CZ75 הוכר כ-NATO classified pistol
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
יסלח לי הצעדן על שבירת המילה, אבל...
האבא שלהם זה ה-PSP (קיצור של Police Self-loading Pistol), ה-P7 הופיע מספר שנים לאחר מכן, וה-M למינהם הופיעו לאחר מספר שנים נוספות.
אף אחד מהם אינו פריט לאספנים מכיוון שמדובר באקדחים שיוצרו עשרות אלפים מהם (טוב, אולי ה-PSP נחשב סמי-פריט אספנים, במיוחד אצל פריקים של הקלר, אבל בפורום הזה אין כאלה).
אכן, מאיר רוט נושא P7, אך ניתן להשיג כאלה בחנויות למינהן (יש אחד אצל מטווח העיר בנתניה), הייתי נמנע מנשיאתו הן בגלל כמות הכדורים הנמוכה (8 כדורי 9 מ"מ) והן מפאת תפס המחסנית - הנמצא בתחתית האקדח ודורש מאמץ לא פשוט להחלפת מחסנית מהירה.
ניתן, אגב, לשים לב, שזהו הדגם היחידי מסדרת ה-P שעל קתותיו לא מצויין דגם האקדח.
האבא שלהם זה ה-PSP (קיצור של Police Self-loading Pistol), ה-P7 הופיע מספר שנים לאחר מכן, וה-M למינהם הופיעו לאחר מספר שנים נוספות.
אף אחד מהם אינו פריט לאספנים מכיוון שמדובר באקדחים שיוצרו עשרות אלפים מהם (טוב, אולי ה-PSP נחשב סמי-פריט אספנים, במיוחד אצל פריקים של הקלר, אבל בפורום הזה אין כאלה).
אכן, מאיר רוט נושא P7, אך ניתן להשיג כאלה בחנויות למינהן (יש אחד אצל מטווח העיר בנתניה), הייתי נמנע מנשיאתו הן בגלל כמות הכדורים הנמוכה (8 כדורי 9 מ"מ) והן מפאת תפס המחסנית - הנמצא בתחתית האקדח ודורש מאמץ לא פשוט להחלפת מחסנית מהירה.

ניתן, אגב, לשים לב, שזהו הדגם היחידי מסדרת ה-P שעל קתותיו לא מצויין דגם האקדח.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
עומר,
ה- M בדגמי ה P7 מתייחס למילה Magazine - מחסנית.
M8 = 8 כדורים, M10 = 10 כדורים, וכן הלאה.. בארה"ב נפוצים דגמי ה-8 \ 10 עקב הגבלת קיבולת המחסנית למי שאינו נמנה על כוחות החוק והבטחון.
במנין הכדורים ניתן לרוב להוסיף + 1 משום שאקדח זה מתוכנן לנשיאת כדור תורן בבית הבליעה ורבים עושים זאת (ולא.. אני לא מעוניין לפתוח עוד דיון בנושא).
והכי חשוב: שבירת קרסול ? ככה מודיעים ? אתה רציני ?!
ה- M בדגמי ה P7 מתייחס למילה Magazine - מחסנית.
M8 = 8 כדורים, M10 = 10 כדורים, וכן הלאה.. בארה"ב נפוצים דגמי ה-8 \ 10 עקב הגבלת קיבולת המחסנית למי שאינו נמנה על כוחות החוק והבטחון.
במנין הכדורים ניתן לרוב להוסיף + 1 משום שאקדח זה מתוכנן לנשיאת כדור תורן בבית הבליעה ורבים עושים זאת (ולא.. אני לא מעוניין לפתוח עוד דיון בנושא).
והכי חשוב: שבירת קרסול ? ככה מודיעים ? אתה רציני ?!

דוחס חנקן אמנותי לעומק.
ברי, אני מקווה שנחזור לאקדח המקורי כי אחרת אני אכניס לשיחה את האקדח האהוב עלי
דרך אגב, ניתן לבצע/להזמין צביעה כזו כזו גם לאקדחים נוספים או מדובר באקדחים יחידים שנצבעו כך
להת'

דרך אגב, ניתן לבצע/להזמין צביעה כזו כזו גם לאקדחים נוספים או מדובר באקדחים יחידים שנצבעו כך

להת'

אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד