איזו תשובה נכונה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
סלבו ידידי!
למשל חיילים אשר רצו לקנות אקדח היו חייבים לקנות את הנשק ולהגיש את הבקשה לרשיון
עם מס' האקדח שהם קנו (כמובן האקדח נשאר בחנות) לקמצ"ר.
ובמידה וקמצ"ר לא אישר את בקשתם הם קיבלו את כספם חזרה מהחנות !!!
וכמו שכבר כתבו לך היו זמנים שגם למשרד הפנים הגישו בקשה עם מס' נשק שקנו (אך לא נמסר) ובמידה והם לא קיבלו רשיון בעל החנות היה מחזיר להם את כספם פחות 10% והיו חנויות שהחזירו את כל הכסף.
ומי שעשה שימוש באקדח החדש במטווח לפני קבלת הרשיון ולא קיבל את הרשיון , בעל המטווח כאילו קנה אותו ממנו בחזרה כאקדח משומש.
סלבו ידידי אני מקווה שהבנתה!!!!!

למשל חיילים אשר רצו לקנות אקדח היו חייבים לקנות את הנשק ולהגיש את הבקשה לרשיון
עם מס' האקדח שהם קנו (כמובן האקדח נשאר בחנות) לקמצ"ר.
ובמידה וקמצ"ר לא אישר את בקשתם הם קיבלו את כספם חזרה מהחנות !!!
וכמו שכבר כתבו לך היו זמנים שגם למשרד הפנים הגישו בקשה עם מס' נשק שקנו (אך לא נמסר) ובמידה והם לא קיבלו רשיון בעל החנות היה מחזיר להם את כספם פחות 10% והיו חנויות שהחזירו את כל הכסף.
ומי שעשה שימוש באקדח החדש במטווח לפני קבלת הרשיון ולא קיבל את הרשיון , בעל המטווח כאילו קנה אותו ממנו בחזרה כאקדח משומש.
סלבו ידידי אני מקווה שהבנתה!!!!!

סבי
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
אז ככה.
ברוב המטווחים המשולבים עם חנויות אין הפרדה חשבונאית (רשויות המס) ואין הפרדה מבחינת כח אדם בין המטווח והחנות.
אבל!!!
מבחינת משרד הפנים, מדובר בעסקים נפרדים בעלי רשיון שונה, מנהל אחר, מלאי נפרד וכו'.
משרד הפנים ניסה להביא למצב בו בכל מטווח יהיו מס' כלי נשק, שיהיו רשומים ככלים שרק בהם יבוצע האימון.
הסברנו להם שהחלטה זו איננה ישימה ואיננה הגיונית מאחר ויש בעלי מטווחים (והח"מ בתוכם) שסבורים שאקדח קונים אחרי שמנסים לירות בו (כלומר זכותו של הלקוח ילהתנסות בירי במס' כלי נשק שמתוכם יבחר את המתאים לו).
אין טעם לעבור אימון בסטאר בקוטר 9 מ"מ, כשהלקוח רוכש גלוק מדגם c, ורוכשי נשק משומש, זכאים לנסות את הכלי שמעניין אותם - לפני קבלת ההחלטה.
נכון לרגע זה, משרד הפנים שוקל את הנושא ובינתים, ניתן עדיין לירות עם כלי הנשק של החנות.
יודגש כי מזה כ 8 שנים, מכירת הנשק ללקוח מתבצעת רק לאחר שבידיו אישור רכישה מטעם משרד הפנים ולכן, אין רלוונטיות לנושא אי מתן רשיון לרוכש ששילם ובדק את הכלי בירי.
יצוין גם שבכל מטווח (עם חנות) שמכבד את עצמו, ממילא יש כלי תצוגה שכוללים את כל הדגמים המובילים ולכן ניתן לנסות בירי גם כלים מודרניים - בלי "להוציאם מבתוליהם".
ברוב המטווחים המשולבים עם חנויות אין הפרדה חשבונאית (רשויות המס) ואין הפרדה מבחינת כח אדם בין המטווח והחנות.
אבל!!!
מבחינת משרד הפנים, מדובר בעסקים נפרדים בעלי רשיון שונה, מנהל אחר, מלאי נפרד וכו'.
משרד הפנים ניסה להביא למצב בו בכל מטווח יהיו מס' כלי נשק, שיהיו רשומים ככלים שרק בהם יבוצע האימון.
הסברנו להם שהחלטה זו איננה ישימה ואיננה הגיונית מאחר ויש בעלי מטווחים (והח"מ בתוכם) שסבורים שאקדח קונים אחרי שמנסים לירות בו (כלומר זכותו של הלקוח ילהתנסות בירי במס' כלי נשק שמתוכם יבחר את המתאים לו).
אין טעם לעבור אימון בסטאר בקוטר 9 מ"מ, כשהלקוח רוכש גלוק מדגם c, ורוכשי נשק משומש, זכאים לנסות את הכלי שמעניין אותם - לפני קבלת ההחלטה.
נכון לרגע זה, משרד הפנים שוקל את הנושא ובינתים, ניתן עדיין לירות עם כלי הנשק של החנות.
יודגש כי מזה כ 8 שנים, מכירת הנשק ללקוח מתבצעת רק לאחר שבידיו אישור רכישה מטעם משרד הפנים ולכן, אין רלוונטיות לנושא אי מתן רשיון לרוכש ששילם ובדק את הכלי בירי.
יצוין גם שבכל מטווח (עם חנות) שמכבד את עצמו, ממילא יש כלי תצוגה שכוללים את כל הדגמים המובילים ולכן ניתן לנסות בירי גם כלים מודרניים - בלי "להוציאם מבתוליהם".
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
שרקן כתב:...יודגש כי מזה כ 8 שנים, מכירת הנשק ללקוח מתבצעת רק לאחר שבידיו אישור רכישה מטעם משרד הפנים ולכן, אין רלוונטיות לנושא אי מתן רשיון לרוכש ששילם ובדק את הכלי בירי...
מניסיון אישי, כשאתה מגיע למטווח ומבקש לרכוש כלי נשק לא ממש מקפידים על נושא אישור הרכישה. ממני למשל בכלל לא ביקשו לראות אותו !!!
בעלי המטווחים/חנויות (אלו שאני פגשתי, בלי לפגוע באף אחד

לדעתי חבל שבעלי החנויות לא מקפידים על הבדיקה של הנושא, זה סתם מייצר אח"כ לקוחות ממורמרים....
גלוק - כי הנצרה נמצאת בראש
ידידי
אני מוכרח להגיד שמה שהשרקן אומר זו הגישה המקצועית הנכונה.
יש יותר מסוחר אחד שכך נוהג - אסור לי לפרסם (פנה בפרטי)
סוחר הגון כמו גם ידידנו השרקן, נותן לך לירות בדגם אותו אתה אמור לקנות ואם בזה הדגם בחרת ובצעת עיסקה אתה יורה גם באקדח אותו קנית.
נכון יש גם אחרים הכסף הוא שלך הלקוח לך רק למי שנותן שרות ברמה הזו!
אני מוכרח להגיד שמה שהשרקן אומר זו הגישה המקצועית הנכונה.
יש יותר מסוחר אחד שכך נוהג - אסור לי לפרסם (פנה בפרטי)
סוחר הגון כמו גם ידידנו השרקן, נותן לך לירות בדגם אותו אתה אמור לקנות ואם בזה הדגם בחרת ובצעת עיסקה אתה יורה גם באקדח אותו קנית.
נכון יש גם אחרים הכסף הוא שלך הלקוח לך רק למי שנותן שרות ברמה הזו!
אני מסכים בהחלט שהגישה כמו שידידינו שרקן הציג אותה, היא הגישה הנכונה, ההגונה, והטובה ביותר.
חבל לי רק שישנם סוחרים (שאת שמם לא אפרט) שלא טורחים לבדוק את נושא אישור הרכישה לפני מכירת נשק ללקוח.
כמו שאני רואה את המצב (ושוב, זו דעתי על סמך סוחרים שבאתי איתם בדברים), זוהי "הקטנת ראש" מצד הסוחר, שיש בצידה רווח כלכלי, ותייצר לקוחות ממורמרים.
גילוי מלא הוא שם המשחק בתחום בו אנו עוסקים (או לפחות כך זה צריך להיות)
הלוואי וכל הסוחרים היו נוהגים באדיבות ובהגינות כמו ידידינו שרקן ואנשים יקרים אחרים שעושים למען הסליק וחבריו.
חבל לי רק שישנם סוחרים (שאת שמם לא אפרט) שלא טורחים לבדוק את נושא אישור הרכישה לפני מכירת נשק ללקוח.
כמו שאני רואה את המצב (ושוב, זו דעתי על סמך סוחרים שבאתי איתם בדברים), זוהי "הקטנת ראש" מצד הסוחר, שיש בצידה רווח כלכלי, ותייצר לקוחות ממורמרים.
גילוי מלא הוא שם המשחק בתחום בו אנו עוסקים (או לפחות כך זה צריך להיות)
הלוואי וכל הסוחרים היו נוהגים באדיבות ובהגינות כמו ידידינו שרקן ואנשים יקרים אחרים שעושים למען הסליק וחבריו.
גלוק - כי הנצרה נמצאת בראש
חל איסור למכור נשק למי שאין בידיו אישור רכישה ממשרד הפנים (שימו לב, מדובר במכירה, כלומר מסירת שטר מכר לקונה שאין בידיו היתר).
סוחר שיעשה זאת יסתכן באובדן רשיונו.
סוחר לא רשאי לגבות דמי ביטול למעט מקרה בו הלקוח, בחוסר תום לב, מבטל את העיסקה באופן חד צדדי ו"תוקע" את הסוחר עם אקדח שאיבד את בתוליו.
סוחר שיעשה זאת יסתכן באובדן רשיונו.
סוחר לא רשאי לגבות דמי ביטול למעט מקרה בו הלקוח, בחוסר תום לב, מבטל את העיסקה באופן חד צדדי ו"תוקע" את הסוחר עם אקדח שאיבד את בתוליו.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד