תם עידן ה ברייק פרי?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: תם עידן ה ברייק פרי?
יוגב שלום
הגריז הינו גרפיט ולא גרפיטי
מעבר לליכלוך שהוא עושה (שחור) אכן הגרפיט מקטין את החיכוך
לדעתי הגריז בגלוק משמש לשימור הנשק בתקופת האיכסון מרגע היצור ועד השימוש
הגריז הינו גרפיט ולא גרפיטי
מעבר לליכלוך שהוא עושה (שחור) אכן הגרפיט מקטין את החיכוך
לדעתי הגריז בגלוק משמש לשימור הנשק בתקופת האיכסון מרגע היצור ועד השימוש
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
אני יודע ש-wd-40 שימושי להרבה דברים. בין היתר אני משתמש בו בשביל לשמן כל מיני שטויות - חלקים זזים שאני רוצה להפחית בהם חיכוך.
ד"א עד עכשיו עדיין לא מצאתי איפה להשיג חוץ מאימפיריאל שברמלה ואני לא יודע אם הם עושים משלוחים
נ.ב מקודם שאמרתי שמצאתי במאיר רוט - זאת טעות. התכוונתי אימפיריאל שהם ברמלה ופתוחים בין 9 ל-17. אם זה היה במאיר רוט זה היה טוב כי זה קרוב לי יחסית והם גם פתוחים עד 6.
ד"א עד עכשיו עדיין לא מצאתי איפה להשיג חוץ מאימפיריאל שברמלה ואני לא יודע אם הם עושים משלוחים
נ.ב מקודם שאמרתי שמצאתי במאיר רוט - זאת טעות. התכוונתי אימפיריאל שהם ברמלה ופתוחים בין 9 ל-17. אם זה היה במאיר רוט זה היה טוב כי זה קרוב לי יחסית והם גם פתוחים עד 6.
- סליקאי ארד

yogev כתב:אגב שמנים - יצא לי לקבל צנצנת גדולה של גריז גרפיטי כמו שיש בגלוק שמגיע מהמפעל. האם לדעתכם זה רעיון טוב למרוח אותו על המסילות של האקדח ?
לדעתי מה שיש לך זה גריז מוליבדן למיסבים ולא גריז גרפיט.
אם היה לך אקדח אחר, הייתי אומר לך להשתמש במעט ממנו. בשביל גלוק אתה לא צריך יותר מכמה טיפות שמן בנקודות שהייצרן מציין במדריך למשתמש. יותר מזה יכול לגרום רק לבעיות.
לגבי הגריז האורגינלי של גלוק. גלוק מגיע מהמפעל כשבמסילות שלו גריז נחושת ולא גריז גרפיט (אתה יכול להשיג בחנויות למוסכים בקילוגרמים). החומר הזה משמש בתכלס בתור שימון יבש לחלקים שעשויים להתקע (לדוגמא הברגות של פלאגים באוטו).
למה גלוק שמים אותו במפעל? אין לי שמץ של מושג. יש כאלו שאומרים שהאקדח יכול לשבת שנים בקופסה עד שימכר ובינתיים הצינה יכולה להתקע. לי זה לא נשמע כל כך הגיוני אבל יכול להיות.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר