רשיון נשק עם תמונה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רשיון נשק עם תמונה
היום קיבלתי עם תמונה מרשיון הנהיגה שלי .
עוד מישהו קיבל או שזו טעות?
עמוס
עוד מישהו קיבל או שזו טעות?
עמוס
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
Re: רשיון נשק עם תמונה
אלי הגיעו רישיונות עם תמונה ממאגר משרד הפנים.
הם צילמו לפני כמה שנים במסגרת חידושי רשיונות מדריך/מפקח.
הם צילמו לפני כמה שנים במסגרת חידושי רשיונות מדריך/מפקח.
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
מדריך ירי
אני גם קיבלתי לפני מספר שבועות (התמונה מהמאגר של משרד התחבורה). כפי שכתבתי, ברשיון החדש לא מופיעה כתובת המגורים של המחזיק בו. מצד שני, הוא מכיל את פרטי מחזיק הרשיון כולל מספר זהות ותמונה כך שהוא מהווה תעודה מזהה לכל דבר ועניין.
מנסיוני עד כה, כיוון שהרשיון חדש ולא מוכר למאבטחים בכניסות למקומות מאובטחים הם דורשים באופן אוטומטי לראות בנוסף תעודה מזהה. בקשתי מכול מי שקיבל כבר ומי שיקבל בקרוב: בואו "נחנך" את המאבטחים להבין שמדובר ברשיון חדש שעם התמונה מהווה גם תעודה מזהה ולכן אין צורך שנציג תעודה מזהה נוספת. בכל המקרים שהסברתי את זה למאבטחים (באדיבות ועם חיוך) זה התקבל במאור פנים ונקלט.
מנסיוני עד כה, כיוון שהרשיון חדש ולא מוכר למאבטחים בכניסות למקומות מאובטחים הם דורשים באופן אוטומטי לראות בנוסף תעודה מזהה. בקשתי מכול מי שקיבל כבר ומי שיקבל בקרוב: בואו "נחנך" את המאבטחים להבין שמדובר ברשיון חדש שעם התמונה מהווה גם תעודה מזהה ולכן אין צורך שנציג תעודה מזהה נוספת. בכל המקרים שהסברתי את זה למאבטחים (באדיבות ועם חיוך) זה התקבל במאור פנים ונקלט.
- תרמתי למען הסליק

לפחות גראפית הם עשו את זה יפה הפעם?
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
- תרמתי למען הסליק

כן, אבל אני לא פתחתי את הפוסט הנוכחי. וחוץ מזה... כשהפוסט הקודם היה פעיל לא שמתי לב שהיה דף שני.גמ כתב:guyweisz כתב:לפחות גראפית הם עשו את זה יפה הפעם?
כל זה דוסקס כבר כאן:
http://www.haslik.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=15028
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד