נגנב לי אקדח

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

נגנב לי אקדח

על ידי userofer » 11 אוקטובר 2008, 20:48

שלום לכולם,

עד היום רק קראתי כאן בפורום, אבל הגיע הזמן לקבל מכם עצות.

השבוע נפרץ לנו הבית בפעולה ממוקדת, איתור הכספת, עקירה והעלמות - ביתר הבית לא נגעו אפילו.

בין היתר בכספת היה אקדח שמאוד אהבתי, BUL M5 קומנדור, 0.45 שיש לי עוד משנת 1995, הייתי בין הרוכשים הראשונים של האקדח לאחר שהחלו ביצורו, עם קומנסיטור, הדק נפלא ועוד.

רציתי לשאול 2 שאלות:

1. האם יש לכם נסיון בקשר להנפקה מחודשת של רשיון ? אל מול משרד הפנים? כיום אני עומד בתבחין של מתנדב משא"ז ביחידת יח"מ - מזה כ 7 שנים.

2. למרות הדילמה הכללית של הקלר/ גלוק ואהבתי לבול- אשמח לשמוע המלצות, כאשר הדרישות שלי - הגנה עצמית, נוחות נשיאה, קלות דיוק והנאה בירי ויש לי כף יד ממוצעת (לא קטנה ולא ענקית).

אשמח מאוד לסיוע מכם.

שנה טובה

עופר
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי trooperglock » 12 אוקטובר 2008, 00:27

מדבריך אני מבין שיש לך רשיון נשק מלפני שנת 96... אם כך המצב אינך חייב לעמוד בעילה כל שהיא..
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: נגנב לי אקדח

על ידי itamar » 12 אוקטובר 2008, 05:51

userofer כתב:1. האם יש לכם נסיון בקשר להנפקה מחודשת של רשיון ? אל מול משרד הפנים? כיום אני עומד בתבחין של מתנדב משא"ז ביחידת יח"מ - מזה כ 7 שנים.

2. למרות הדילמה הכללית של הקלר/ גלוק ואהבתי לבול- אשמח לשמוע המלצות, כאשר הדרישות שלי - הגנה עצמית, נוחות נשיאה, קלות דיוק והנאה בירי ויש לי כף יד ממוצעת (לא קטנה ולא ענקית).

אשמח מאוד לסיוע מכם.

שנה טובה

עופר

1. יש בפניך עוד דרך ארוכה ידידי עד לקבלת הרשיון - ותבחין מתנדב משא"ז כבר לא קיים יותר. האם כבר התחלת בתהליך של החזרת הרשיון שלך? יש מצב שרשיון מעל 10 שנים מהווה עילה מספקת, אבל שווה שתתייעץ בעו"ד.
בכל מקרה, אני אשמח (ואני חושב שגם כולנו) אם תעדכן כאן את כולנו איך מתקדם התהליך.

2. לגבי סוג נשק..יש הרבה נשקים טובים (חוץ מהקלר & גלוק)..

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

תודה עד כה

על ידי userofer » 12 אוקטובר 2008, 10:43

השוטרים שהיו אצלי בבית, ביקשו וקיבלו את הרשיון.... כך שהרשיון כבר לא אצלי :?

ראיתי באתר משרד הפנים שאכן לפני כ 3 שבועות שינו תבחינים, ומתנדבי משא"ז כתבחין - מוקפאים עד לא ברור מתי.

אנסה לראות מה ההתיחסות אלי כמי שמחזיק ברשיון מ 1994.

בנתיים במהלך חופשה באילת, אקפוץ למטווח שם, לנסות כלים שונים, בנסיון לשמור על אופטימיות 8)

אעדכן בהמשך, על עלילות משרד הפנים,

חג שמח
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי Hungarfield » 12 אוקטובר 2008, 17:17

עידוד מנסיון:
גם לי פרצו הביתה ולקחו הכספת, עם הגלוק שלי ז"ל.
ברגע שעמדתי בתבחין - קיבלתי רישיון, כך שהגניבה עצמה אינה עילה לשלילת הרשיון.
עד כאן החלק המעודד מנסיון אישי.
לו אני במקומך הייתי הולך עכשיו למשרד הפנים ומגיש בקשה לרשיון על אקדח אחר (בחר מהר!) כי התזמון חשוב כאן. קבל מהמשטרה מסמך על "אי תביעה" שאומר שלא היתה רשלנות מצידך בשמירה על הנשק וצרף לבקשת הרשיון.
אם יבקשו להוכיח עילה - אתה אמור לקבל על "לפני 96" עד כמה שאני מכיר, כך שתיאורטית לא אמורים לשאול בכלל למה אתה מחליף אקדח, מבחינתם ארדח X מוחלף באקדח Y. אם יעשו בעיות זה יהיה הזמן להיוועץ בעו"ד.
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד