עלויות חידוש רשיון - שאלה וסיפור עצוב
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
לנושא הנשק יש יותר פוטנציאל לתמיכה ציבורית, משום שכמו רכב, הדבר נוגע לאנשים רבים. עלה ירוק, אני מקווה שזה מכנה משותף של לא יותר מדי אנשים...
נהגי מוניות, עדיין אין כל כך הרבה...
חד הוריות, יש ויש, אבל עדיין לדעתי לא כל כך הרבה...
חיילים משתחררים, חיילים מתגייסים, שוטרים, מתנדבים,מילואימניקים, בעלי החוות, בעלי עסקים, מאבטחים, תושבי יו"ש ואזורי קו עימות....הרשימה לא קצרה-יש פוטנציאל סביר לגיוס תומכים.
בגלל אוזלת היד של המשטרה, פרשת שי דרומי ודומותיה (מי שזוכר את התוכנית של חיים הכט למשל...), נושא הנשק בישראל עשוי להגיע לפרשת דרכים בקרוב (סדר גודל של חודשים-שנים). אני חושב שחובבי הנשק צריכים להיותו מוכנים לעת שבה יצטרכו להשמיע את קולם, אחרת אף אחד לא יעשה זאת בשבילם.
אפילו לא ביבי...
נהגי מוניות, עדיין אין כל כך הרבה...
חד הוריות, יש ויש, אבל עדיין לדעתי לא כל כך הרבה...
חיילים משתחררים, חיילים מתגייסים, שוטרים, מתנדבים,מילואימניקים, בעלי החוות, בעלי עסקים, מאבטחים, תושבי יו"ש ואזורי קו עימות....הרשימה לא קצרה-יש פוטנציאל סביר לגיוס תומכים.
בגלל אוזלת היד של המשטרה, פרשת שי דרומי ודומותיה (מי שזוכר את התוכנית של חיים הכט למשל...), נושא הנשק בישראל עשוי להגיע לפרשת דרכים בקרוב (סדר גודל של חודשים-שנים). אני חושב שחובבי הנשק צריכים להיותו מוכנים לעת שבה יצטרכו להשמיע את קולם, אחרת אף אחד לא יעשה זאת בשבילם.
אפילו לא ביבי...
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד