רישיון נשק - תושב שטחים

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

רישיון נשק - תושב שטחים

על ידי עתיד » 17 נובמבר 2009, 16:20

שלום רב לכולם,
אני תושב איו"ש כבר המון שנים (קרוב ל20) בוגר יחידה קרבית (לא יודע אם יש לזה משמעות)
בכל מקרה אני רוצה להוציא רישיון אקדח לטובת הגנה עצמית, הן בגלל המקומות בהם אני מסתובב מבחינת פח"ע, והן לאור ריבוי האירועים האלימים בזמן האחרון.

בכל מקרה לגיסי יש גלוק 19C כ"ד מופקד במשטרה,
הוא הולך לעבור אלי,
אשמח אם מישהו יוכל להביא לי קישור מדוייק או להסביר מה ההליך בדיוק, ומה הם השלבים שעלי לבצע כדי לקבל רישיון בצורה חלקה ביותר, ולאחר מכן להעביר בעלות על הכלי אלי

תודה מראש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: רישיון נשק - תושב שטחים

על ידי Neon Golden » 17 נובמבר 2009, 17:18

ברוך הבא לפורום,

כדאי שתחפש כאן
viewtopic.php?f=1&t=13778

Webart
אמממ ... אפשר לקבל פה FAQ בבקשה? :lol:

תוצאות נוספות יופיעו אם תכנס לגוגל ותקליד בשורת החיפוש
site:haslik.co.il מופקד
http://www.google.co.il/search?hl=iw&so ... LJ_enIL334

בהצלחה
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

Re: רישיון נשק - תושב שטחים

על ידי higt-power » 18 נובמבר 2009, 12:18

לגבי הרשיון אין פשוט מזה
אתה מודיר את הטפסים מהקישור הזה
http://www.moin.gov.il/Apps/PubWebSite/ ... penElement
ממלא את החלק שלך וממציא את המסמכים שמפורטים שם ,מסמכים התומכים בעילה -אתה ממציא אישור ממזכירות הישוב /עירייה שאתה מתגורר בפועל בישוב .
משם אתה פונה לרופא המשפחה שלך שימלא לך את הצהרת הביראות -יש על זה איזה שהוא תשלום לא זוכר כמה .
עם זה אתה הולך ללשכת רישוי כלי יריה אליה אתה שייך ואחרי כמה דקות אם המסמכים שהבאתה מספקים את הפקידה
(ותמיד יש להם איזה קפריזה חדשה ) היא מקבלת את הבקשה שלך ואומרת לך להמתין לתשובה בבית שצפויה עד 3 שבועות
מיום הגשת הבקשה .
בפועל לרוב התשובה תתקבל תוך כשבועים ואז ב"ה תמצא בתיבת הדואר מכתב ממשרד הפנים ובו האישור העקרוני לנשיאת כלי יריה .
עם האישור הזה אתה ניגש למטווח מאושר עובר הדרכה וירי בנשק מאותו סוג שאותו אתה רוצה לקנות ,במקרא שלך אקדח
חצי אוטומטי בקוטר 9X19 (לא חייב להיות מאותו יצרן ודגם אבל ממולץ כדי שתכיר את הכלי לפני שאתה קונה אותו )
מהמטווח אתה מקבל אישור שעברתה בהצלחה את המטווח וההדרכה ואתה כשיר לשאת כלי יריה
עכשו אתה ממלא שטר מכר בינך לבין הבן דוד שלך ,בעיקרון על כל דף A4 פנוי אבל לפעמים משרד הפנים מתעקש שזה
יהיה על טופס שלהם שאותו אתה יכול לקבל אצל הפקידה .
ממציא אישור מהמשטרה שהנשק הספציפי מופקד אצלם ובבעולות הבן דוד שלך .
ועכשו עם כל הטפסידה אתה ניגש יחד עם הבן דוד שלך לפקידת הרשוי ובשעה טובה הופך לבעלים החוקי של הכלי .
משם תוכל למצוא פירוט בקישור שנתנו לפני איך לטפל בדברים מול המשטרה לשיחרור הכלי .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד