כספת לנשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
נהיגה ברכב מנועי בכבישים ציבוריים היא פריבילגיה ולא זכות.
לגבי זכויות, אזרחים, ישראל וכלי ירייה, אילו כל תושבי המדינה (ולא משנה מאיזו דת) היו דומים לחבר'ה שאני פוגש במטווח העיר נתניה ביום שישי בבוקר, הייתי תומך יותר במשהו נוסח התיקון השני. מכיוון שלא כל התושבים הם כך ולא חסרים אנשים צרי אופקים, לא סבלניים באופן בלתי סביר, גייסות חמישיים ועוד מרעין בישין כי התבחינים לקבלת אזרחות ישראלית כל כך מתירניים ומופקרים, אני חושב שיש הצדקה לרישוי החזקה, נשיאה ושימוש של כלי ירייה, בתבחינים הדומים לזה שדביר נקב בו.
לגבי זכויות, אזרחים, ישראל וכלי ירייה, אילו כל תושבי המדינה (ולא משנה מאיזו דת) היו דומים לחבר'ה שאני פוגש במטווח העיר נתניה ביום שישי בבוקר, הייתי תומך יותר במשהו נוסח התיקון השני. מכיוון שלא כל התושבים הם כך ולא חסרים אנשים צרי אופקים, לא סבלניים באופן בלתי סביר, גייסות חמישיים ועוד מרעין בישין כי התבחינים לקבלת אזרחות ישראלית כל כך מתירניים ומופקרים, אני חושב שיש הצדקה לרישוי החזקה, נשיאה ושימוש של כלי ירייה, בתבחינים הדומים לזה שדביר נקב בו.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
Webart כתב:צורי כתב:אמצעי היעיל ביותר לאחסון נשק הינו הנרתיק בתוך המכנסיים. ע"פ החוק, מעל 72 שעות היעדרות מהבית צריך להפקידו אצל סוחר נשק.
צורי.
איזה חוק בדיוק?
אפשר מראה מקום או ציטוט בבקשה?
אכן, בדקתי לעומק, לא קיימת שום הנחיה, שום תקנה ושום דבר כתוב לגבי 72 שעות. מתנצל על הבורות ותמיד יש מה ללמוד!!
בברכת שנה טובה....
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
רישיון מעל 10 שנים וזכות קניין
ברשותי רישיון מעל 10 שנים, עכשיו בחידוש לא שאלו אותי בכלל אם העילה עדיין מתקיימת, אוטומטית שלחו לי חידוש לאחזקה בלבד, ואני בטוח שאם לא היה עניין של קניין הייתי פשוט מקבל הודעה למכור את הנשק...
נשלח אלייך למייל. (כל המפרטים)
מישהו מוכן להסביר לי איך יוצרים קישור לא ארוך ? יש לי את הקישורים החדשים אך הם ארוכים.
תודה.
מישהו מוכן להסביר לי איך יוצרים קישור לא ארוך ? יש לי את הקישורים החדשים אך הם ארוכים.
תודה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם שלום,
זו הדוגמא:
[******=url]שם (בעברית) לקישור[/url]
1. אתה כותב את השם של הקישור כפי שאתה רוצה שיופיע בעברית (או כל שפה אחרת)
2. אתה מסמן את הטקסט
3. אתה לוחץ על לחצן URL שמופיע מעל חלונית הכתיבה
4. אתה מקבל משהו שנראה דומה לדוגמא שנתתי, רק בלי הכוכביות וסימן השווה שלפניהן
5. אתה מוסיף את סימן השווה, ואת הכתובת המלאה של הקישור (לצורך הדוגמא, הקישור יחליף את הכוכביות)
6. מזל טוב, יצרת קישור חדש!
זו הדוגמא:
[******=url]שם (בעברית) לקישור[/url]
1. אתה כותב את השם של הקישור כפי שאתה רוצה שיופיע בעברית (או כל שפה אחרת)
2. אתה מסמן את הטקסט
3. אתה לוחץ על לחצן URL שמופיע מעל חלונית הכתיבה
4. אתה מקבל משהו שנראה דומה לדוגמא שנתתי, רק בלי הכוכביות וסימן השווה שלפניהן
5. אתה מוסיף את סימן השווה, ואת הכתובת המלאה של הקישור (לצורך הדוגמא, הקישור יחליף את הכוכביות)
6. מזל טוב, יצרת קישור חדש!
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד