מטווחי וידאו
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אמיר אין סיבה לקנות דבר
במצב שיפעל "מטווח" מסוג זה בארץ סביר שיהיה אפשרות להשכיר את כל החלקים הנדרשים(לפחות לנשקים היותר נפוצים).
אני חושב שדבר כזה יכול לתפוס חזק בארץ.
היום אנשים משקיעים בדבר(ירי כדורי צבע) שלא מתקרב במקצועיות למטווח וידאו ואין סיבה שעסק כזה לא יצליח.
שאלה
מה העלויות של מתקן כזה ?
בנוסף ישמח לקבל קישורים בנושא.
חיים
במצב שיפעל "מטווח" מסוג זה בארץ סביר שיהיה אפשרות להשכיר את כל החלקים הנדרשים(לפחות לנשקים היותר נפוצים).
אני חושב שדבר כזה יכול לתפוס חזק בארץ.
היום אנשים משקיעים בדבר(ירי כדורי צבע) שלא מתקרב במקצועיות למטווח וידאו ואין סיבה שעסק כזה לא יצליח.
שאלה
מה העלויות של מתקן כזה ?
בנוסף ישמח לקבל קישורים בנושא.
חיים
אני חוזר ומסביר: יריתי במטווח כזה, עם האקדח הפרטי שלי, במטווח במלון אמבסדור באילת. אתה יורה על מסך נייר שנע אחרי כל ירי ביחס למסך הקרטון שמאחוריו, ומצלמה קולטת את מקום הפגיעה שלך ביחס לתמונה - והסרט מגיב בהתאם. שווה להתקשר אליהם ולבדוק אם המערכת תקינה לפני שיורדים לאילת.
I think, therefore I am. I think
המערכת שאתם דנים בה, עוד לפני שחשבו להפוך אותה למערכת דימוי ירי מקצועית, יושמה במשחקי ווידאו עתיקי יומין כגון האטארי אולם במערכות המשחק האקדח הוא צעצוע והגרפיקה אינה עוברת את ירי האווזים באגם...
כפי הזכור לי המערכת היתה יקרה לכיס ממוצע במשק בתחילת שנותיו (הייתי בגן כשהיא יצאה) ולא היה ניתן לראותה בכל בית בעיר ברם עם חלוף השנים (כאשר נכנסו המחשבים הראשונים לשוק דוגמת הקומודור 64) הוזלה הערכה באופן כל כך משמעותי שזכור לי שבעזרת דמי כיס של שנה בתקופת כיתה ב' או ג' הצלחתי אני בעצמי לרכוש אחת כמובן שאבי השלים את החסר
חברים יקרים:
מי שיתעקש להשיג את העונג הנ"ל בימנו יצטרך בוודאי להפרד מסכום לא מבוטל(!!!) ולא כמו שידידנו שרקן סובר ואכן בוודאי ניתן להשיג את המערכת בהזמנה אישית...
הסבלנות משתלמת
כפי הזכור לי המערכת היתה יקרה לכיס ממוצע במשק בתחילת שנותיו (הייתי בגן כשהיא יצאה) ולא היה ניתן לראותה בכל בית בעיר ברם עם חלוף השנים (כאשר נכנסו המחשבים הראשונים לשוק דוגמת הקומודור 64) הוזלה הערכה באופן כל כך משמעותי שזכור לי שבעזרת דמי כיס של שנה בתקופת כיתה ב' או ג' הצלחתי אני בעצמי לרכוש אחת כמובן שאבי השלים את החסר
מי שיתעקש להשיג את העונג הנ"ל בימנו יצטרך בוודאי להפרד מסכום לא מבוטל(!!!) ולא כמו שידידנו שרקן סובר ואכן בוודאי ניתן להשיג את המערכת בהזמנה אישית...
הסבלנות משתלמת
לדוד |ברוך ה'| צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה:
(תהילים מזמור קמד פס' א')
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
(תהילים מזמור קמד פס' א')
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
כנראה לא הובנתי כהלכה.
המערכת שאני מדבר עליה לא נועדה לשימוש במטווח (אם כי יש גם דגם כזה) אלא לאימון עצמי בבית או באולם כלשהו.
לאת מתבצע ירי אמיתי והלחיצה על ההדק גורמת לירי של קרן לייזר לעבר המטרה. המצלמה מזהה את נקודת פגיעת הקרן והתוכנה מעבדת זאת לתמונה של מטרה עם פגיעה על מסך המחשב הפרטי.
המערכת שאני מדבר עליה לא נועדה לשימוש במטווח (אם כי יש גם דגם כזה) אלא לאימון עצמי בבית או באולם כלשהו.
לאת מתבצע ירי אמיתי והלחיצה על ההדק גורמת לירי של קרן לייזר לעבר המטרה. המצלמה מזהה את נקודת פגיעת הקרן והתוכנה מעבדת זאת לתמונה של מטרה עם פגיעה על מסך המחשב הפרטי.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד