אימון ירי.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אימון ירי.
שלום.
קראתי כאן מספר פעמים שמוטב להשקיע את הכסף באימון ירי מאשר בקניית כוונות לייזר וכיוצ"ב, טענה הגיונית מאוד. בחצי שנה האחרונה בקרתי במטווח כפעם בחודש ויריתי 30 כדורים כל פעם (2 מחסניות של גלוק 19). לצערי אני לא מרגיש שחל שינוי ביכולת הירי שלי ואני אשמח להמלצות על מקומות בהם אוכל ללמוד ממדריך ירי להשתמש בנשק וללמוד את הטכניקות הנכונות לירי. אני גר באזור ירושלים, אם יש המלצה לאזור מגורי היא בעדיפות.
תודה,
ירון
קראתי כאן מספר פעמים שמוטב להשקיע את הכסף באימון ירי מאשר בקניית כוונות לייזר וכיוצ"ב, טענה הגיונית מאוד. בחצי שנה האחרונה בקרתי במטווח כפעם בחודש ויריתי 30 כדורים כל פעם (2 מחסניות של גלוק 19). לצערי אני לא מרגיש שחל שינוי ביכולת הירי שלי ואני אשמח להמלצות על מקומות בהם אוכל ללמוד ממדריך ירי להשתמש בנשק וללמוד את הטכניקות הנכונות לירי. אני גר באזור ירושלים, אם יש המלצה לאזור מגורי היא בעדיפות.
תודה,
ירון
Re: אימון ירי.
ירון.
השאלה היא למה אתה קורא שיפור ?
אם אתה מחפש שיפור בקליעה? אז מדובר בטכניקת ירי שמצריכה עבודה רבה... (לדעתי מיותרת)
אם אתה מחפש שיפור בתפעול הנשק ? תתחיל ביבשים , במטווח כמובן תיצמד למדריך ותינוק כמה שאתה יכול.
תתמקד בצורת החלפת המחסניות ושמירת קשר עין עם המטרה.
ירי מהיר , תפעול נכון ומהיר של מעצורים, ירי במצבים וכו'....
אני לא מתמקד בכמה כדורים הכנסתי במרכז המטרה אלא במרכז המסה ... (ירי לחימתי...)
אם אתה מחפש שיפור בקליעה? אז מדובר בטכניקת ירי שמצריכה עבודה רבה... (לדעתי מיותרת)
אם אתה מחפש שיפור בתפעול הנשק ? תתחיל ביבשים , במטווח כמובן תיצמד למדריך ותינוק כמה שאתה יכול.
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
עדן23 כתב:ירון.
קליעה טובה
לא מיותר !!!
זהו הבסיס שעליו בונים לוחם טוב ומהיר.
קיצורי הדרך והקנים פגעו באיכות..................
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
נכון, קודם שילמד לירות מדויק ונכון, המהירות תגיע אח"כ.
Some people respect the badge but everyone respect the gun
ברר על קורס ירי מעשי במטווח הקרוב למקום מגורייך. אין כיום דרך טובה יותר להביא אותך לרמה טובה, בזמן יחסית קצר ובהשקעה יחסית נמוכה.
הטכניקות שתרכוש בקורס זה, תוכלנה להועיל לך בכל הקשור לתפעול הנשק באופן בטיחותי ומיטבי.
נועם.
הטכניקות שתרכוש בקורס זה, תוכלנה להועיל לך בכל הקשור לתפעול הנשק באופן בטיחותי ומיטבי.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון.
אני לא פוסל את עניין הדיוק בירי פשוט ישנם אנשים שמגיעים למטווח פשוט יורים ויורים ויורים שכל המטרה היא יצירת מקבץ במרכז המטרה.
כוונתי היא שצריך לשלב בין הדברים ...
אני לא פוסל את עניין הדיוק בירי פשוט ישנם אנשים שמגיעים למטווח פשוט יורים ויורים ויורים שכל המטרה היא יצירת מקבץ במרכז המטרה.
כוונתי היא שצריך לשלב בין הדברים ...
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
ירון, אני הייתי באותו מצב כמוך. גם אני לא מצאתי ישועה במדרכי המטווחים, והאמת שהצפייה שהם ילמדו אותך לירות כמו שצריך מאפס היא מוגזמת. מה ששיפר לי את הירי בצורה קיצונית זה שהבנתי שאני צריך לדאוג לעצמי.
רכשתי את הספר "האקדח" ו"השרדות" ותרגלתי המון המון יבשים. קניתי גם בebay את המוצר :
הבא
במחיר של 200 ש"ח והוא מאפשר לך לתרגל יבשים בבית ולראות איפה אתה פוגע . בנוסף הוא מאפשר לך לתרגל תרחישים ששום מטווח לא יתן באימון רגיל .
עכשיו כשאני מגיע למטווח אחרי הרבה יבשים וכשאני יודע בדיוק מה אני רוצה לתרגל אז זה כבר סיפור אחר לגמרי, פה נכנס לתמונה המדריך במטווח שנותן עצות קטנות שמשפרות אותך.
רכשתי את הספר "האקדח" ו"השרדות" ותרגלתי המון המון יבשים. קניתי גם בebay את המוצר :
הבא
במחיר של 200 ש"ח והוא מאפשר לך לתרגל יבשים בבית ולראות איפה אתה פוגע . בנוסף הוא מאפשר לך לתרגל תרחישים ששום מטווח לא יתן באימון רגיל .
עכשיו כשאני מגיע למטווח אחרי הרבה יבשים וכשאני יודע בדיוק מה אני רוצה לתרגל אז זה כבר סיפור אחר לגמרי, פה נכנס לתמונה המדריך במטווח שנותן עצות קטנות שמשפרות אותך.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
אתה רואה נקודת לייזר שזזה יחד עם היד והאקדח ?
אני לא מבין איך אתה צריך לראות איפה פגעת...
זה לוזר רק שנייה אחת(או פחות) ואז אתה רואה את ההבזק וזהו?
אני לא מבין איך אתה צריך לראות איפה פגעת...
זה לוזר רק שנייה אחת(או פחות) ואז אתה רואה את ההבזק וזהו?
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
המוצר משמש לאיפוס / תיאום כוונות, לא אימון בירי.
אין תחליף לאימון עם מדריך טוב במטווח. הרבה יבשים, ואז אימון רטוב.
אין תחליף לאימון עם מדריך טוב במטווח. הרבה יבשים, ואז אימון רטוב.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
אכן הבאתי לינק לא נכון,
הלינק הנכון
רועי, אחרי שנוקרים רואים נקודת ליזר למשך חצי שניה במקום שאליו הקנה מכוון.
הלינק הנכון
רועי, אחרי שנוקרים רואים נקודת ליזר למשך חצי שניה במקום שאליו הקנה מכוון.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד