מחיר לגלוק 19c חדש+2 מחסניות כולל ביצוע הכשרה במטווח,התיעצות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחיר לגלוק 19c חדש+2 מחסניות כולל ביצוע הכשרה במטווח,התיעצות
שלום חברים.
סוף סוף קיבלתי את האישור ממשרד הפנים.
רציתי להתיעץ ולדעת מה המחיר של גלוק 19c כולל שתי מחסניות ונרתיק וכל תהליך ההכשרה הסטנדרטי.
האם אתם מכירים מטווחים באיזור שוהם שיש שם הדרכה טובה ומחיר טוב לאקדח הנל?
חשוב לי לדעת את טווח המחירים .
והאם יש דברים שכדאי לרכוש בנוסף או מבצעים שאתם מכירים על הגלוק.
תודה על התגובות מראש
וחג חנוכה שמח
סוף סוף קיבלתי את האישור ממשרד הפנים.
רציתי להתיעץ ולדעת מה המחיר של גלוק 19c כולל שתי מחסניות ונרתיק וכל תהליך ההכשרה הסטנדרטי.
האם אתם מכירים מטווחים באיזור שוהם שיש שם הדרכה טובה ומחיר טוב לאקדח הנל?
חשוב לי לדעת את טווח המחירים .
והאם יש דברים שכדאי לרכוש בנוסף או מבצעים שאתם מכירים על הגלוק.
תודה על התגובות מראש
וחג חנוכה שמח
- סליקאי ארד

Re: מחיר לגלוק 19c חדש+2 מחסניות כולל ביצוע הכשרה במטווח,התיעצות
ברכות.
1. עלות G19C חדש - כ 5300 ש"ח. המחיר כולל ערכת אקדח במזוודה, שתי מחסניות 15 כדור, חוטר, מברשת ניילון ועזר טעינת כדורים.
2. עלות ההכשרה עומדת על כ 150 ש"ח למטווח, תחמושת בין 100 ל 140 ש"ח ל 50 כדור.
3. נרתיקים בסיסיים וטובים - החל מ 60 ש"ח ועד 100-120 ש"ח לטובים יותר. מומלץ לרכוש חיצוני ופנימי ולא להתמקד בנרתיק אחד. יש לרכוש גם פונדה במידה ואתה מתעתד לשאת מחסנית נוספת עליך.(מומלץ, לחילופין שא אותה בתיק הצמוד אליך)
4. ברכישת גלוק בעיקר מדגמי C מומלץ להחליף את הכוונות המקוריות (פלסטיק, אחורית רעועה) לכוונות מתכתיות של חברת "מפרו-לייט" המשמשות גם ככוונות לתנאי תאורה ירודים. (זרחניות) אלו כוונות אמינות, חזקות ולא יאכזבו גם אם תקבלנה מכות. (ניתן לאפסן)
5. מבצעים - מחירים מיוחדים או הנחות - יש לערוך סקר שוק. יש מי שיכלול את ההכשרה במחיר הכלי, יש מי שייתן נרתיק מתנה וכו'. בדוק והשווה.
6. החשוב מכל - אימונים, אימונים ועוד אימונים, בליווי והדרכה של מדריך ירי, במטווח.
7. אתה מוזמן למפגש שיהיה בסוף השבוע, תוכל להתנסות בירי בכלים שונים ולקבל עוד עצות מהחברים, כמו גם לעבור אימון להוצאת הרישיון.
אם ישנן שאלות נוספות צור קשר בנייד.
נועם.
1. עלות G19C חדש - כ 5300 ש"ח. המחיר כולל ערכת אקדח במזוודה, שתי מחסניות 15 כדור, חוטר, מברשת ניילון ועזר טעינת כדורים.
2. עלות ההכשרה עומדת על כ 150 ש"ח למטווח, תחמושת בין 100 ל 140 ש"ח ל 50 כדור.
3. נרתיקים בסיסיים וטובים - החל מ 60 ש"ח ועד 100-120 ש"ח לטובים יותר. מומלץ לרכוש חיצוני ופנימי ולא להתמקד בנרתיק אחד. יש לרכוש גם פונדה במידה ואתה מתעתד לשאת מחסנית נוספת עליך.(מומלץ, לחילופין שא אותה בתיק הצמוד אליך)
4. ברכישת גלוק בעיקר מדגמי C מומלץ להחליף את הכוונות המקוריות (פלסטיק, אחורית רעועה) לכוונות מתכתיות של חברת "מפרו-לייט" המשמשות גם ככוונות לתנאי תאורה ירודים. (זרחניות) אלו כוונות אמינות, חזקות ולא יאכזבו גם אם תקבלנה מכות. (ניתן לאפסן)
5. מבצעים - מחירים מיוחדים או הנחות - יש לערוך סקר שוק. יש מי שיכלול את ההכשרה במחיר הכלי, יש מי שייתן נרתיק מתנה וכו'. בדוק והשווה.
6. החשוב מכל - אימונים, אימונים ועוד אימונים, בליווי והדרכה של מדריך ירי, במטווח.
7. אתה מוזמן למפגש שיהיה בסוף השבוע, תוכל להתנסות בירי בכלים שונים ולקבל עוד עצות מהחברים, כמו גם לעבור אימון להוצאת הרישיון.
אם ישנן שאלות נוספות צור קשר בנייד.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
Re: מחיר לגלוק 19c חדש+2 מחסניות כולל ביצוע הכשרה במטווח,התיעצות
טוב חברים
לאחר השוואת מחירים וירי בגלוק ובCZ DUTY החלטתי לרכוש את הגלוק 19C כי הוא היה יותר נוח לי ביד
ממאיר רוט בראשון לציון
יש לציין את השירות המעולה וההסברים גם במטווח עצמו וגם על פרוק הנשק וניקויו.
עלה לי 5180 כולל ההכשרה שנדרשת למשרד הפנים וכולל מנוי לחמש כניסות.
אבל לא כולל תחמושת כוננות. ונרתיק שלבסוף יצא לי עוד כ 300 ש"ח
לאחר השוואת מחירים וירי בגלוק ובCZ DUTY החלטתי לרכוש את הגלוק 19C כי הוא היה יותר נוח לי ביד
ממאיר רוט בראשון לציון
יש לציין את השירות המעולה וההסברים גם במטווח עצמו וגם על פרוק הנשק וניקויו.
עלה לי 5180 כולל ההכשרה שנדרשת למשרד הפנים וכולל מנוי לחמש כניסות.
אבל לא כולל תחמושת כוננות. ונרתיק שלבסוף יצא לי עוד כ 300 ש"ח
- סליקאי ארד

3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד