חדש באתר+ שאלה בנוגע לרשיון נשק ארגוני.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חדש באתר+ שאלה בנוגע לרשיון נשק ארגוני.
שלום לכולם, אני חדש פה ובהחלט שמח לראות עוד אנשים עם האהבה לכלי נשק חמים. לצערי עדיין אין לי רשיון נשק אישי, אך כלי נשק בהחלט לא זרים לי, משירותי הצבאי כנשק דרג ב'.
באחרונה הוצאתי רשיון נשק ארגוני ע"מ להתחיל לעבוד באבטחה,את הקורס עשיתי במטווחי צפון/זניוק
האם הרשיון מאפשר לי לרכוש אקדח? ואם לא האם ניתן לגשת למטווח ולהשתמש בנשק שונה מהנשק שטווחתי איתו בקורס?
באחרונה הוצאתי רשיון נשק ארגוני ע"מ להתחיל לעבוד באבטחה,את הקורס עשיתי במטווחי צפון/זניוק
האם הרשיון מאפשר לי לרכוש אקדח? ואם לא האם ניתן לגשת למטווח ולהשתמש בנשק שונה מהנשק שטווחתי איתו בקורס?
- סליקאי ארד

Re: חדש באתר+ שאלה בנוגע לרשיון נשק ארגוני.
שלום
רשיון נשק אירגוני אינו מאפשר לך לרכוש נשק פרטי,רשיון נשק אירגוני מאפשר לך לעבוד בחברת שמירה ולקבל נשק מהחברה למטרות העבודה בלבד.
יש באפשרותך לגשת לכל מטווח לשכור בו נשק ולרכוש תחמושת כרצונך לשימוש במיטווח אך אסור לך בתכלית האיסור להוציא מהמטווח נשק/תחמושת.
רשיון נשק אירגוני אינו מאפשר לך לרכוש נשק פרטי,רשיון נשק אירגוני מאפשר לך לעבוד בחברת שמירה ולקבל נשק מהחברה למטרות העבודה בלבד.
יש באפשרותך לגשת לכל מטווח לשכור בו נשק ולרכוש תחמושת כרצונך לשימוש במיטווח אך אסור לך בתכלית האיסור להוציא מהמטווח נשק/תחמושת.
- סליקאי כסף

2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד