מוצע תיקון בחוק כלי יריה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: מוצע תיקון בחוק כלי יריה
איתמר,
אם אתה מחכה למישהו מהיורים שיחבור אליך, ולהרתם להזיז משהו, אתה תחכה עד קץ הדורות.
בסליק, מי שכותב, כותב רק בכדי להוציא קיטור ולא יותר, מי שעושה, עושה ולא מדבר הרבה.
רוב הכותבים בסליק יודעים שהיה נסיון התארגנות (יותר מאחד), ולאף אחד לא מזיז כלום. אם היום זה לא מפריע לי, אז בשביל מה לעשות משהו, וכשיפריע לי, אז כבר מאוחר מדי.
(לצערי, אני ניסיתי לעשות משהו בנידון, היו עוד מספר מצומצם של משוגעים כמוני, ולכן כל הנושא דעך).
אם אתה מחכה למישהו מהיורים שיחבור אליך, ולהרתם להזיז משהו, אתה תחכה עד קץ הדורות.
בסליק, מי שכותב, כותב רק בכדי להוציא קיטור ולא יותר, מי שעושה, עושה ולא מדבר הרבה.
רוב הכותבים בסליק יודעים שהיה נסיון התארגנות (יותר מאחד), ולאף אחד לא מזיז כלום. אם היום זה לא מפריע לי, אז בשביל מה לעשות משהו, וכשיפריע לי, אז כבר מאוחר מדי.
(לצערי, אני ניסיתי לעשות משהו בנידון, היו עוד מספר מצומצם של משוגעים כמוני, ולכן כל הנושא דעך).
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק

הבן שלי ירה לראשונה אצל Coach בגיל 4 וחצי ואינני רואה בכך פסול. עד היום יש לו לא מעט כבוד כלפי כלי ירייה ונהנה לירות פה ושם. כמו כן הוא אוהב לקחת את המטרות הביתה. לא צריך להפקיע את שיקול הדעת ממדריכים לגבי קביעת גיל מינימום לירי.
כמו כן אני עדיין רואה שיש לא מעט חברים שכותבים "נשק" כאשר כוונתם "כלי ירייה". אינני מכיר אף ארגון או צבא שמחמש את אנשיו בכלים של פיינוורקבאו, לדוגמה.
כמו כן אני עדיין רואה שיש לא מעט חברים שכותבים "נשק" כאשר כוונתם "כלי ירייה". אינני מכיר אף ארגון או צבא שמחמש את אנשיו בכלים של פיינוורקבאו, לדוגמה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
לדעתי צריך להפריד בין עיסוק בנשק כספורט לבין נשיאה לצורך הגנה עצמית
לא קיים תבחין הגנה עצמית במדינת ישראל, כיום. עיסוק הספורט היחיד שכביכול "מקנה" נשיאה ברישיון הוא ירי מעשי, שאמנם נחשב לספורט, אך נותן ב-40 שעות יותר ידע על אקדח לכל אזרח שמשלם יותר מכל קורס אחר במגזר האזרחי.
לכן, לדעתי עיסוק בנשק כספורט לא צריך להקנות זכות מיידית לנשיאת נשק ביום-יום.
כל ספורטאי שקיבל רישיון בגין מתאמן ירי פעיל חייב להוכיח את זכאותו "לנשיאה" בעת כל חידוש רישיון, כמו כן את התבחין עצמו, שכן הרישיון הופך אוטומטית ל'החזקה'.
הייתי מעדיף מתאמן ירי פעיל ברחוב עם כלי בנשיאה מכל אלה שמחדשים את הרישיון שלהם פעם ב-3 שנים ולא יודעים לתפעל את הנשק, לתחזקו, ושלא נדבר על פירוק.
SPS - מתקרב לשלמות...
שלום לכולם
שלחתי מייל למר חבר הכנסת וזה התשובה שקיבלתי:
"שלום וברכה,
הצעת החוק כלשונה היא רק הצעת החוק שתעלה בקריאה טרומית
בימים אלו עובד ח"כ דנון על תיקון לחוק שיתיר ירי לטובת אימון תחרותי
במדה והחוק יעבור בקריאה טרומית יוכנסו בו כל התיקונים הנדרשים במסגרת הדיונים בוועדה לקראת ההצבעה בקריאה ראשונה, שנייה ושלישית.
תודה על פנייתך
שי (עוזר פרלמנטרי, ח"כ דנון)
"
"שלום וברכה,
במדה והחוק יעבור בקריאה טרומית יוכנסו בו כל התיקונים הנדרשים במסגרת הדיונים בוועדה לקראת ההצבעה בקריאה ראשונה, שנייה ושלישית.
תודה על פנייתך
"
- סליקאי זהב

כדאי גם להזכיר לח"כים הטובים והמכובדים - ואני מתכוון לעשות כך - שיש יתרונות רבים לכך שאנשים (ילדים) ילמדו לירות בגיל צעיר, בליווי מבוגר כמובן.
Every good Communist should know that political power grows out of the barrel of a gun, and that gun must remain firmly in the hands of the state.
Mao Tse Tung
Mao Tse Tung
- סליקאי כסף

והינה שלחתי גם אני לח"כ הטוב מכתב מפורט ורהוט. מי שרוצה, אוכל להעביר לו העתק לפרטי.
Every good Communist should know that political power grows out of the barrel of a gun, and that gun must remain firmly in the hands of the state.
Mao Tse Tung
Mao Tse Tung
- סליקאי כסף

simon כתב:שלום לכולם
"שלום וברכה,
תודה על פנייתך
"
חברים אני עומד להפגש עם חבר הכנסת דנון (קרוב רחוק לבושתי) בארוע משפחתי ב 19 לאוגוסט. ולא אל תקנה את המכתב כלשונו כי חבר כנסת דנון עד כעת נכון להיום בשעה 11:09 עדיין מובל באף ע"י האדנן קדמן הגברת פיינברג ועדת הצרעות שליד אוזנם. רק כאשר הנ"ל יבוא לביקור בהתאחדות הקליעה ויפנים אפשר יהיה לתת צפירת הרגעה.
בינתיים מתארגן גוף חוסם בקרב חלק מחברי הכנסת (פרטים בפרטי בלבד)
לידיעתכם ואל תהיו תמימים אם זה יעבור בקריאה ראשונה יהיה קשה מאד לשנות או לבטל מאשר אם יוסר או יעבור מתוקן.
ברגע שעבר בקריאה ראשונה גם אם תתפרק הכנסת יחול על הנ"ל חוק הרציפות. ומניסיוני המר כל כנסת גרועה מקודמתה.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
Devil's Advocate כתב:כדאי גם להזכיר לח"כים הטובים והמכובדים - ואני מתכוון לעשות כך - שיש יתרונות רבים לכך שאנשים (ילדים) ילמדו לירות בגיל צעיר, בליווי מבוגר כמובן.
לפני שאתה מזכיר אל תשכח אין לבלבל אידיאולוג עם עובדות
חבר isia זכור !
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד