קבלת רשיון לאקדח נוסף
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קבלת רשיון לאקדח נוסף
שלום לכולם
ברצוני להוציא רשיון נוסף לאקדח.הסיבה: כדי שלא אצתרך להיסחב עם האקדח הגלוק 19 שברשותי
שיחסית גדול וגלוי ביום יום.אלה להיסתובב עם אקדח הכי קטן שיש. רק בטיולי גיפים שאני יוצא פעם בחודש שכולל שינה בשטח אני אקח את הגלוק
1 מה התנאים להוצאת רשיון נוסף?
2 האם ישנו קורס כמו ירי מעשי וכדומה שמאפשר הוצאת רשיון לכמה אקדחים?
3 בלי שום קשר אני מעוניין להיצתרף לאיזשהוא קורס גם על מנת להעשיר את המקצועיות וגם
בשביל התחביב.מה התנאים להיצתרף ועל איזה קורס אתם ממליצים
תודה לעוזרים
ברצוני להוציא רשיון נוסף לאקדח.הסיבה: כדי שלא אצתרך להיסחב עם האקדח הגלוק 19 שברשותי
שיחסית גדול וגלוי ביום יום.אלה להיסתובב עם אקדח הכי קטן שיש. רק בטיולי גיפים שאני יוצא פעם בחודש שכולל שינה בשטח אני אקח את הגלוק
1 מה התנאים להוצאת רשיון נוסף?
2 האם ישנו קורס כמו ירי מעשי וכדומה שמאפשר הוצאת רשיון לכמה אקדחים?
3 בלי שום קשר אני מעוניין להיצתרף לאיזשהוא קורס גם על מנת להעשיר את המקצועיות וגם
בשביל התחביב.מה התנאים להיצתרף ועל איזה קורס אתם ממליצים
תודה לעוזרים
- סליקאי ארד

Re: קבלת רשיון לאקדח נוסף
ככלל, אין אפשרות לקבל רישיון לאקח נוסף. הסיבה שאתה מציג לא קבילה בישראל 2011.
קורס ירי מעשי - דרך מצוינת לשיפור מיומנות תפעול אקדח. פעם אפשר היה לקבל 3 רישיונות כבוגר קורס. אני לא בטוח שהיום זה אפשרי.
גלוק 19 אינו אקדח גדול. יש קטנים יותר, אבל כל עוד אתה רוצה להשאר עם תחמושת 9 ארוך - אין לך יותר מדי אפשויות. אני יכול לחשוב על גלוק 26, הדגמים הקטנים של טאורוס, CZ RAMI, BUL ULTRA-X, הדגמים הסאב-קומפקטיים של 1911 למיניהם (משומשים, יחסית נדיר). האקדחים האלה יהיו לך טובים גם לטוילים. הגלוק הוא אומנם אקדח מאוד נפוץ ואופנתי, אבל ממש לא האקדח היחידי/האולטימטיבי/הטוב ביותר. אז אולי אפשר פשוט להחליף.
לא ממליץ לך לשאת אקדח בקוטר נמוך מזה להגנה עצמית - זה לא מספיק יעיל.
קורס ירי מעשי - דרך מצוינת לשיפור מיומנות תפעול אקדח. פעם אפשר היה לקבל 3 רישיונות כבוגר קורס. אני לא בטוח שהיום זה אפשרי.
גלוק 19 אינו אקדח גדול. יש קטנים יותר, אבל כל עוד אתה רוצה להשאר עם תחמושת 9 ארוך - אין לך יותר מדי אפשויות. אני יכול לחשוב על גלוק 26, הדגמים הקטנים של טאורוס, CZ RAMI, BUL ULTRA-X, הדגמים הסאב-קומפקטיים של 1911 למיניהם (משומשים, יחסית נדיר). האקדחים האלה יהיו לך טובים גם לטוילים. הגלוק הוא אומנם אקדח מאוד נפוץ ואופנתי, אבל ממש לא האקדח היחידי/האולטימטיבי/הטוב ביותר. אז אולי אפשר פשוט להחליף.
לא ממליץ לך לשאת אקדח בקוטר נמוך מזה להגנה עצמית - זה לא מספיק יעיל.
- סליקאי טיטניום

2 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד