פריקת נשק בבית

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

פריקת נשק בבית

על ידי עמרי גוטמן » 21 ספטמבר 2010, 10:25

אני פורק מול "חומת מפגע מאולתרת" של 15 ספרי "דפי זהב", בתוך ממ"ד (כשהדלת סגורה).
גובה הערימה כ-1.50 מטר ולכן אין חשש לדעתי שהקליע יחדור את כולם.
יחד עם זאת, לאחרונה התעוררו בי ספקות, שמא קליע עלול להינתז מהספרים, למרות שאני משתדל שהזווית בין הקנה והספרים תהיה 90 מעלות.

האם אמנם ישנו פגם, או תקלת בטיחות? אם כן, אשמח לשמוע רעיונות נוספים לפריקה בטוחה יותר.

תודה רבה,
עמרי
Glockus Contremo
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: פריקת נשק בבית

על ידי ליאור45 » 21 ספטמבר 2010, 10:32

אותם הספרים בחדר שלא יגרום לפגיעה בשמיעה במקרה של פליטת כדור.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 21 ספטמבר 2010, 10:49

כעקרון אתה עושה את הדבר הנכון, והסבירות שינתז קליע מתוך הערמה הוא נמוך יחסית.
אתה רוצה להיות יותר צדיק מהאפיפיור? קח לך פח אשפה גדול, מלא אותו בחול ים ותיצור לך עמדת פריקה למהדרין.
רוצה להיות עוד יותר צדיק, ניתן לקנות מלכודות כדורים BULLET TRAP תקניות ואז אתה מכוסה מכל הכיוונים.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי עמרי גוטמן » 21 ספטמבר 2010, 11:34

תודה.
אין לי עניין להיות יותר קתולי מהאפיפיור.
רק רוצה לוודא שאני לא עובד עבירה בטיחותית חמורה בבלי דעת.

תודה רבה על ההתייחסות

עמרי
Glockus Contremo
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי שפן סלעים » 21 ספטמבר 2010, 21:23

עמרי גוטמן כתב:תודה.

תודה רבה על ההתייחסות

עמרי

עמרי, אתה אמיתי??....

בכל מקרה , במידה ואתה אכן בונה את המערך שפרטת , בכל פעם שאתה מבצע פריקת אקדח בבית, הרי שלדעתי אתה עושה מעל ומעבר ומשקיע יותר מ 99.9% ממחזיקי אקדחים בארץ.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי שפן סלעים » 21 ספטמבר 2010, 21:23

עמרי גוטמן כתב:תודה.

תודה רבה על ההתייחסות

עמרי

עמרי, אתה אמיתי??....

בכל מקרה , במידה ואתה אכן בונה את המערך שפרטת , בכל פעם שאתה מבצע פריקת אקדח בבית, הרי שלדעתי אתה עושה מעל ומעבר ומשקיע יותר מ 99.9% ממחזיקי אקדחים בארץ.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי עמרי גוטמן » 21 ספטמבר 2010, 22:23

אמיתי למדי.
בסה"כ ציטטתי מדריך ירי, שאמר לי שלדעתו זה לא בטיחותי.
Glockus Contremo
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי GUSS » 21 ספטמבר 2010, 22:31

ואני טוען שניזקי שעון החורף כבדים יותר ממה שחשבו וחישבו המומחים,,,
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי שפן סלעים » 22 ספטמבר 2010, 13:53

עמרי גוטמן כתב:אני פורק מול "חומת מפגע מאולתרת" של 15 ספרי "דפי זהב", בתוך ממ"ד (כשהדלת סגורה).
גובה הערימה כ-1.50 מטר ולכן אין חשש לדעתי שהקליע יחדור את כולם.
יחד עם זאת, לאחרונה התעוררו בי ספקות, שמא קליע עלול להינתז מהספרים, למרות שאני משתדל שהזווית בין הקנה והספרים תהיה 90 מעלות.

האם אמנם ישנו פגם, או תקלת בטיחות? אם כן, אשמח לשמוע רעיונות נוספים לפריקה בטוחה יותר.

תודה רבה,
עמרי

שלום
מכיוון שאני נודניק מטבעי ובנוסף אני כרגע שוכב בבית בהחלמה מניתוח ויש לי הרבה זמן פנוי , אנסה להבין למה התכוונת

לא הבנתי האם:
1.אתה עורם ספרים על הרצפה ויוצר מערום אנכי של 1.5 מטר. לאחר מכן אתה עולה על סולם ,מכוון אנכית מטה כלפי הספר העליון ויורה. מדוע סולם? מכיוון שרק אדם שגובהו מעל 2.2 מטר יכול למתוח ידיו ולכוון אקדח אנכית מטה ושלא יפגעו ידיו במערום שגובהו 1.5 מטר... (או שאתה לא מותח ידיים מטה אלא רק מחזיק את האקדח ללא נעילת מרפקים...)
2.או, שאתה עורם את הספרים אופקית על הרצפה זה לצד זה ואז אתה נשכב פרקדן על רצפת הממ"ד ויורה לעבר הספר הקרוב אליך... כך או כך, העניין לא ממש ברור לי (ושוב,אולי הבעיה אצלי. עדיין על משככי כאבים...)
3.בקיצור - שלח תמונה. זה מעניין. באמת.
4.שקשוק ונקירה כלפי ארון בגדים זה לדעתי בהחלט מספק. מעניין איך פורק בבית מדריך הירי שלך ...ניחוש שלי? הוא לא מעמיד 15 ספרי דפי זהב במערום...
5.מעניין לדעת כיצד אתה שומר את האקדח בבית? כספת כפולה מבטון מזויין הבנויה אינטגרלית בתוך הממ"ד?...
6.בקיצור, כמו כל דבר בחיים - אין תחליף לפרופורציות ולהגיון בריא.

כל טוב וחג סוכות שמח

השפן
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי עמרי גוטמן » 22 ספטמבר 2010, 18:33

צר לי על הציניות שלך ועל חוסר הדמיון.
ראשית, אדם שקומתו 1.88 מטר יכול בהחלט לכוון אקדח אנכית אל ערימה בגובה 1.5 מטר. צריך רק להשתמש בשני מפרקים: כתף רק היד. מדהים מה שאלכסון יכול לעשות, מה?

שנית, שאלתי שאלה לגיטימית לטעמי. מדריך ירי אמור להיות בר-סמכא בתחום.
לא שאלתי אותו היכן הוא פורק, ואין לי כוונה ללמד אותו כיצד להדריך ירי, כירורג כיצד לנתח או פיזיקאי כיצד להפגיש חלקיקי נויטרינו.

כלום היית מעדיף שאעלה שאלה בנוסח "עד היום פרקתי מעל ערימת ספרים בניגוד לדעתו של מדריך ירי. קליע ניתז מהספר ופגע בעורק התרדמני שלי. מה לדעתכם הייתי צריך לעשות אחרת?".

האם לא לשם כך קיים הפורום?
Glockus Contremo
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי yuval » 22 ספטמבר 2010, 19:03

פריקת נשק ובעצם הנקירה שבסופה צריכה להתבצע כך לאם יפלט קליע לא יגרם נזק,רצוי לרכוש ובודאי לאנשים ובע"ח.

אני פורק באחש משני כיוונים:
1. ארון בגדים (שאני יודע שאין מתכת בכיוון) וזה אחרי שוידאתי בראיה ובמישוש שאין מחסנית בכלי וכדור בבאיזה שהוא מקום באקדח.
2. לכיוון המזרון במיטה הזוגית - אבל לפני שיקפצו עלי עם הקפיצים במזרון - המזרונים בביתי הם מזרוני לטקס / גומי / ספוג ללא קפיצים או חלקי מתכת והמיטה עשויה עץ גם היא ללא מתכת משמעותית.

פריקה לערימת ספרים? אם היה לי מקום היו עוד ספרי קריאה ולא דפי זהב בבית.
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי tacticalshadow » 24 ספטמבר 2010, 13:56

yuval שלום!
כבעל רישיון לא עברתה חידוש רישיון? בחידוש אתה מקבל הסבר איפה אתה פורק אקדח בבית,לדוגמה שולחן אתה עומד מעליו פורק כאשר האקדח ב-45 מעלות ומביט בכוונות במידה ותפלוט יעבור את השולחן אבל ישמור עליך מלקבל את ריקושט.כמו כן יש ארון בגדים, ארון ספרים, מיטה זוגית רק תסים לב שלא יישן מישהו...ואל תשכח תמיד ב-45 שהכדור ילך ממך והלהה. ולכן אין לכוון נשק לקיר בצורה מאוזנת,90 מעלות לריצפה או 90 מעלות לתיקרה, לא לקיר מגבסת, ולא גרך החלון.אני מקווה שעזרתי תודה יורם שטיינר.
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אילן ב » 24 ספטמבר 2010, 15:40

tacticalshadow כתב:yuval שלום!
כבעל רישיון לא עברתה חידוש רישיון? בחידוש אתה מקבל הסבר איפה אתה פורק אקדח בבית,לדוגמה שולחן אתה עומד מעליו פורק כאשר האקדח ב-45 מעלות ומביט בכוונות במידה ותפלוט יעבור את השולחן אבל ישמור עליך מלקבל את ריקושט.כמו כן יש ארון בגדים, ארון ספרים, מיטה זוגית רק תסים לב שלא יישן מישהו...ואל תשכח תמיד ב-45 שהכדור ילך ממך והלהה. ולכן אין לכוון נשק לקיר בצורה מאוזנת,90 מעלות לריצפה או 90 מעלות לתיקרה, לא לקיר מגבסת, ולא גרך החלון.אני מקווה שעזרתי תודה יורם שטיינר.

יובל .....
לא מכוון לארון הספרים כדי לא לפגוע בספר של אלירז, הוא לא מכוון לעציץ כי אין לו אישור מאשתו.
הוא תמיד פורק מול הארון בתקווה שאם יש מישהו שם - אז בעתיד הוא יוכל לפרוק לעציץ :lol:
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי glockbuster » 24 ספטמבר 2010, 18:25

tacticalshadow

אתה בטוח שלפרוק למיטה זה חכם? הרי בסופו של דבר רוב המזרון הוא אויר ואויר הוא לא חומר סופג אנרגיה.
גם שולחן זה לא מקום בטוח איך אתה יכול להיות בטוח שהכדור ינתר ממך והלאה או שהשולחן שגבוה לפחות ב25 ס"מ
יקלוט את הנתרים ולא הרגל שלך?
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי צוות מספר 3 » 24 ספטמבר 2010, 19:06

"לא מכוון לארון הספרים כדי לא לפגוע בספר של אלירז, הוא לא מכוון לעציץ כי אין לו אישור מאשתו.
הוא תמיד פורק מול הארון בתקווה שאם יש מישהו שם - אז בעתיד הוא יוכל לפרוק לעציץ "
חזק ביותר :lol:

סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד