רועי כ"ץ לא מסתפק באקדח. רוצה רובה ...

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

רועי כ"ץ לא מסתפק באקדח. רוצה רובה ...

על ידי hk765 » 18 אוגוסט 2009, 11:17

סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: רועי כ"ץ לא מסתפק באקדח. רוצה רובה ...

על ידי lyuv » 18 אוגוסט 2009, 13:18

ולי מה שהוא רוצה זה רובה, אבל מה שהוא צריך זה שכל.

סתם כמה ציטוטים:

"ולמי בממשלה ובכנסת יש אינטרס בקיומו של כוח שיטור גרוע" (דהינו, למישהו יש אינטרס לשיטור גרוע ברחובות (לא מדובר על חקירת פשעי צוארון לבן של בכירים))
"החוק מגן על העבריינים החמושים" (נו, מה אפשר לאמר?)
"ציבור האזרחים שומרי החוק לא מצליח לייצר מאזן אימה מול הבריונים והפושעים" (מאזן אימה במובן ש"שומרי החוק" הורגים "פושעים" באותה מידה שה"פושעים" הורגים "שומרי חוק")
"יש לתת לנו את זכות ההגנה העצמית באמצעות רובים קצוצי קנה ואקדחים מהירי לוע". (אכן מהירות הלוע של ה-357 מגנום שלי אינה מספקת. מהירות הלוע היא היא התשובה.)
"גם תושב תל אביב שמותקף ונרצח על ידי חבורת פורעים בחוף הים צריך להחזיק אחד על הכתף" (כמובן שבשם השיוויון, גם לכל אחד מחבורת הפורעים יהיה "אחד על הכתף". איזה כיף יהיה...)
"פסיקת בית המשפט בפרשת שי דרומי הבהירה, שגם השופטים מבינים שמציאות הישראלית אינה תואמת עוד את החוק הכתוב" (כלומר שהפסיקה היתה בניגוד לחוק? כלומר שלפי החוק הוא כן היה אשם?)

והכי טוב: "בפעם הבאה שמישהו... יטריד את הבת ... תוכל להגיב" (אנחנו מדברים על נשיאת נשק, כלומר ש-"להגיב" פרושו "לירות". ניפלא. מישהו אמר משהו מעליב, והאינטיליגנט שלנו רוצה את הזכות לירות בו).

איזה אוסף של קישקושים. בהתחלה חשבתי לכתוב שעם ידידים כאלה שיגנו על זכות נשיאת הנשק, אנחנו אבודים. במחשבה שניה נראה לי שהוא בא בהפוכה. כלומר המטרה שלו היא למנוע החזקת נשק. איזה הסבר אחר יכול להיות? הרי לבנאדם יש מספיק אינטיליגנציה לדעת קרוא וכתוב? (או לפחות כתוב).
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי hk765 » 18 אוגוסט 2009, 15:38

אתמול אמר אחד השרים שצריך להגביר את תחושת הביטחון של האזרחים.

ואני אומר שצריך להגביר את הביטחון, לא את תחושת הביטחון.

זוכרים את הניידות מקרטון שפיזרו בכבישים?
אולי ישימו גם שוטרים מקרטון???
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי sagy_g » 18 אוגוסט 2009, 19:29

hk765 כתב:אולי ישימו גם שוטרים מקרטון???

כבר יש!!!

(טוב נו, הם בשר ודם ומקבלים משכורת אבל חלק גדול מהם מתפקד כמו בובות קרטון)
מילים כתרמילים...

הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי higt-power » 19 אוגוסט 2009, 13:23

לא יודע למה הוא התכוון אבל אני מסכים אם רוב מה שהוא אומר .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Devil's Advocate » 23 אוגוסט 2009, 20:58

[quote](כמובן שבשם השיוויון, גם לכל אחד מחבורת הפורעים יהיה "אחד על הכתף". איזה כיף יהיה...)[/quote[

הבה נחשוב על כך לרגע.

נגיד ואני מותקף על ידי 8 חברה חסונים. היכולת שלי להתמודד מולם שווה בדיוק לנשק.

קשה לי להבין איך המצב שלי יהיה יותר גרוע במצב האבסורדי שבו אפילו כולנו חמושים. כך לפחות קיים סיכוי מסוים שאפגע באחד או יותר (שזה מספיק כדי שכל אחד מהם יחשוב פעמיים).

למרות זאת יש לציין שאני לא חושב שאנשים רגילים (או אפילו עבריינים) ירצו להסתבך עם נשיאה של נשק ארוך. נשק ארוך, לעניות דעתי, הוא טוב בעיקר להגנה עצמית בתוך הבית (ראה ערך שי דרומי). האקדח - הוא נשק ההגנה העצמית ברחוב.
Every good Communist should know that political power grows out of the barrel of a gun, and that gun must remain firmly in the hands of the state.

Mao Tse Tung
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד