סקר:גלוק 19 או 26
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אני לא מומחה גדול, אבל אני מציע לך (מתוך נסיון שלי) בכל זאת ללכת על 19C גם מאסיבי, גם קל, גם כמות גדולה של כדורים.
ועוד משהו, קח גם נרתיק פובוס מוצלב (שליפה מצד שמאל) ככה אתה גם מרויח הסלקה כי הנוסעים שלך עולים מצד ימין שלך ולא רואים את הנשק, והנרתיק הזה מאוד נוח בנהיגה כי אתה פשוט לא מרגיש אותו.
אח"כ אם תקנה ווסט אז בכלל תהיה מסודר גם לאחר שתרד מהאוטובוס (שלאף אחד לא תעלה מחשבה שאני מציע לו את הווסט כדי שארויח מזה, כי אני לא. אני עושה פה שירות לכולנו וגם לי).
כל טוב.
ועוד משהו, קח גם נרתיק פובוס מוצלב (שליפה מצד שמאל) ככה אתה גם מרויח הסלקה כי הנוסעים שלך עולים מצד ימין שלך ולא רואים את הנשק, והנרתיק הזה מאוד נוח בנהיגה כי אתה פשוט לא מרגיש אותו.
אח"כ אם תקנה ווסט אז בכלל תהיה מסודר גם לאחר שתרד מהאוטובוס (שלאף אחד לא תעלה מחשבה שאני מציע לו את הווסט כדי שארויח מזה, כי אני לא. אני עושה פה שירות לכולנו וגם לי).
כל טוב.
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
מנסיון אישי עם הגלוק 19, מדובר באקדח קל וקומפקטי.
אין לי בעיות איתו בזמן נהיגה (חוץ מהעובדה שלפעמים אני לא מרגיש אותו במותן ואז חושב שהוא אבד לי, ממשש בבהלה את המותן ואז נרגע
) ולא בנשיאה כלל.
היתרון של הגלוק 19 על פני ה- 26 הוא בכמות התחמושת שלו (ניתן להשתמש בגלוק 26 עם מחסנית של 15 כדור ,אבל אז אתה מאבד את האפקט של גודל הגלוק 26) ובכך שרדיוס הכוונות קצת יותר גדול ולכן קל יותר לכוון אל המטרה (מכל סוג שהיא
).
היתרון של ה-26 הוא באפשרות ל-הסליק אותו ביתר נוחות מאשר את ה-19.
המלצה שלי, נסה את שניהם בחנות מבחינת נוחות נשיאה והסלקה, נסה את שניהם (אים אפשר) בירי ורק אז תוכל להחליט מה יותר נוח לך.
להת'
אין לי בעיות איתו בזמן נהיגה (חוץ מהעובדה שלפעמים אני לא מרגיש אותו במותן ואז חושב שהוא אבד לי, ממשש בבהלה את המותן ואז נרגע
היתרון של הגלוק 19 על פני ה- 26 הוא בכמות התחמושת שלו (ניתן להשתמש בגלוק 26 עם מחסנית של 15 כדור ,אבל אז אתה מאבד את האפקט של גודל הגלוק 26) ובכך שרדיוס הכוונות קצת יותר גדול ולכן קל יותר לכוון אל המטרה (מכל סוג שהיא
היתרון של ה-26 הוא באפשרות ל-הסליק אותו ביתר נוחות מאשר את ה-19.
המלצה שלי, נסה את שניהם בחנות מבחינת נוחות נשיאה והסלקה, נסה את שניהם (אים אפשר) בירי ורק אז תוכל להחליט מה יותר נוח לך.
להת'
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד