ציון לשבח , פקיד רישוי ת"א + סיפור

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

ציון לשבח , פקיד רישוי ת"א + סיפור

על ידי ניר ל » 18 יולי 2008, 11:42

קבלת שירות יוצא דופן מפקיד ציבור במדינת ישראל היא לא דבר מובן מאליו, על כן השתוממתי למדי כאשר קבלתי שירות כזה מראובן כהן , פקיד הרישוי של משרד הפנים בת"א. הנשק היה מופקד במשטרה וכבר שקלתי לוותר עליו, תו"כ ביקור במשרד הפנים החלטתי באופן ספונטני להיכנס לפקיד רישוי כלי יריה ולבקש היתר להחלפה של האקדח, ראובן בדק במסוף ומצא שלא דווח לו כי הנשק הופקד, במקום לשלוח אותי להמציא אישור, הוא הפך את המשרד בכדי למצוא אם התקבלה הודעה ולא תוייקה, אח"כ עשה טלפונים וביקש שישלחו אליו את האישור פעם נוספת.
הוא לקח ממני את מספר הנייד והבטיח להתקשר כאשר יתקבל האישור, הסביר לי את הפרוצדורה ושלח אותי לדרכי. אם חשבתי שזה היה אולי מתוך נימוס ושאצטרך לשוב לשם שנית כדי לוודא, קבלתי שיחת טלפון ממנו כעבור מספר ימים כמובטח, הוא הכין את הטפסים ושלח לי אותם בדואר כולל הנחיות. כן ירבו !

לצערי ספונטניות בבחירת מקום הרכישה של הנשק החדש היתה פחות מוצלחת...
כיוון שאני לא בעניינים כבר שנים חפשתי את חנותו של מאיר רוט בראשל"צ במיקומה הישן, משלא מצאתי המשכתי לסוחר וותיק בת"א שמיקומו לא השתנה בעשרים השנים האחרונות וסגרתי עסקה במקום לרכישה של נשק חדש, כיוון שבעבור 300 השקלים שהציעו לי בע"פ עבור הישן לא חשבתי לטרוח בכלל לשחרר את הנשק מהמשטרה, רכשתי את הנשק במחיר מלא ללא שום הנחה וללא מיקוח. משלא הצלחתי לקבל מהמשטרה מסמך רשמי המעיד על וויתור על הנשק, נסעתי לשחרר אותו ע"מ להעביר לסוחר ולקבל תמורתו זיכוי ושטר קנייה. בשלב הזה כבר לא היו מוכנים לזכות אותי באגורה עבור הנשק הישן, מן הסתם מכיוון שאני "לקוח שבוי", הסבירו לי שאין ביקוש לנשק הזה (זיג 226 ) אלא רק לגלוקים. כאן כבר הבנתי איפה טעיתי, חפשתי את הטלפון של מאיר רוט , זכרתי אותו כנותן שירות מעולה, הסבירו לי שם באדיבות כי קשה עד בלתי אפשרי להיפטר מנשק כזה אבל בעסקת טרייד על אקדח חדש, אקבל זיכוי של כ 700 ש"ח לפחות על המחיר המלא + צ'ופרים כגון נרתיקים, מנוי למטווח וכו'. לא ע"מ לחסוך 700 ש"ח אלא בשביל הפרנציפ, שקלתי לבטל את העסקה, עיון בחשבונית הבהיר לי שזה כרוך בעלות של 10% ממחיר העסקה + תיזוזים... לא חיפשתי לריב ולהתבכיין, אני רק יודע לאן לא להיכנס בפעם הבאה שאני הולך למטווח/ קונה תחמושת/אביזרים/ מחליף נשק...
אגב, מישהו טען כאן כי מאיר רוט יקרן באחד השרשורים, 700-1000 ש"ח זיכוי על אקדח משומש זה לא יקרן, השירות שלו נשאר בליגה משל עצמו כבר שנים, חבל שלא הגעתי אליו גם הפעם, לא הייתי יוצא ממנו עם טעם רע בפה אני משוכנע...
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי bb1911 » 18 יולי 2008, 16:04

כל הכבוד לראובן כהן
אכן עוף נדיר בארצנו גם אני קיבלתי ממנו עזרה בנושא הרשיונות והפיכתם מהחזקה לנשיאה
למעשה לרוב הצוות בת"א מגיע כל הכבוד על השירות גם דליה וגם לפרח פשוט נותנים שירות ברמה אחרת.
ולגבי מאיר רוט אכן שרות יוצא דופן וכל מילה מיותרת ללכת ולהנות
:lol: :lol: :lol:
I carry a 1911 5" condition 1.
Cocked, locked and ready to rock
if you have to shoot,shoot don't talk
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי asafii2 » 22 יולי 2008, 13:48

אכן ראובן כהן פדנט ועושה עבודה יסודית, בקבלת רישיון לרובה אויר הוא על דעת עצמו

המיר את רישיון האקדח שלי לנשיאה ללא בקשתי.

על מאיר רוט נכתב רבות(גם שבוע שעבר) לדעתי חובה לפני כל קניית נשק

לעבור דרכו..

אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד