רוס"ר ישראלי חדש - גלבוע
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
רוס"ר ישראלי חדש - גלבוע
אחרי ה"גליל" וה"תבור" - עוד הר נכבש על–ידי מערכת הביטחון הישראלית. רובה הסער החדש של חברת "סילבר שאדו", ה"גלבוע", הוצג השבוע לראשונה בתערוכת "ישראל דיפנס 2010"
להמשך הכתבה ...
http://dover.idf.il/IDF/News_Channels/b ... /40/12.htm
להמשך הכתבה ...
http://dover.idf.il/IDF/News_Channels/b ... /40/12.htm
- סליקאי זהב

Re: רוס"ר ישראלי חדש - גלבוע
מבחינה ארגונומית מתבסס על ה- M4 . ייחודו במנגנון בוכנה קצרת תנועה המזכירה את המנגנון ב M-14 .
הייתרונות מביטול צינורית הגז החוזר הם משמעותיים בכל הנוגע להתחממות המכלולים בגוף,מה שמאריך מאד את חייהם וכן מאפשר ירי רציף למשתמש מקצועי ללא בלאי משמעותי למעט הקנה. רוב האיבזור מסביב לקנה דוגמת מסילות , כוונות גיבוי ,קת והשאר הם של יצרנים חיצוניים מוכרים המספקים גם לצבא האמריקאי (דוגמת TROY INDUSTRIES ועוד)
מזכיר ביכולות ובמבנה את ההקלר וכוך דגמי 416 למיניהם.
לסיכום כלים אמינים ומיוצרים ברובם בארץ, הייתי שמח לקבל כזה ליומולדת...
הייתרונות מביטול צינורית הגז החוזר הם משמעותיים בכל הנוגע להתחממות המכלולים בגוף,מה שמאריך מאד את חייהם וכן מאפשר ירי רציף למשתמש מקצועי ללא בלאי משמעותי למעט הקנה. רוב האיבזור מסביב לקנה דוגמת מסילות , כוונות גיבוי ,קת והשאר הם של יצרנים חיצוניים מוכרים המספקים גם לצבא האמריקאי (דוגמת TROY INDUSTRIES ועוד)
מזכיר ביכולות ובמבנה את ההקלר וכוך דגמי 416 למיניהם.
לסיכום כלים אמינים ומיוצרים ברובם בארץ, הייתי שמח לקבל כזה ליומולדת...
האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
מיהי אותה חברת סילבר שאדו? סתם ככה צצה לנו פתאום עוד חברת נקלי"ם בלי ששמנו לב או שמדובר בחברה שקונה מפה ומפה מרכיבה פה ופה ומדביקה בסוף את השם שלה?
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
סילבר שאדו היא לא סתם חברה שצצה משום מקום, מועסקים מספר ממפתחי הנשק הבכירים בישראל ובין היתר המוצר הראשון שלהם היה ה Corner shot המפורסם
את הגלבוע הם מיצרים בישראל בין יתר כלי הנשק והפיתוחים שהם ייצרו.
אגב מכל המוצרים שלהם מהגלבוע אני הכי פחות התרשמתי כי הוא באמת מוצר מועתק עם מספר שינויים קטנים.
את הגלבוע הם מיצרים בישראל בין יתר כלי הנשק והפיתוחים שהם ייצרו.
אגב מכל המוצרים שלהם מהגלבוע אני הכי פחות התרשמתי כי הוא באמת מוצר מועתק עם מספר שינויים קטנים.
- סליקאי כסף

אי אפשר היה להתעלם מנוכחותו של אפרים יערי ברוב הכתבה.
זה אומר הרבה מאוד על הנפשות הפועלות.
זה אומר הרבה מאוד על הנפשות הפועלות.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד