוש בשיטה, מוזרה יש לומר, זו במסגרת מבצעית כלשהי?
לא נראה לי... אבל יכול להיות שיש מישהו שיודע אחרת.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

למה שגוף מסודר ישתמש בשיטה הזו לשימוש מבצעי או אחר אם בידם היכולת להצטייד מראש בכלי נשק בעלי ברירת ירי אוטומטי?
הזדמן לי לירות בנשק מקוצרר מנוסרר מדוגם בידיות, אופטיקות וגולת הכותרת עבודת הדק לא משעשעת. הירי התבצע בעמידה, ירי בודדת מהירה מאוד מעל כוונות. אפקט הrecoil הביא את הנשק למצב ירי אוטומטי דה פקטו, כשאני לא ממש מוכן לחוויה הזו. לא רואה שום יתרון בזה.
המצב היחיד שאני רואה שיהיה לזה שימוש הוא מצב של ירי בנשק שאינו בעל אפשרות בורר לירי אוטומטי והתעקשות של היורה להוציא קצב אש מהיר (אך בלתי נשלט למדי).
בקיצור, מיותר בתכלית.
הזדמן לי לירות בנשק מקוצרר מנוסרר מדוגם בידיות, אופטיקות וגולת הכותרת עבודת הדק לא משעשעת. הירי התבצע בעמידה, ירי בודדת מהירה מאוד מעל כוונות. אפקט הrecoil הביא את הנשק למצב ירי אוטומטי דה פקטו, כשאני לא ממש מוכן לחוויה הזו. לא רואה שום יתרון בזה.
המצב היחיד שאני רואה שיהיה לזה שימוש הוא מצב של ירי בנשק שאינו בעל אפשרות בורר לירי אוטומטי והתעקשות של היורה להוציא קצב אש מהיר (אך בלתי נשלט למדי).
בקיצור, מיותר בתכלית.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
Bump fire
התרגום מוויקיפדיה אומר שיש להחזיק את הנשק באופן רפוי ולהצמיד את אצבע היורה אל ההדק. הרתע של הנשק גורם לתזוזה שלוחצת אותו כנגד האצבע היורה ומקצרת למעשה את המהירות הנדרשת ללחוץ על ההדק.
נתקלתי פעם בתופעה כזאת ברובה חצי אוטומטי שישב על כננת. מישהו לא חיבר אותו כיאות והוא פלט צרורות. זה היה מסוכן לאללה.
לא ממליץ לאף אחד לנסות את זה עקב הסכנה של איבוד השליטה בנשק ופליטת כדור לכיוון לא רצוי.
נתקלתי פעם בתופעה כזאת ברובה חצי אוטומטי שישב על כננת. מישהו לא חיבר אותו כיאות והוא פלט צרורות. זה היה מסוכן לאללה.
לא ממליץ לאף אחד לנסות את זה עקב הסכנה של איבוד השליטה בנשק ופליטת כדור לכיוון לא רצוי.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד