הצל החדש שלי הגיע (-:

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: הצל החדש שלי הגיע (-:

על ידי itamar » 11 יוני 2009, 08:15

Webart כתב:איתמר, מכיוון שלקחת על עצמך לענות במקומי, היית צריך לפחות לתאם איתי את התשובה.

אז ככה:
1. כן, האקדח מיועד לנשיאה יומיומית (בימים שיתחשק לי קצת לתת ל-P7 לנוח) מוסלקת.
2. הוא נישא בנרתיק פנימי (נרתיק עור של ישראל שנבנה לגלוק 17 והצל יושב בו פיקס כאילו נולד בתוכו).
3. זהו דגם אחר מה-75 או ה-85, למרות שאין שום ספק קל שבקלים שכולו שכולו בנוי סביב הפלטפורמה שלהם, המחסניות הן בנות 18 כד' וה-Dust Cover אינו רק לשם הקישוט, הוא מאריך בצורה משמעותית את המסילות ומוסיף משקל בחלקו הקידמי של האקדח, דבר המשפיע משמעותית על הקומפנסציה של האקדח. אה... ויש גם מסילת פיקטיני, למי שזה משנה משהו.
4. הלחיים החדשות פשוט מצאו חן בעיניי, הם התאימו פיקס להדק ולמשפך, להם ישנו תפקיד "תכלסי" הרבה יותר, לחלק מהיורים הם יאפשרו את הקטנת היקף הקת (בצורה לא משמעותית מדי).
5. הכוונת אינה במצב בו היא יכולה להתפס בבגד, יותר מכל כוונת אחרת, מעבר לכך, במקרה בו אאלץ לשלוף את האקדח - חולצה קרועה זה לא מה שיטריד את מנוחתי.
6. כיורה, מאז ומעולם, לא חיבבתי מנגנוני ד"א באקדחי מחסנית, אני מאלו המעדיפים לחיצה קבועה בכל כדור וכדור, כשנשאתי עלי סמיט 66 (תופי, 0.357") יריתי בו רק בד"א, גם אז כדי לשמור על מהלך לחיצה זהה בכל מצב. מבחינה ספורטיבית, גם כך אעדיף לירות במחלקת הסטנדרט ולא הפרודקשן.

ולאיתמר, הכלי הספציפי בתצורתו הנוכחית (מילותיך שלך) אינו שונה במאום (פרט למנגנון ההדק) מ-SP-01 סטנדרטי... ואם הצבעוניות הקלה (ידעתי שאני צריך לבחור בחלקי אלומיניום אדומים) נותנת לו ייחודיות ומראה שגרם גם לליאור לבגוד באמונתו מזה שנים, אזי אין לי כל בעיה עם כך.

אני ממליץ בכל לב לכל אלו המחפשים אקדח לוחמה, לראות מה הכלי הזה יודע לעשות, בתחום הספורטיבי, אני מניח שאתם כבר יודעים מה הוא שווה.

דביר אחי, העיקר שתתחדש ותהנה ממנו לכל מטרה שלשמה קנית אותו.
כלי יפיפה לכל הדעות.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד