פורסם כי בעקבות אירוע הירי בשטחים, ביקש שר הפנים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: פורסם כי בעקבות אירוע הירי בשטחים, ביקש שר הפנים
glockbuster כתב:יוגב
שמור את התקווה למתי שצריך לשיר אותה
לאף אחד מהם לא יקרה כלום הם ישארו צחים כטלית
אשמח אם תסביר לי מה צריך לקרות להם. כשיש רצח ע"י בעל נשק והוא לא נלקח - כמובן שהם אשמים. כשלוקחים (ויתכן, אמנם, שיש פה טעות בשיקול דעת, אבל לא זדון) - גם הם אשמים.
כמובן שהמשטרה אשמה בכל.
נערך לאחרונה על ידי אישגדול בתאריך 18 אוקטובר 2010, 19:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
I think, therefore I am. I think
אישגדול כתב:glockbuster כתב:יוגב
שמור את התקווה למתי שצריך לשיר אותה
לאף אחד מהם לא יקרה כלום הם ישארו צחים כטלית
אשמח אם תסביר לי מה צריך לקרות להם. כשיש רצח ע"י בעל נשק והוא לא נלקח - כמובן שהם אשמים. כשלוקחים (ויתכן, אמנם, שיש פה טעות בשיקול דעת, אלב לא זדון) - גם הם אשמים.
כמובן שהמשטרה אשמה בכל.
מה צריך לקרות להם? בשאיפה הם ימצאו עבודה אחרת שלא קשורה לחיים של אנשים.
ומדוע הם אשמים ? הם אשמים בזה שהם לא נימקו כנדרש בחוק תוך 45 יום מדוע הם לקחו את הנשק. בלי הנימוק אי אפשר לפנות לבית המשפט כדי שיבטל את ההחרמה וגם אי אפשר לערער כמו שצריך. לכן יש להם אשמה בזה שלא היה לאותו בחור נשק.
(אגב, מהשאלה שלך נראה אולי שלא קראת את הפרוטוקול. מזמין אותך לקרוא. אם טעיתי ואכן קראת אז אני מתנצל)
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
וזה שמדובר בחבר בארגון קיצוני שמדבר בגלוי על הקמת בית המקדש על חורבות מסגד אל אקצה (שכמו שאתה זוכר היום הוא לא חורבה)
במהרה ובימנו ........,לא נראת לך סיבה מספיק טובה לקחת ממנו נשק .
למה אתה מציעה לחכות ?!
לברוך גולשטין הבא ?!
ליגאל אמיר הבא ?!
ואז לשאול איך זה שהמשטרה +שב"כ לא ידעו לא מנעו .....?!
למה אתה מציעה לחכות ?!
לברוך גולשטין הבא ?!
ליגאל אמיר הבא ?!
higt-power כתב:וזה שמדובר בחבר בארגון קיצוני שמדבר בגלוי על הקמת בית המקדש על חורבות מסגד אל אקצה (שכמו שאתה זוכר היום הוא לא חורבה)
למה אתה מציעה לחכות ?!
לברוך גולשטין הבא ?!
ליגאל אמיר הבא ?!
אני לא מכיר שום חברות שלו בארגון וגם לא אמרתי שצריך היה להחזיר לו את הנשק, אמרתי שהמשטרה ומשרד הפנים צריכים לפעול לפי החוק, מה שהם לא עשו במקרה הזה ואני מקווה שהאחראים ישלמו על זה.
ובלי קשר לארגון כזה או אחר , ובלי לעבור על כללי הכתיבה - כל יהודי שמתפלל מצהיר פעמיים ביום שהוא רוצה בבניית בית המקדש, האם זה סיבה לקחת לו את הנשק? יש ארגונים שמוגדרים בחוק כארגונים לא חוקיים, לפחות ממה שאני יודע הוא לא היה חבר באף אחד מהם, וגם אם כן , על המשטרה לפעול ע"פ החוק , לתת נימוקים ולאפשר לערער.
אז חבל שאתה מדבר בלי לדעת על מה .
הוא היה חבר פעיל בנאמני הר הבית והנשק נלקח ממנו לאחר שנפתח נגדו תיק באשמת תקיפת שוטרים .
אני מניח שאת ההבדל שבין תאוריה (יהודי שמתפלל שהקדוש ברוכו יחזיר שכינתו לציון וכ"ו) לפרקטיקה (כאלו שמעונינים לזרז את הענין )
אני לא צריך להסביר לך ע"י הבדיחה על ההוא ששאל את אבא שלו .....
הוא היה חבר פעיל בנאמני הר הבית והנשק נלקח ממנו לאחר שנפתח נגדו תיק באשמת תקיפת שוטרים .
אני מניח שאת ההבדל שבין תאוריה (יהודי שמתפלל שהקדוש ברוכו יחזיר שכינתו לציון וכ"ו) לפרקטיקה (כאלו שמעונינים לזרז את הענין )
higt-power כתב:אז חבל שאתה מדבר בלי לדעת על מה .
כנראה שנצטרך להשאר חלוקים בעניין, נאמני הר הבית אינה תנועה שהוצאה מחוץ לחוק, בניגוד לתנועות אחרות כמו כהנה חי. חברות בתנועה חוקית לא יכול להיות עילה\סיבה לשלילת רשיון נשק.מחר בבוקר יקחו לפלוני את הנשק כי הוא השתתף בהפגנה של בל"ד או הצטרף לצבא החברים של גלעד?
ובכל מקרה, נניח שאני מסכים איתך שזאת סיבה מספיקה (ואני אכן מסכים שתקיפת שוטר הינה סיבה מספיקה) האם לא מגיע לו הזכות לערער? האם לא מגיע לו הזכות שקבועה בחוק לקבל בזמן סביר נימוק מדוע נשלל רשיונו? אותי זה מקומם שיושב שוטר בוועדה בכנסת וכששואלים אותו מדוע הוא לא העביר את הנימוק שלו לוועדת ערער כנדרש בחוק הוא מספר על עומס ועל זה שאולי אפשר להתייעל בזמן שהנימוק הנ"ל כבר לא יוכל לעזור לאף אחד.
אני מכיר לפחות סיפור אחד, ואני בטוח שגם אתה מכיר כמה על אדם שעבודתו תלויה ברשיון הנשק שלו ושרשיונו נשלל אחרי תביעת סרק מצד גרושתו. אף אחד מאיתנו לא רוצה להיות במצב כזה בלי היכולת להתקדם בתהליך הערער בגלל שנימוקים לא הגיעו וכ'.
נשק = אחריות. לא רק בצד שנותן רשיונות אחזקה, אלא גם בצד ששולל את הזכות הזאת.
higt-power כתב:והנשק נלקח ממנו לאחר שנפתח נגדו תיק באשמת תקיפת שוטרים .
צר לי להגיד לך, אבל בכל פעם שאני רואה את הסעיף הזה של "תקיפת שוטרים" אני נוטה להטיל בזה ספק - כיוון שבהמון פעמים התברר בסופו של דבר שהמקרה היה ההיפך הגמור!
בהמון מקרים שוטרים מפעילים את הסעיף הזה לאחר שנהגו באנשים שעיכבו/עצרו באלימות יתרה ולאחר שאותם אנשים סירבו "לסגור את זה בשקט" וביקשו להתלונן במח"ש. אם הם הולכים להדפק, אז שגם הוא.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

higt-power כתב:אז חבל שאתה מדבר בלי לדעת על מה .
הוא היה חבר פעיל בנאמני הר הבית והנשק נלקח ממנו לאחר שנפתח נגדו תיק באשמת תקיפת שוטרים
האם הורשע?
Every good Communist should know that political power grows out of the barrel of a gun, and that gun must remain firmly in the hands of the state.
Mao Tse Tung
Mao Tse Tung
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד