Smith & Wesson M&P 9mm
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
Smith & Wesson M&P 9mm
חברים יקרים,
האקדח הזה קורץ לי מאוד וקראתי עליו בעיתונות הבינלאומית די הרבה וההתרשמות היא טובה ואפילו
מעבר לזה,
יש למשהו קצת ניסיון אישי עם האקדח הנ"ל אני יריתי בו פעמיים ונהנתי, אולי לחלקכם יש נסיון עשיר יותר איתו
אני אשמח לשמוע הכל
האקדח הזה קורץ לי מאוד וקראתי עליו בעיתונות הבינלאומית די הרבה וההתרשמות היא טובה ואפילו
מעבר לזה,
יש למשהו קצת ניסיון אישי עם האקדח הנ"ל אני יריתי בו פעמיים ונהנתי, אולי לחלקכם יש נסיון עשיר יותר איתו
אני אשמח לשמוע הכל
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Re: Smith & Wesson M&P 9mm
ניסיון נוסף של SMITH לאחר סיגמה להתחרות בגלוק. בארה''ב בקרב LE אקדח לא ממש תפס ובשלב זה לא מצליח להתחרות בגלוק וסיג.
איכות מאוד גבוהה, הדק מקורי לא פנטסטי, יחד עם זאת בניגוד לגלוק שבו שיפור הדק נעשה ע''י החלפת חלקים בסמיט מבצעים ליטוש.
מנגד - היו ויש המון סיפורים של תקלות ורגישויות לתחמושת (חשוב לקחת בחשבון שבארץ תחמושת תיקנית לעומת RELOADING חוגג).
יבוא בארץ מרוכז בידי לה''ב (שרות בהתאם). מחיר זהה לזה של גלוק (פלוס מינוס). היה תקופה מאוד קצרה פופולרי בקרב קצינים שלא רצו גלוק וחיפשו אלטרנטיבה. אצלינו קנו כמה יחידות בבת אחת. כולם מאוד מרוצים. שוב, זה לא גלוק, כל דבר קטן - אתה נאלץ ללכת ללה''ב. חלקים רק מקוריים מסמיט.
חשוב לסים לב - היו כמה דורות של סמיט בהם נעשה שיפור של חלקים פנימיים בדומה לRECALLS בגלוק של שנות ה80 . חיצונית אקדחים זהים לחלוטין! אין לדעת איזו מהדורה במלאי אצל יבואן. הרי קונים בוכתה פעם אחת ומוכרים עד גמר מלאי.
PS - http://pistol-training.com/archives/998
איכות מאוד גבוהה, הדק מקורי לא פנטסטי, יחד עם זאת בניגוד לגלוק שבו שיפור הדק נעשה ע''י החלפת חלקים בסמיט מבצעים ליטוש.
מנגד - היו ויש המון סיפורים של תקלות ורגישויות לתחמושת (חשוב לקחת בחשבון שבארץ תחמושת תיקנית לעומת RELOADING חוגג).
יבוא בארץ מרוכז בידי לה''ב (שרות בהתאם). מחיר זהה לזה של גלוק (פלוס מינוס). היה תקופה מאוד קצרה פופולרי בקרב קצינים שלא רצו גלוק וחיפשו אלטרנטיבה. אצלינו קנו כמה יחידות בבת אחת. כולם מאוד מרוצים. שוב, זה לא גלוק, כל דבר קטן - אתה נאלץ ללכת ללה''ב. חלקים רק מקוריים מסמיט.
חשוב לסים לב - היו כמה דורות של סמיט בהם נעשה שיפור של חלקים פנימיים בדומה לRECALLS בגלוק של שנות ה80 . חיצונית אקדחים זהים לחלוטין! אין לדעת איזו מהדורה במלאי אצל יבואן. הרי קונים בוכתה פעם אחת ומוכרים עד גמר מלאי.
PS - http://pistol-training.com/archives/998
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
ידידי
אתה מדבר על הכלי הלא נכון אין שום קשר בין האקדח המדובר לבין הסיגמה .
פה מדובר באקדח חדש לחלוטין שנמצא בשוק פחות משנתים ועולה על הגלוק בכמה מספרים
בכל התחומים ,למעט המשקל שאת זה אי אפשר לקחת לגלוק כנראה .
פה מדובר באקדח חדש לחלוטין שנמצא בשוק פחות משנתים ועולה על הגלוק בכמה מספרים
בכל התחומים ,למעט המשקל שאת זה אי אפשר לקחת לגלוק כנראה .
higt-power כתב:ידידי
.
ניסיון נוסף של SMITH לאחר סיגמה להתחרות בגלוק.
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
טוב נו, כידוע, כל אקדח פולימרי הוא בסה"כ ניסיון לא מוצלח להיתחרות בגלוק 
צוות מספר 3 כתב:ויש מיקרים שהם עולים על הגלוק.
שששש... שחובבי הגלוק לא ישמעו אותך!
עכשיו, כעונש, עליך לכתוב "גלוק פרפקשן" 10 פעמים.
:)
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד