החלפת אקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
החלפת אקדח
לק"י
אני בשנה הקרובה מתעד להחליף את האקדח שלי
שאלתי היא
האם אני צריך לבקש אישור מיוחד או שאם אני עונה על אותו תבחין לא צריך?
והאם צריך להפקיד את האקדח ורק אז להתחיל תהליך של קניה או שאם עושים את זה דרך חנות אני מפקיד שם את הישן (מאוד) ולוקח שטר מכר וכך "רק" יום אחד להיות בלי אקדח
שאלתי היא
והאם צריך להפקיד את האקדח ורק אז להתחיל תהליך של קניה או שאם עושים את זה דרך חנות אני מפקיד שם את הישן (מאוד) ולוקח שטר מכר וכך "רק" יום אחד להיות בלי אקדח
- סליקאי ארד

Re: החלפת אקדח
nachman כתב:לק"י
שאלתי היא
1. בכל החלפת נשק - יש להביא את כל הניירת והמסמכים התומכים בעילה כאילו שאתה מבקש רישיון מחדש. (הוכחת המשך עמידה בעילה המקורית או בעילה אחרת)
2. אם אתה קונה מבית מסחר - תוכל "למכור" את האקדח שברשותך לבית המסחר, תקבל שטר קנייה ושטר מכר לאקדח החדש.
3. אם אתה קונה מאדם פרטי - תוכל אחד מהשניים - לוותר על האקדח במשטרה, לחילופין למסור לסוחר נשק שיהיה מעוניין לקבל את הכלי. תמורת הנשק בנשי המקרים תקבל אישור על העברתו - שטר קנייה מסוחר או אישור וויתור מהמשטרה.
עם האישורים הללו ועם שטר המכר לכלי החדש תוכל לגשת למשרד הפנים לצורך ההחלפה.
בהצלחה.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד