מחסנית +2 של גלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחסנית +2 של גלוק
קניתי מחבנית 10+2 לגלוק 26.
שמתי לב שבטעינה של 12 כדורים, תחתית המחסנית (שעשוייה מפלסטיק) מקבלת בטן. האם זה יכול לגרום להתפרקות המחסנית?
האמת שגם בטעינת 10 כדורים בלבד, כאשר לוחצים על תפס שחרור המחסנית היא מחליקה בקושי מהקת, כאילו המחסנית עברה השמנה לרוחב.
זה לא קורה לי עם המחסניות של 10 כדורים.
למישהו יש ניסיון עם זה?
שמתי לב שבטעינה של 12 כדורים, תחתית המחסנית (שעשוייה מפלסטיק) מקבלת בטן. האם זה יכול לגרום להתפרקות המחסנית?
האמת שגם בטעינת 10 כדורים בלבד, כאשר לוחצים על תפס שחרור המחסנית היא מחליקה בקושי מהקת, כאילו המחסנית עברה השמנה לרוחב.
זה לא קורה לי עם המחסניות של 10 כדורים.
למישהו יש ניסיון עם זה?
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
- סליקאי זהב

Re: מחסנית +2 של גלוק
כל נושא ההארכה במחסניות גלוק הוא בעייתי. אתה עושה שימוש במחסנית מקורית עם קפיץ שנבנה והותאם באורכו לכמות כדורים מסויימת, לאחר הרכבת המאריך והכנסת שני כודרים נוספים המערכת משתנה.
אצלי במחסנית 10+2 נשמעים רישרושי הכדורים כאשר אני טוען ב 12 כד' כאשר חוזר ל 10 כד' שקט דממה.
מעניין שמחסניות ה 17+2 מתפקדות בד"כ באופן תקין.
נסה לפרק את המחסנית, אולי לא הורכבה נכון (קפיץ מסובב?) לעיתים פירוק והרכבה מסייעים ללא הסבר כלשהוא. לצערי.
אצלי במחסנית 10+2 נשמעים רישרושי הכדורים כאשר אני טוען ב 12 כד' כאשר חוזר ל 10 כד' שקט דממה.
מעניין שמחסניות ה 17+2 מתפקדות בד"כ באופן תקין.
נסה לפרק את המחסנית, אולי לא הורכבה נכון (קפיץ מסובב?) לעיתים פירוק והרכבה מסייעים ללא הסבר כלשהוא. לצערי.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
שלום נועם.
תודה רבה על תשובתך.
קניתי מחסנית גלוק מקורית שתוכננה ל-10+2 ולכן אני מניח שהקפיץ תוכנן להארכה.
אפילו חרוט על גב המחסנית שהיא אסורה בשימוש בארה"ב, וכן יש לוגו של גלוק על התחתית.
ובכל זאת אני לא מרוצה מהתפקוד שלה, בעיקר מכיוון שהמחסנית לא מחליקה החוצה בקלות אף כשהיא טעונה ב-10 כדורים בלבד.
תודה רבה על תשובתך.
אפילו חרוט על גב המחסנית שהיא אסורה בשימוש בארה"ב, וכן יש לוגו של גלוק על התחתית.
ובכל זאת אני לא מרוצה מהתפקוד שלה, בעיקר מכיוון שהמחסנית לא מחליקה החוצה בקלות אף כשהיא טעונה ב-10 כדורים בלבד.
- סליקאי זהב

קראון כתב:שלום נועם.
תודה רבה על תשובתך.
בשביל מה להתעסק עם כל עקבי המחסניות האלו? למרות שהיצרן מוכר, אף מחסנית לא אוהבת שמפרקים ומרכיבים אותה מחדש. תקנה לך במקום זה מחסנית 15 כדור של גלוק 19 ומאריך לקת, ככה תרוויח גם אחיזה טובה וגם עוד 5 כדורים נוספים. במקרה של צורך בהסלקה, תשתמש במחסניות המקוריות של 10 כדור ולא תהיה לך שום בעיה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

יש לי 2 מחסניות של 10 ו-2 של 15.
קניתי את 10+2 כי חשבתי שזה סוג פשרה - גם נוח וגם מוסלק.
קניתי את 10+2 כי חשבתי שזה סוג פשרה - גם נוח וגם מוסלק.
- סליקאי זהב

כשהיה לי גלוק 26 היו לי 3 מחסניות 10+2, מעולם לא היתה בעיה כלשהי איתן, לא בטן, לא רשרש, לא בעיות שחרור.
אם קנית מחסנית חדשה - ממליץ לחזור לחנות, אולי נפלת במקרה על אחת פגומה.
אם קנית מחסנית חדשה - ממליץ לחזור לחנות, אולי נפלת במקרה על אחת פגומה.
- סליקאי טיטניום

6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד