סדק ב8 בגלוק 19C
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: סדק ב8 בגלוק 19C
קראון כתב:האם הבעייה של סדק ב-8 בקדמת המחלק היא בעייה רק של גלוק או שהיא קיימת גם באקדחים אחרים (שטייר, טאורוס, וולטר, הקלר)? אני מנסה להבין האם יש כאן כשל של תכן הנדסי של מבנה ה-8 ביחס לאקדחים אחרים או שזה בגלל סוג הפלדה/הטיפול שהיא עוברת.
זה כשל הנדסי, סוג של... התהליך של טניפר הופך את הצינה עמידה מאוד
אקדחים אמריקאים כמו MP9 עוברים תהליך דומה אבל טיפה שונה - melonite.
אקדחים ארופאים אחרים GP100 ו-HS החדשים אשר גם הם עוברים תהליך של טניפר גם הם פגיעים בנקודות קיצון .
שוב כל זה רק כאשר אדקח אינו מורכב.
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
לגבי הHS ממש לא נכון
גם הוא עובד תהליך מלונייט
הHS שלי נפל לא פעם ולא פעמיים ואין לו שום סדקים לא במסילות לא בפטח ההפלטה ולא בשמיניה
הHS שלי נפל לא פעם ולא פעמיים ואין לו שום סדקים לא במסילות לא בפטח ההפלטה ולא בשמיניה
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
EMT כתב:שוב כל זה רק כאשר אדקח אינו מורכב.
אינני יודע מהיכן הקביעה הנחרצת הזה, אני מכיר מקרוב (מאוד, מאוד מקרוב) גלוק שהמחלק שלו נשבר מנפילה, על שטיח, כשהוא מורכב לחלוטין, מגובה של פחות ממטר וחצי.
עוד אחת מהסיבות (מיני רבות) למה לא אשא גלוק לעולם.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
glockbuster כתב:לגבי הHS ממש לא נכון
בארץ אין כלי אחד של HS מסדרות החדשות. כל הכלים הארץ עברו השחמה רגילה
נ.ב. לא מלונייט - טניפר http://www.hs-arms.com/
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
לדעתי זו בעיה תיכנונית ונקודת תורפה של גלוק בדגמים הרגילים, שלאו דווקא קיימת אצל יצרנים אחרים.
החלק הזה בצורה שהוא בנוי מועד לפורענות. כפי שליאור ציין יש מצב שזה לא יקרה בדגמים כמו 34 ו-17L שם יש הרבה יותר בשר סביב הלולאה הזו.
לדעתי הבעיה הזו תהיה אפילו חמורה יותר בגלוקים דור 4, שם הגדילו את הקדח של הלולאה והורידו ממנה עוד בשר כדי לתמוך בקפיץ המחזיר החדש של הגלוק. באותה ההזדמנות גם הורידו מהעובי של הפלסטיק באיזור מגן האבק כי הקוטר של הקפיץ המחזיר החדש גדול יותר.
א.
החלק הזה בצורה שהוא בנוי מועד לפורענות. כפי שליאור ציין יש מצב שזה לא יקרה בדגמים כמו 34 ו-17L שם יש הרבה יותר בשר סביב הלולאה הזו.
לדעתי הבעיה הזו תהיה אפילו חמורה יותר בגלוקים דור 4, שם הגדילו את הקדח של הלולאה והורידו ממנה עוד בשר כדי לתמוך בקפיץ המחזיר החדש של הגלוק. באותה ההזדמנות גם הורידו מהעובי של הפלסטיק באיזור מגן האבק כי הקוטר של הקפיץ המחזיר החדש גדול יותר.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
איך בכלל מזהים סדק במחלק בעין בלתי מזויינת
בתמונה שנועם העלה זה נראה כמו צילום רנטגן.
אני לא חושב שהייתי יכול לראות את הסדק בלי קרני X והגדלה.
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
- סליקאי זהב

EMT
לפני כחצי שנה כתבתי מייל דרך האתר שהבאת וביקשתי לברר כמה פרטים על האקדח שלי
לאחר שבועיים הגיעה תשובה שאחד הסעיפים שביקשתי היה סוג הציפוי והתשובה הייתה חד משמעית
האקדח שלי עבר טיפול מלונייט ולראיה את מרבית ההשחמה שעל המחלק איבדתי ואין לי נקודה קטנה של חלודה
היום הכלים שלהם עוברים טיפול טניפר אבל בין הכלים הממש ישנים שיצאו לפני שנת 2000 ועד עכשיו היו כמה סדרות
שעברו מלונייט
לפני כחצי שנה כתבתי מייל דרך האתר שהבאת וביקשתי לברר כמה פרטים על האקדח שלי
לאחר שבועיים הגיעה תשובה שאחד הסעיפים שביקשתי היה סוג הציפוי והתשובה הייתה חד משמעית
האקדח שלי עבר טיפול מלונייט ולראיה את מרבית ההשחמה שעל המחלק איבדתי ואין לי נקודה קטנה של חלודה
היום הכלים שלהם עוברים טיפול טניפר אבל בין הכלים הממש ישנים שיצאו לפני שנת 2000 ועד עכשיו היו כמה סדרות
שעברו מלונייט
"Si Vis Pacem Para bellum"
קראון כתב:איך בכלל מזהים סדק במחלק בעין בלתי מזויינת![]()
התמונה הייתה רגילה, אבל יצאה מטושטשת ולא הייתה לי יכולת לצלם בשנית. מדובר בצילום מלפני כמה שנים טובות מאוד.. על מנת לאפשר צפייה "נוחה" בתמונה הסבתי אותה ל"נגטיב" עם תוכנת העריכה..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד