מטווחי זניוק חיפה! ביקור במקום

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

מטווחי זניוק חיפה! ביקור במקום

על ידי yotamravid » 05 אוגוסט 2010, 13:58

בגלל שכבר מזמן החלטתי עקב בעיות רפואיות להתחיל ללכת עם אקדח קטן וקל שיכנס גם לכיס של החולצה שלי או להסליק במקום אחר על הגוף שלי ואת הקולט גברמנט הוותיק והמשופצר שלי לתלות על הקיר בביתי(אחרי שאני אשבית אותו רשמית כמובן)
התחלתי לבדוק אקדחים קטנים בגודלם עם קוטר של 9X19 כמובן. התחלתי לבקר בחנויות נשק באזור שלי מרכז וצפונה
והגעתי ביום שני האחרון לחנות_מטווח זיניוק ברחוב שאחרי החנות האם הגדולה.ליד הנמל. כשנכנסתי לחנות ראיתי את מבחר האקדחים החדשים רציתי לבדוק את האקדח PT-709 של טאורוס קטן מימדים שבעה כדורים דק נוח להסלקה.בקשתי לשכור את האקדח לשם ירי ובדיקה אם מתאים ליד שלי .נעניתי ע'י המוכר בחור צעיר גבוה (מבטא משונה) שכנראה הפרעתי לו באמצע איזה שיחה ובטון של:יאאאלללה מה אתה מחפש כאן יא נודניק אתה בלאוו הכי לא תקנה כלום.אנחנו נותנים לירות באקדח רק אם קנית אקדח ותרצה לבדוק אותו אחרי הקנייה. ואני נשבע לכם באלוהים התנהגתי בשיא הנימוס לא הרגזתי אף אחד והשתדלתי להיות נחמד
המבט שלו בעיניים שלי היה כמו של נמר שרוצה לטרוף אותי.ודבריו שהוא אמר בטון של כמעט מדריך צעקות בהג'א. שבר לי את הלב העדין שלי וכמעט בכיתי .(סתם אל תקחו ברציני)אבל החוצפה שלו הייתה כזו שפשוט אמרתי טוב תודה.לרגע חשבתי ללכת להתלונן לבעל של החנות אבל ויתרתי חזרתי לחנות הרגילה בה אני קונה תחמושת אי שם במרכז הארץ קניתי אקדח כזה לאחר שיריתי בו וניסיתי אותו..
מסקנה-מה שאתם רק רוצים לחשוב ויסלח לי מנהל הפורום אם כתבתי משו שיש לו ריח של חוצפה או אולי העלבה .
שקר לי רק פעם אחת בשניה כבר לא אאמין לך
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: מטווחי זניוק חיפה! ביקור במקום

על ידי רובי41 » 05 אוגוסט 2010, 15:29

חבל שיצאת מאוכזב מזיניוק חיפה. לי זכור שהשרות פעם היה שם שם דבר באזור הצפון כולו. היו זמנים וכנראה זהו זן חדש של מוכרים. אני מקווה שהבעלים רואה את תוכן דברייך וישכיל להפיק לקחים..
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי yogev » 05 אוגוסט 2010, 18:21

זניוק=מיכלין?
אם כן אני יכול להביא דוגמא נגדית ולהגיד שאני דווקא מאוד נהנה שם מהשירות של מנהל החנות אבי. אני יכול להגיד שהוא עוזר ומוכן להזמין חלקים\אביזרים למרות שלא נראה כאילו הוא מקבל מהם רווחים גבוהים.
גם מדריכי הירי שם הם מאלה שיתנו לך יותר מ "זאת המטרה , תכוון ותירה".
בכלל, המקום שם די השתנה מאז שהוא התחיל לנהל את החנות.

אני מקווה שזה רק מוכר ספיציפי (לא שזה תרוץ)
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Webart » 05 אוגוסט 2010, 18:58

א. מיכלין. זניוק כבר מזמן לא במשוואה.
ב. האם המשפט "יאאאלללה מה אתה מחפש כאן יא נודניק אתה בלאוו הכי לא תקנה כלום.אנחנו נותנים לירות באקדח רק אם קנית אקדח ותרצה לבדוק אותו אחרי הקנייה." הוא ציטוט או הרגשה סובייקטיבית שלך?
ג. אני מתקשר כבר עכשיו לאבי, מנהל החנות, אני מניח שתהיה תשובה מסודרת בקרוב.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי hk765 » 05 אוגוסט 2010, 21:27

גם למקומות הטובים ביותר יכולות להיות "החלקות".
צריך לברר אם זה מקרה חד פעמי או שיטה.

ואני בטוח שדביר יעשה כאן את מלאכת השכנת השלום, כפי שכבר עשה בעבר.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי נוריקה » 05 אוגוסט 2010, 22:14

ישנה תחושה במיכלין שהפרעתי להם
לפני כמה חודשים חיפשתי נרתיק לדיוטי
עד שמצאתי חנייה,ועד שהמדחן החליט לקבל את שקלי,
תשוש הגעתי למכלין (החניה היתה רחוקה מהחנות)
לא היה להם נרתיק ועם זה אין לי בעיה,צורת השירות
הזכירה לי את סוכנויות "סובארו" בשנות השמונים,
חבל מאוד,בעבר קניתי שם רובה אויר,ורובה זעיר,יריתי במטווח ,כולל בחידוש רשיונות
ולאחר הביקור האחרון , תם ונשלם הרומן ארוך השנים
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: מטווחי זניוק חיפה הייי רובי מכיר את השיר: היו זמנים!!!

על ידי yotamravid » 06 אוגוסט 2010, 07:48

אגב האמת שאני אהבתי מאוד לקנות שם ולקבל שרות ואפילו נהניתי מיחס קורקטי והגון
אבל איך כתוב דור דור ודורשיו
ואגב אני מתכוון לבחור מסויים מאוד וחבל שאני לא יודע את השם שלו אחרת הייתי כותב כאן תאורו גבוה צעיר בערך בן 20-25 מבטא זר שאני לא מכיר נראה כמו אחד שיצא עכשיו מחוברת דוגמנות .
לפחות אני מתנחם בעובדה אחת כשבחנות ירגישו שבגלל הבחור הזה פחות אנשים יבקרו שם אז יעשו בדק בית בדבר הזה הם גדולים ואני עוד מחבב את המקום!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: מטווחי זניוק חיפה! ביקור במקום ווברט אתה צודק ןאני ממש מקווה

על ידי yotamravid » 06 אוגוסט 2010, 13:51

וברט אתה כתבת:
ב. האם המשפט "יאאאלללה מה אתה מחפש כאן יא נודניק אתה בלאוו הכי לא תקנה כלום.אנחנו נותנים לירות באקדח רק אם קנית אקדח ותרצה לבדוק אותו אחרי הקנייה." הוא ציטוט או הרגשה סובייקטיבית שלך?
ג. אני מתקשר כבר עכשיו לאבי, מנהל החנות, אני מניח שתהיה תשובה מסודרת בקרוב.

אז אני ממש מתנצל ומבקש סליחה אני לא מבין לטינית מה זה סובייק.... משהו!(אני קצת אולי מתבייש בזה אבל לא מבין)
אבל ההתנהגות של לדבר איתי בקיצור בלי לענות לשאלות ששאלתי ובקשתי לירות בתשלום באקדח
ולענות בזלזול אולי בגלל שאני נראה מצחיק (אני מתכוון ברציני)ולפנות כאילו ללכת כל פעם מהדוכן חזרה לאזור הכניסה למטווח משם אני "הטרחתי אותו להגיע" בגלל אותה מדריכה או מה שהיא הייתה שעמדה ושוחחה איתו לפני כן(אני לא מתפלא גם אני היתי נמשך אליה)כאילו שאינו רוצה לשמוע יותר שאלות זה הכוונה שלי
יחד עם החוסר הסבלנות.כל אלו היו מרכיבי יחס עויין על ממש. ואגב אם אתה משוחח עם אבי מנהל המטווח יש לי בקשה אליך תגיד לו בקשר לזה שנאמר לי שאי אפשר לשכור אקדח לירי.שאני יודע שזה לא נכון מה גם שיש שם שלט שכתוב בו על הנחה למי ששוכר אקדח .
תודה ווברט
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אבי שאול » 06 אוגוסט 2010, 14:11

תגובה למר יותם רביד, בנושא : "מטווחי זיניוק חיפה ! ביקור במקום".
יותם שלום רב,שמי אבי שאול , מנהל חנות הנשק והמטווח במיכלין ושות' מטווחי הצפון בע"מ יבואנים בלעדיים של תחמושת WINCHESTER בישראל.
סניף ראשי - רח' הנמל 38 בחיפה .
סניף נוסף קריון קריית ביאליק (חנות נשק ומטווח ).
לשעבר זיניוק את מיכלין .
להיכרות מעמיקה יותר עם חברת מיכלין ראה מגזין "קליבר קרבי " גיליון מס' 15.
בראשית תגובתי אליך בנושא תלונתך אתנצל בשם החברה באם נפגעת/נעלבת ע"י מי מעובדי החנות.
אינטרס מובהק של כל גוף כלכלי ( ובתוך כך חברת מיכלין היא גוף שכזה ) הוא לשרת את הלקוח על הצד הטוב ביותר וזהו תנאי לקיומו , התנהגות מעליבה ופוגענית אינה משרתת אינטרס זה.
אנו אמונים על מתן שירות מקצועי, אדיב ויחס אישי לכל לקוח באשר הוא , בין אם הוא מתכוון לרכוש מוצר מסוים ובין אם לאו.
ההתנהגות שתוארה על ידך אינה אופיינית במחוזותינו , ועל-כן אנו מתנצלים אם חשת כך.
יחד עם זאת, צר לי באופן אישי שלא פנית באותו מעמד ושיתפת אותי בתחושותיך, אני יכול להבטיח שהתמונה הייתה שונה , וחוויית השירות הייתה אחרת ובוודאי טובה יותר .
ברגע שנתבשרתי בדבר תלונתך ע"י מנהל הפורום ועל אף השעה המאוחרת יחסית , מייד בררתי מול עובדי החנות במה דברים אמורים.
העובד/ מדריך ציין כי לא הייתה שום כוונה, ובטח שלא במודע, לפגוע ו/או לזלזל בך, יחד זאת הביע את צערו על כך שיצאת בהרגשה כזו.
הסקנו את מסקנותינו מאירוע זה והלקח הופנם הן ע"י ה ע ו ב ד והן ע"י שאר עובדי החנות/מטווח על מנת שלא יישנו מקרים דומים בעתיד .
לסיכום אנו מזמינים אותך לבקר שוב בחנות/מטווח ובזאת מקנים לך מנוי 6 כניסות למטווח לירי
חופשי .
נשמח לעמוד לרשותך בכל נושא .
בכבוד רב,
מיכלין ושות' – אבי שאול
א.ש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

תגובה לאבי קודם כל תודה! ולווברט תודה על שקישרת בנינו

על ידי yotamravid » 06 אוגוסט 2010, 15:33

פשוט מהרתי מדי לכן לא היה בידי זמן להגיע אליך כמנהל המקום.דבר שאני עושה בדרך כלל כשזה קורה לי. אני פונה בלי בושה לאחראי.
אני מקבל את התנצלותך דבר שמראה אגב על רמה אמיתית ונכונה ורצון לשירות טוב ונכון.אהיה אתך בקשר השבוע הקרוב.אגב האם ניתן יהיה לנצל את ההטבה שהענקת לי במטווחי הקריון אצל אבי השני? בגלל עבודתי אהיה שם קרוב לחודש!קרוב לקריון.
ואגב גם אני מתנצל אם גרמתי לאיזה שהוא נזק או מה שלא יהיה.
ושוב המון תודות והערכה על תגובתך העניינית והמהירה!
ווברט התודות גם לך
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ycontender » 06 אוגוסט 2010, 17:16

מטווח וחנות שהם היסטוריה
את שני אקדחי הראשונים רכשתי בחנות הישנה ,גם בחנות מטווח החדשה ביקרתי- תמיד היה יחס למופת.
אין ספק שיחס לקונים חייב להיות אדיב וכל פגיעה בלקוח גורמת להרגשה לא טובה.

"האיש אחד יחטא ועל כל העדה תקצוף"?

טוב שיש אתר כמו הסליק .
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי simon » 09 אוגוסט 2010, 11:55

יקירי
אני לקוח קבוע של המטווח ויש לי להגיד רק דברים טובים.
כמן כן אני מכיר את רוב המדריכים והם בסדר גמור- אולי מדובר במקרה בודד.
אני יורה בימי שישי באופן קבוע וזכיתי ליחס יותר מהוגן מכל המדריכים\מוכרים. הם אכן יודעים את העבודה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Webart » 09 אוגוסט 2010, 16:02

ושוב אני מבקש, אם היתה לכם תקלה מסוג זה, אנא אפשרו לי לנסות ולמצוא פתרון הולם מול בית העסק, רובם משתפים עימי פעולה בנושא.
אל תמהרו לשפוך חמתכם, אולי יצא דווקא טוב מהעניין.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד