ירי עם נשק צבאי מחוץ למסגרת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: ירי עם נשק צבאי מחוץ למסגרת
אני מציע לגשת לקמב"ץ הבסיס, להסביר לו את העניין, ולבקש להצטרף לכל מטווח מאורגן שנערך עד שירגיש ביטחון בנשק.
גם בבסיס עורפי יש מטווחי כשירות, יש אנשי קבע שיוצאים לאבט"שים וטווחים לפני, יש כיתות כוננות שצריכות לשמור על כשירות וכו', בבה"דים עורפיים גם טירונויות והכשרות מפקדים- אני בטוח שיצליח לטווח לפחות פעם בשבועיים-שלושה גם בבסיסים העורפיים ביותר אם ירצה.
אמנם צריך להתמודד עם המפקדים האישים והקצאת התחמושת, אבל מניסיון ותקווה קצין ראוי לא ירצה שחייל ביחידה יסתובב לאורך זמן עם נשק אישי כאשר אינו מאומן.
גם בבסיס עורפי יש מטווחי כשירות, יש אנשי קבע שיוצאים לאבט"שים וטווחים לפני, יש כיתות כוננות שצריכות לשמור על כשירות וכו', בבה"דים עורפיים גם טירונויות והכשרות מפקדים- אני בטוח שיצליח לטווח לפחות פעם בשבועיים-שלושה גם בבסיסים העורפיים ביותר אם ירצה.
אמנם צריך להתמודד עם המפקדים האישים והקצאת התחמושת, אבל מניסיון ותקווה קצין ראוי לא ירצה שחייל ביחידה יסתובב לאורך זמן עם נשק אישי כאשר אינו מאומן.
נערך לאחרונה על ידי ath1979 בתאריך 19 מאי 2009, 01:30, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי כסף

Re: ירי עם נשק צבאי מחוץ למסגרת
אילן יקירי,אמרנו לך במפגש האחרון שיש הרבה אנשים שלא תמיד מבינים את מה שאתה כותב.
לשימחתי, אני לא נמנע עימהם
לצערי, זו התשובה היחידה שיש לי למצב, וזאת מבלי להיכנס לתיאורים ספציפיים של מה מלמדים או לא מלמדים את החילים על הנשקים שלהם.
אולי צודקים אלו שטוענים שצריך להפקיד את הנשק בנשקיה לפני שיוצאים הביתה. זה יותר זול, והיום, הכל נמדד בכסף.
אגב, ה"קטנה" התקבלה למה שרצתה

לשימחתי, אני לא נמנע עימהם
לצערי, זו התשובה היחידה שיש לי למצב, וזאת מבלי להיכנס לתיאורים ספציפיים של מה מלמדים או לא מלמדים את החילים על הנשקים שלהם.
אולי צודקים אלו שטוענים שצריך להפקיד את הנשק בנשקיה לפני שיוצאים הביתה. זה יותר זול, והיום, הכל נמדד בכסף.
אגב, ה"קטנה" התקבלה למה שרצתה
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד