שאלה בקשר לנרתיקים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה בקשר לנרתיקים
יש לי דילמה:
יש לי נרתיק פובוס, הנרתיק מצויין ומאד נוח אבל לפעמים שאני בעבודה אני מרגיש לא בטוח כי אני מרגיש שמישהו יכול לשלוף לי את האקדח בכל רגע.
מה אתם אומרים לשנות נרתיק?
יש משהו כמו פובוס אבל יותר בטוח?
יש לי נרתיק פובוס, הנרתיק מצויין ומאד נוח אבל לפעמים שאני בעבודה אני מרגיש לא בטוח כי אני מרגיש שמישהו יכול לשלוף לי את האקדח בכל רגע.
מה אתם אומרים לשנות נרתיק?
יש משהו כמו פובוס אבל יותר בטוח?
- סליקאי ארד

Re: שאלה בקשר לנרתיקים
1. יש פובוס או פרונטליין עם מנגנון אבטחה (כזה כפתור שאתה לוחץ עליו כדי לשחרר את האקדח מהנרתיק). אני אישית לא אוהב את הנרתיקים האלה שלהם, ויש לי נרתיק חיצוני מעולה עם אבטחה של ספארילנד.
2. בנוסף אם אתה הולך עם נרתיק חיצוני, שווה לך להוסיף שרוך אבטחה תקני שיאבטח לך את הנשק לחגורת המכנסיים.
א.
2. בנוסף אם אתה הולך עם נרתיק חיצוני, שווה לך להוסיף שרוך אבטחה תקני שיאבטח לך את הנשק לחגורת המכנסיים.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

kuntas
גם לי היה חשש דומה לשלך. החשש נפתר אחרי שעשיתי ניסוי קצר עם ידיד (הנשק פרוק ובדוק) שניסה בצורות שונות לבצע חטיפה של הנשק. ההתרשמות של שנינו היתה שזוית הנרתיק, מהלך הנשק בתוך הנרתיק והתפיסה של שמורת ההדק, הפכו את המשימה לקשה עד בלתי אפשרית.
לפני שאתה מחליט שהנרתיק לא מתאים לך, הייתי מבצע את הניסוי הזה.
גיא.
גם לי היה חשש דומה לשלך. החשש נפתר אחרי שעשיתי ניסוי קצר עם ידיד (הנשק פרוק ובדוק) שניסה בצורות שונות לבצע חטיפה של הנשק. ההתרשמות של שנינו היתה שזוית הנרתיק, מהלך הנשק בתוך הנרתיק והתפיסה של שמורת ההדק, הפכו את המשימה לקשה עד בלתי אפשרית.
לפני שאתה מחליט שהנרתיק לא מתאים לך, הייתי מבצע את הניסוי הזה.
גיא.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
ניתן לחטוף נשק מנרתיק חיצוני לא מאובטח.
בנרתיק פרונטליין שהיה לי התפתחו סדקים בפלסטיק ליד הניטים של הפאדל כך שהיה ניתן לשבור את הנרתיק.
בכל מקרה, שווה לשים שרוך אבטחה.

א.
בנרתיק פרונטליין שהיה לי התפתחו סדקים בפלסטיק ליד הניטים של הפאדל כך שהיה ניתן לשבור את הנרתיק.

א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

צודקים שכחתי לגמרי מהשרוך..
גם יש לי אחד כזה!
תודה לכולם
גם יש לי אחד כזה!
תודה לכולם
- סליקאי ארד

itamar כתב:ניתן לחטוף נשק מנרתיק חיצוני לא מאובטח.
א.
אם כי השרוך שמוצג כאן, של בלאקהוק כמדומני, לא מומלץ - בחנתי אותו לאחרונה ושתי טבעות נפתחו לי תוך שימוש, משאירות את האקדח לא מאובטח, ללא כל פרובוקציה.
השרוכים הפשוטים שנמצאים בשימוש משטרת ישראל וחברות האבטחה, ונמכרים בכל חנות נשק, עדיפים לדעתי.
I think, therefore I am. I think
אין בעיה להשתמש בשרוכים הפשוטים.
אני בכל זאת מתעקש להשתמש בשרוך של BlackHawk המופיע כאן - אלא שעל שלי אין שום טבעות. השרוך משתחל בקשר ענד קרניים דרך החור בקת.
אני בכל זאת מתעקש להשתמש בשרוך של BlackHawk המופיע כאן - אלא שעל שלי אין שום טבעות. השרוך משתחל בקשר ענד קרניים דרך החור בקת.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
בהנחה שזה אותו דגם, יש 4 טבעות מולחמות שמחברת את המחברים המסתובבים ללולאות בשני קצוות הסליל. שתיים מהן נפתחו לי בהזדמנויות שונות, בלא שהופעל עליהן עומס.
I think, therefore I am. I think
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד