תשלום אגרה באינטרנט
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תשלום אגרה באינטרנט
שלום לכולם.
לאחרונה קיבלתי הודעה על חידוש רישיון.
בבואי לשלם את האגרה באינטרנט , נתקלתי באתר מיושן ובלתי ידידותי בעליל.
והאמת שגם לא הצלחתי לשלם את האגרה.
(הורדתי את סרגל הכלים המוזר ההוא..עדיין לא מצליח.)
אשמח לקבל הדרכה מיודעי דבר .
(אגב, לאחרונה גם שילמתי אגרת רישיון לרכב, ושם הסיפור שונה לחלוטין. אתר נעים וידידותי ואפילו עם משוב שביעות רצון בסופו של תהליך התשלום..כנראה שאת נושאי הנשק רוצים לתזז לבנק הדואר
)
לאחרונה קיבלתי הודעה על חידוש רישיון.
בבואי לשלם את האגרה באינטרנט , נתקלתי באתר מיושן ובלתי ידידותי בעליל.
והאמת שגם לא הצלחתי לשלם את האגרה.
(הורדתי את סרגל הכלים המוזר ההוא..עדיין לא מצליח.)
אשמח לקבל הדרכה מיודעי דבר .
(אגב, לאחרונה גם שילמתי אגרת רישיון לרכב, ושם הסיפור שונה לחלוטין. אתר נעים וידידותי ואפילו עם משוב שביעות רצון בסופו של תהליך התשלום..כנראה שאת נושאי הנשק רוצים לתזז לבנק הדואר
ישי.
- סליקאי ארד

Re: תשלום אגרה באינטרנט
יעשו הכל כדי שתוותר על הזכות שלך לשאת נשק
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
שרת התשלומים דווקא עובד לא רע בכלל בדרך כלל.
בדוק שהחומרה והתוכנה שלך מתאימות לדרישות - בפרט סוג וגרסת הדפדפן.
בדוק שהחומרה והתוכנה שלך מתאימות לדרישות - בפרט סוג וגרסת הדפדפן.
אם אתה עובד עם אקספלורר וסרגל הכלים של משרד הפנים לא עובד אצלך למרות שהורדת אותו, הנה הדרך להפעיל אותו:
tools
Internet options
Programs
למטה תמצא את Manage Add on
AGForms
קליק ימני ולאשר Enable
הסרגל יתחיל לעבוד והכל ילך בקלות
בהצלחה.
tools
Internet options
Programs
למטה תמצא את Manage Add on
AGForms
קליק ימני ולאשר Enable
הסרגל יתחיל לעבוד והכל ילך בקלות
בהצלחה.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
פיירפוקס לא מותאם לשרת התשלומים ולאתר משרד הפנים.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
לצערי הרב עד מאוד, רוב אתרי הממשל שהיו מתווי דרך, כמו אתר משרה"פ, אתרי התשלומים ועוד, נבנו לפני מספר שנים, כשנושא כתיבה תקנית היה כמעט קללה בקרב החברות המפתחות.
כרגע, נוח לכולנו להתלונן, אך היו תקופות בהם אותם אתרים בדיוק, שהיום מפריעים לנו, היו היחידים שסיפקו ממשק אינטרנטי מלא ואמיתי לתושבים.
כיום, התמונה שונה לחלוטין, האתרים נבנים תוך עמידה בתקנים המחמירים ביותר ותואמים לכל הגרסאות העדכניות של הדפדפנים השונים, וכל אתרי הממשל החדשים נבנים תוך תמיכה בדפדפנים שונים ונגישות לקהלים בעלי מוגבלויות.
אני עובד כרגע במרץ רב על האתר החדש של חיל האוויר, שיעלה לרשת מאוד בקרוב, ואני יכול רק לספר שהוא מהווה דוגמה לרצונן של מערכות הממשל במערכות תקניות התומכות בכל קהלי היעד השונים. אגב, גם הסליק 2.0, זה שמתעכב כי אני עסוק בעבודות "אמיתיות", בנוי באותה הצורה ומתחשב בצורה מוחלטת בגולשי האתר שאינם "גולשים עם הזרם" בדפדפן המיקרוסופטי.
כרגע, נוח לכולנו להתלונן, אך היו תקופות בהם אותם אתרים בדיוק, שהיום מפריעים לנו, היו היחידים שסיפקו ממשק אינטרנטי מלא ואמיתי לתושבים.
כיום, התמונה שונה לחלוטין, האתרים נבנים תוך עמידה בתקנים המחמירים ביותר ותואמים לכל הגרסאות העדכניות של הדפדפנים השונים, וכל אתרי הממשל החדשים נבנים תוך תמיכה בדפדפנים שונים ונגישות לקהלים בעלי מוגבלויות.
אני עובד כרגע במרץ רב על האתר החדש של חיל האוויר, שיעלה לרשת מאוד בקרוב, ואני יכול רק לספר שהוא מהווה דוגמה לרצונן של מערכות הממשל במערכות תקניות התומכות בכל קהלי היעד השונים. אגב, גם הסליק 2.0, זה שמתעכב כי אני עסוק בעבודות "אמיתיות", בנוי באותה הצורה ומתחשב בצורה מוחלטת בגולשי האתר שאינם "גולשים עם הזרם" בדפדפן המיקרוסופטי.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אגב אגרת רישוי -
כמה זמן מראש אפשר לשלם ?
נוצר מצב אבסורדי שמשהו כמו חודש לפני המועד לחידוש,
פג תוקף ת. המילואים עם ההנחות ועד שתגיע הבאה יהיה מאוחר מדי....
תודה ושבת שלום,
אורי
כמה זמן מראש אפשר לשלם ?
נוצר מצב אבסורדי שמשהו כמו חודש לפני המועד לחידוש,
פג תוקף ת. המילואים עם ההנחות ועד שתגיע הבאה יהיה מאוחר מדי....
תודה ושבת שלום,
אורי
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
תקופת החידוש מתחילה כ- 3 חודשים לפני מועד פקיעת תוקף של הרשיון הקיים, כך שאין לך בעיה.
- סליקאי טיטניום

אפרופו תשלומים וחידוש רשיון.
בתקופה האחרונה נסעתי די הרבה לחו"ל בענייני עבודה.
בכל פעם, הפקדתי את הנשק אצל קל-וי בשביל לשמור על השקט הנפשי שלי.
מסתבר שמערכות המידע של משרד הפנים לא עושות חסד עם אלו שרוצים להיות יותר צדיקים מהאפיפיור ומפקידים את הנשק אצל סוחר.
ברגע שמפקידים את הנשק אפילו לכמה ימים בודדים קרוב מספיק למועד חידוש הרשיון (לפחות 3 חודשים), הפעולה הזו גורעת את המפקיד באופן אוטומטי ממאגר החידושים וטפסי חידוש לא נשלחים לבעל הרשיון. גם לא ניתן לשלם עבור החידוש דרך האינטרנט.
לי זה קרה, וגרם לי לבלגן רציני בחידוש האחרון.
א.
בתקופה האחרונה נסעתי די הרבה לחו"ל בענייני עבודה.
בכל פעם, הפקדתי את הנשק אצל קל-וי בשביל לשמור על השקט הנפשי שלי.
מסתבר שמערכות המידע של משרד הפנים לא עושות חסד עם אלו שרוצים להיות יותר צדיקים מהאפיפיור ומפקידים את הנשק אצל סוחר.
ברגע שמפקידים את הנשק אפילו לכמה ימים בודדים קרוב מספיק למועד חידוש הרשיון (לפחות 3 חודשים), הפעולה הזו גורעת את המפקיד באופן אוטומטי ממאגר החידושים וטפסי חידוש לא נשלחים לבעל הרשיון. גם לא ניתן לשלם עבור החידוש דרך האינטרנט.
לי זה קרה, וגרם לי לבלגן רציני בחידוש האחרון.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:מסתבר שמערכות המידע של משרד הפנים לא עושות חסד עם אלו שרוצים להיות יותר צדיקים מהאפיפיור ומפקידים את הנשק אצל סוחר.
ברור לי שעוד כמה ימים או שבועות יגיע לכאן נושא נשק (אחראי יותר או פחות), ויודיע אחר כבוד שהוא נוסע לחו"ל (רק לכמה ימים) וישאל מה נדרש/מומלץ/חייב לעשות.
בד"כ רוב המגיבים ממליצים להפקיד את הנשק אצל סוחר - אני מקווה שמעכשיו כשתישאל השאלה - לא יוזכר הפוסט הזה של איתמר בתור שיקול. אני רוצה להזכיר את הבחור שביקר כאן וסיפר בתור precaution הוא פירק את הנשק לחלקים, החביא אותם בבית וכשחזר מהנסיעה מצא בערך שלושת רבעי ממנו ... אני מעדיף שבחור כזה ירוץ אחרי משרד הפנים עם אקדח שלם בנרתיק מאשר ירוץ אחרי משרד הפנים וסוחר נשק עם שלושת רבעי אקדח בשקית.
אפשר להזכיר את הנושא - אבל תנו לו את המשקל הנכון.
זו הבקשה שלי.
גיא.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
גיא,
למרות מה שאמרתי קודם, הדבר הנכון לעשות הוא להפקיד את הנשק אצל סוחר וכך גם אני נוהג בלי שום פשרות.
יש לי בנות טיפשעשרה לפני גיוס. באים אליהן כל מיני חברים טיפש-עשרה מתלהבים לפני גיוס גם כן. מה שחסר לי זה שמישהו ימצא את הנשק בהעדרי, ישחק איתו ואללה יודע מה יכול לקרות.
כשאני לא בבית גם הנשק לא יהיה בבית ואין אפילו שריד אחד של תחמושת. פשוט אין!!
חוץ מזה, חידוש יש פעם ב-3 שנים ואם ההפקדה לא נעשית סמוך למועד החידוש המערכת מתקתקת יפה מאד.
א.
למרות מה שאמרתי קודם, הדבר הנכון לעשות הוא להפקיד את הנשק אצל סוחר וכך גם אני נוהג בלי שום פשרות.
יש לי בנות טיפשעשרה לפני גיוס. באים אליהן כל מיני חברים טיפש-עשרה מתלהבים לפני גיוס גם כן. מה שחסר לי זה שמישהו ימצא את הנשק בהעדרי, ישחק איתו ואללה יודע מה יכול לקרות.
כשאני לא בבית גם הנשק לא יהיה בבית ואין אפילו שריד אחד של תחמושת. פשוט אין!!
חוץ מזה, חידוש יש פעם ב-3 שנים ואם ההפקדה לא נעשית סמוך למועד החידוש המערכת מתקתקת יפה מאד.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

איתמר,
אין תלונות :) בנושא זה שנינו מסכימים לגמרי.
ג.
אין תלונות :) בנושא זה שנינו מסכימים לגמרי.
ג.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
spy כתב:תקופת החידוש מתחילה כ- 3 חודשים לפני מועד פקיעת תוקף של הרשיון הקיים, כך שאין לך בעיה.
תודה !!
רון ארד-
עד שתחזור הביתה !
עד שתחזור הביתה !
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד