עזרה בבחירת כוונת לגלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עזרה בבחירת כוונת לגלוק
בוקר טוב !
ברשותי דוד בעל אקדח גלוק 19C,
והוא מעוניין לקנות כוונת טלסקופית/אלביט (מה שזה לא יהיה, אין לי חצי מושג איך קוראים לזה...
)
האם מישהו מוכן ;
1. להסביר לי את מגוון סוגי הכוונות לאקדח.
2. להמליץ בשביל דוד חיליק על מגוון כונות טובות לגלוק שלו...
3. לעזור לאחיין מסכן שהדוד שלו מציק לו, רק בגלל שהוא יודע לתפעל אקדח יותר טוב ממנו. (חיליק, העקיצה מכוונת אליך...)
רק לשם דוגמא, הנה כוונת שהוא מאוד רוצה שתהיה לו :
http://www.bmwfirearms.com/bmw_pages/glock2.jpg
חוץ מהעובדה שהאקדח שבתמונה הוא אקדח הגיבוי השלישי שלי, הוא גם יכול להוות טפט נהדר למחשב...
תודה מראש על התשובות,
עומר.
ברשותי דוד בעל אקדח גלוק 19C,
והוא מעוניין לקנות כוונת טלסקופית/אלביט (מה שזה לא יהיה, אין לי חצי מושג איך קוראים לזה...
האם מישהו מוכן ;
1. להסביר לי את מגוון סוגי הכוונות לאקדח.
2. להמליץ בשביל דוד חיליק על מגוון כונות טובות לגלוק שלו...
3. לעזור לאחיין מסכן שהדוד שלו מציק לו, רק בגלל שהוא יודע לתפעל אקדח יותר טוב ממנו. (חיליק, העקיצה מכוונת אליך...)
רק לשם דוגמא, הנה כוונת שהוא מאוד רוצה שתהיה לו :
http://www.bmwfirearms.com/bmw_pages/glock2.jpg
חוץ מהעובדה שהאקדח שבתמונה הוא אקדח הגיבוי השלישי שלי, הוא גם יכול להוות טפט נהדר למחשב...
תודה מראש על התשובות,
עומר.
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
עומריקו,
אני מניח שהסברת לדוד חיליק שכוונת כזאת לא מיועדת ואף בלתי אפשרית לנשיאה ברחוב (כוונת פרו-פוינט כבתמונה או כוונות אופטיות בסגנון), הכוונת מיועדת בדר"כ לתחרויות ירי מעשי (נו... איפה מעשי ואיפה כוונת כזאת, אבל ניחא...), את המתאם ניתן לרכוש ברוב החנויות ועליו ניתן להרכיב את רוב, אם לא את כל, סוגי הכוונות האופטיות/השלכה הקיימות.
אני מניח שהסברת לדוד חיליק שכוונת כזאת לא מיועדת ואף בלתי אפשרית לנשיאה ברחוב (כוונת פרו-פוינט כבתמונה או כוונות אופטיות בסגנון), הכוונת מיועדת בדר"כ לתחרויות ירי מעשי (נו... איפה מעשי ואיפה כוונת כזאת, אבל ניחא...), את המתאם ניתן לרכוש ברוב החנויות ועליו ניתן להרכיב את רוב, אם לא את כל, סוגי הכוונות האופטיות/השלכה הקיימות.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
לדוד חיליק יש בעייה:
1. הוא רצה אקדח קצר.
2. הוא רצה אקדח עם קומפנסטור על הקנה המקורי.
ועכשיו, הוא רוצה להרכיב על המוצר הזה טלסקופ או כוונת השלכה.
זה לא כל כך ילך מאחר וניתן אמנם לרכוש ערכה שמתלבשת על הגלוק ומעניקה לו מסילת "פיקטיני" מעל הקנה (שעליה ניתן להרכיב סקופים),
אך הקומפנסטור שלו ידאג במקרה הרע - לבשל את הטלסקופ ובמקרה הטוב - "רק" לפייח את העדשה הקדמית.
קח אותו הצידה ותלחש לו באוזן (בשקט בשקט):
דחיל..יק...
1. הוא רצה אקדח קצר.
2. הוא רצה אקדח עם קומפנסטור על הקנה המקורי.
ועכשיו, הוא רוצה להרכיב על המוצר הזה טלסקופ או כוונת השלכה.
זה לא כל כך ילך מאחר וניתן אמנם לרכוש ערכה שמתלבשת על הגלוק ומעניקה לו מסילת "פיקטיני" מעל הקנה (שעליה ניתן להרכיב סקופים),
אך הקומפנסטור שלו ידאג במקרה הרע - לבשל את הטלסקופ ובמקרה הטוב - "רק" לפייח את העדשה הקדמית.
קח אותו הצידה ותלחש לו באוזן (בשקט בשקט):
דחיל..יק...
נערך לאחרונה על ידי שרקן בתאריך 08 אפריל 2003, 11:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
יד ראשונה, דגם C בראש, מצב מצויין פרט למעצורים בחשיבה.
עבר טיפול יסודי, וגם סיים ב"ס יסודי.....
אני מוכן לשלם לך כדי שתיקח אותו....

עבר טיפול יסודי, וגם סיים ב"ס יסודי.....
אני מוכן לשלם לך כדי שתיקח אותו....
נערך לאחרונה על ידי HKpro בתאריך 08 אפריל 2003, 09:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד