החלפת נשק לאמא שלי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: החלפת נשק לאמא שלי
ממליץ גם לעבור לכלי נטען מחסנית ולא תופי, קליבר 17*9 מציע לבדוק גם את CZ83 בעל הדריכה הקלה יותר מבעלי מנגנון BLOWBACK או למצא קולט מוסטנג (הפקדתי אחד כזה אצל אמיר שושני-נשק הגליל, 050.2561000 אם תרצה לראות, במצב מצויין)
כל נושא לחיצת ה DA בגיל מבוגר מורידה מאוד את הסיכוי לפגוע במטרה. עדיף ללכת על כלי בקליבר לא נמוך מ 17*9, לחפש מנגנון עם דריכה רכה והדק סביר.
גלוק 17 משומש יכול בהחלט לבוא בחשבון, אם ההוצאה תתאים לך כלכלית. הדריכה טובה, הרתע יחסית נמוך וההדק סביר. לא ללכת על דגם 26 - קפיצת קנה ודריכה קשים.
כל נושא לחיצת ה DA בגיל מבוגר מורידה מאוד את הסיכוי לפגוע במטרה. עדיף ללכת על כלי בקליבר לא נמוך מ 17*9, לחפש מנגנון עם דריכה רכה והדק סביר.
גלוק 17 משומש יכול בהחלט לבוא בחשבון, אם ההוצאה תתאים לך כלכלית. הדריכה טובה, הרתע יחסית נמוך וההדק סביר. לא ללכת על דגם 26 - קפיצת קנה ודריכה קשים.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כתב:כל נושא לחיצת ה DA בגיל מבוגר מורידה מאוד את הסיכוי לפגוע במטרה.
אתה צודק - אבל מצד שני ככל שאנחנו נעשים מבוגרים יותר כך גם אנחנו נוטים להשאר יותר בבית וצריכים כלי שיתן מענה לאיומים בסביבה הזו. ברוב המקרים מדובר בהתקלות מטווח אפס באישיות בלתי רצויה (יכול להיות מחבל יכול להיות פורץ) שנכנסת לנו הביתה. במקרה כזה מספיק כלי שמתופעל ביד אחד וניתן לפגוע איתו במטרה מטווח 3 מטר ופחות.
לגבי גלוק 17, אקדח נח ביותר אבל מתאים לבעלי יד גדולה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

למרות שאין ספק שיתנפלו עלי אני הייתי מציע לך לשקול בחיוב את ההצעה לעבור לקולט 0.380 (9 קצר).
היה לי עד לא מזמן קולט גוברמנט כזה. אישתי (יחסית עם ידיים קטנות ודי חלשלושה) תיפעלה אותו ללא בעיות.
המלצתי ללכת עם כדור אחד פחות במחסנית ואז נחסכות המון בעיות ומעצורים. במצב כזה עדיין יהיו לה 6 כדורים במחסנית.
בהצלחה
היה לי עד לא מזמן קולט גוברמנט כזה. אישתי (יחסית עם ידיים קטנות ודי חלשלושה) תיפעלה אותו ללא בעיות.
המלצתי ללכת עם כדור אחד פחות במחסנית ואז נחסכות המון בעיות ומעצורים. במצב כזה עדיין יהיו לה 6 כדורים במחסנית.
בהצלחה
You never argue with a loaded .45
- סליקאי ארד

אתם יודעים מי מוכר/מחזיק באקדחים האלו באזור השרון
ברשותך אלעד אני יתחיל מהסוף
את הקולט מוסטנג תוכל לראות (לפחות ע"פ הפעם האחרונה שביקרתי בחניות הללו ) אצל קל וי ברמת גן ומאיר רוט ברשל"צ
אני מיציעה גם להרים טלפון למטווח העיר בנתניה ולראות אם יש במלאי .
אבל אני אישית לא חושב שזה הפיתרון הכי טוב ולמה?
בגלל התג מחיר בעיקר ,כלי כזה עולה בחנות נשק 2000-2500 שקלים משומש (אין חדש מכיוון שהכלי ירד מפס היצור לפני יותר מ15 שנה )וזה המון בהתחשב שאחרי שהכל נאמר ונעשה אתה עדין תקוע עם כלי בקוטר מספיק בקושי להגנה עצמית וקנה של 3.5 אינטש בדגם הגדול יותר שבקוטר שכזה "לא תורם לביצועים" זה מחמאה .
לדעתי הבלתי מחיבת הסיבה היחידה שקימת היום לרדת לקטרים הללו זה שלא מצאתה משהוא שמתאים לך בקוטר יותר מתאים להגנה עצמית כמו ה9X19 מכל בחינה שהיא אוו נוחות תפעול אוו נוחות נשיאה אוו ירי אוו תקציב וההוא בקוטר 9X17/ ספישל38 /7.65X17 דווקא כן מתאים לך .
יחד עם זאת הכלי הזה כן יהווה שידרוג עבור אימא שלך בגלל שמבחינת כושר עצירה אתה נשאר פלוס מינוס באותו מקום כמו ה38
מבחינת קיבולת הרווחתה 2 אוו 3 כדורים תלוי במצב נשיאה ,ולא פחות חשוב הרווחתה יכולת לטעינה חוזרת בזמן סביר .
את הקולט מוסטנג תוכל לראות (לפחות ע"פ הפעם האחרונה שביקרתי בחניות הללו ) אצל קל וי ברמת גן ומאיר רוט ברשל"צ
אני מיציעה גם להרים טלפון למטווח העיר בנתניה ולראות אם יש במלאי .
אבל אני אישית לא חושב שזה הפיתרון הכי טוב ולמה?
בגלל התג מחיר בעיקר ,כלי כזה עולה בחנות נשק 2000-2500 שקלים משומש (אין חדש מכיוון שהכלי ירד מפס היצור לפני יותר מ15 שנה )וזה המון בהתחשב שאחרי שהכל נאמר ונעשה אתה עדין תקוע עם כלי בקוטר מספיק בקושי להגנה עצמית וקנה של 3.5 אינטש בדגם הגדול יותר שבקוטר שכזה "לא תורם לביצועים" זה מחמאה .
לדעתי הבלתי מחיבת הסיבה היחידה שקימת היום לרדת לקטרים הללו זה שלא מצאתה משהוא שמתאים לך בקוטר יותר מתאים להגנה עצמית כמו ה9X19 מכל בחינה שהיא אוו נוחות תפעול אוו נוחות נשיאה אוו ירי אוו תקציב וההוא בקוטר 9X17/ ספישל38 /7.65X17 דווקא כן מתאים לך .
יחד עם זאת הכלי הזה כן יהווה שידרוג עבור אימא שלך בגלל שמבחינת כושר עצירה אתה נשאר פלוס מינוס באותו מקום כמו ה38
מבחינת קיבולת הרווחתה 2 אוו 3 כדורים תלוי במצב נשיאה ,ולא פחות חשוב הרווחתה יכולת לטעינה חוזרת בזמן סביר .
higt-power כתב:אבל אני אישית לא חושב שזה הפיתרון הכי טוב ולמה?
.
אתה צודק - אבל כפי שאתה יודע טוב אקדח אחד ביד מאשר שניים במגירה.
בסופו של יום האקדח צריך להתאים לך וליכולות שלך ואתה אמור להיות מסוגל לתפעל אותו ללא שום קושי.
כל מגבלה בתחום הזה משאירה אותך עם משקולת שלא שווה יותר מדי.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

כמו שכתבתי .
higt-power כתב:לדעתי הבלתי מחיבת הסיבה היחידה שקימת היום לרדת לקטרים הללו זה שלא מצאתה משהוא שמתאים לך בקוטר יותר מתאים להגנה עצמית כמו ה9X19 מכל בחינה שהיא אוו נוחות תפעול אוו נוחות נשיאה אוו ירי אוו תקציב וההוא בקוטר 9X17/ ספישל38 /7.65X17 דווקא כן מתאים לך .
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד