ירי מתחת למים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
בוודאי שיהיה היסט
לחץ המים הוא הרבה יותר מלחץ האוויר זה כולם יודעים בגלל הדחיסות של המים גם מהירות הקליע נופלת מיידית כמעט .
Be carefull what you are wishing for
רואי, סלבו,
קיצפו וכעסו של מיכאל ידידי ורעי היקר יוצא לא על נושא השאלה, אם כי על השואל,
הרובאי השביעי, זה שאינו יודע לשתוק.
gunmam 07 התבקש לסכור את פיו מפיק המרגליות, שכן בכל פעם בה נזכר בחוויה או מעשייה, אץ לו רץ לו להביא את הבשורה, כיוון שקלו רגלי המבשר. הפנייה אליו על ידי הנהלת האתר נעשתה באופן אישי, במטרה להסביר לו את הבעייתיות שבמשלוח הודעות סרק ריקות
מתוכן, וזאת על מנת להיות הוגנים כלפיו, ואח"כ גם באופן גלוי וברור על ידי חברים נוספים.
בזמן האחרון ישנה מאסה של הודעות ריקות מתוכן, בנוסח "כן, אהבתי" , "לא, ואולי כן ? " והלאה.
לנ"ל ישנו חלק נכבד בכך.
כפי שכתב מיכאל, הפורום והאתר, טכני בעקרו, נועד להשכיל, לתרום ידע בין החברים, לחלוק חוויות ממפגשים ועוד. אך לא לחלוק חוויות בסגנון "ראיתי פעם אבל לא זוכר איפה..."
על מנת שהאתר יישאר מיוחד ושונה מאתרים רבים ואחרים, אנא , שמרו על ייחודו.
צ'אטים ואתרי קשקשת למיניהם, קיימים ברשת לבלי היכר. האתר הזה, איננו חלק מהם.
לרואי,
בגלוק מומלץ להחליף את תומכי קפיץ הנוקר, העשויים משתי לחיי פלסטיק (שני חצאי ירח) והעלולות להפרד כתוצאה מתנועת המים בתעלת הנוקר. לא מדובר בגומיות אטימה.
לידיעתך, ניתן לבצע ירי מתחת למים ללא היסט לקליע. ראה סרטים בנושא -
http://www.sphinx-systems.ch/videos/videos.htm
קיצפו וכעסו של מיכאל ידידי ורעי היקר יוצא לא על נושא השאלה, אם כי על השואל,
הרובאי השביעי, זה שאינו יודע לשתוק.
gunmam 07 התבקש לסכור את פיו מפיק המרגליות, שכן בכל פעם בה נזכר בחוויה או מעשייה, אץ לו רץ לו להביא את הבשורה, כיוון שקלו רגלי המבשר. הפנייה אליו על ידי הנהלת האתר נעשתה באופן אישי, במטרה להסביר לו את הבעייתיות שבמשלוח הודעות סרק ריקות
מתוכן, וזאת על מנת להיות הוגנים כלפיו, ואח"כ גם באופן גלוי וברור על ידי חברים נוספים.
בזמן האחרון ישנה מאסה של הודעות ריקות מתוכן, בנוסח "כן, אהבתי" , "לא, ואולי כן ? " והלאה.
לנ"ל ישנו חלק נכבד בכך.
כפי שכתב מיכאל, הפורום והאתר, טכני בעקרו, נועד להשכיל, לתרום ידע בין החברים, לחלוק חוויות ממפגשים ועוד. אך לא לחלוק חוויות בסגנון "ראיתי פעם אבל לא זוכר איפה..."
על מנת שהאתר יישאר מיוחד ושונה מאתרים רבים ואחרים, אנא , שמרו על ייחודו.
צ'אטים ואתרי קשקשת למיניהם, קיימים ברשת לבלי היכר. האתר הזה, איננו חלק מהם.
לרואי,
בגלוק מומלץ להחליף את תומכי קפיץ הנוקר, העשויים משתי לחיי פלסטיק (שני חצאי ירח) והעלולות להפרד כתוצאה מתנועת המים בתעלת הנוקר. לא מדובר בגומיות אטימה.
לידיעתך, ניתן לבצע ירי מתחת למים ללא היסט לקליע. ראה סרטים בנושא -
http://www.sphinx-systems.ch/videos/videos.htm
נערך לאחרונה על ידי נועם בתאריך 14 אפריל 2003, 15:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
או קיי
נועם אכן יש משהו בדבריך
משהו מצחיק גם
אשתדל לא לשתף את הפורום במה שראיתי וגם אראה בעתיד !
אלא אם אני ממש ממש לא יוכל לעמוד בזה
משהו מצחיק גם
אשתדל לא לשתף את הפורום במה שראיתי וגם אראה בעתיד !
אלא אם אני ממש ממש לא יוכל לעמוד בזה

Be carefull what you are wishing for
רצ"ב פסיכופט נוסף....לא לנסות בבית!
http://www.ipsc-dagboken.com/glock2001/eglock.html
שלושה סרטים + תמונות.
http://www.ipsc-dagboken.com/glock2001/eglock.html
שלושה סרטים + תמונות.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
לרובאי
רובאי
הצלחת להחדיר לי יאוש לורידים.
אחרי כל כך הרבה אנרגיות שהושקעו לעומתך, כאשר חלקן הגדול היה בנימה חיובית , מבקרת עם רצון כן, אתה מכריח אותי לשרבב עוד כמה מילים לעומתך.
בתור רובאי, עדיף שתלך במצב פרוק ובדוק ולפחות נצור ולא להגיב ברוב עם ולהראות לכולם שאתה חייב להיות האחרון שיורה.
טיפשות הינה אי הבנת החוכמה. אם אחרי כל מה שמנסים להסביר לך, התגובה שלך היא של: יותר לא אראה לכם את הג'ולות שלי. אז באמת אל תראה לנו.
כמו עם HASH , השיטה הטובה ביותר הינה להתעלם ממך. מילא אותי עיצבנת, אבל גם את נועם הצלחת ?! זה כבר אפוקליפסה ...
לך לך לחבצלת ותעשה כמה חורים בנייר, ובאמת שיהיה לך לבריאות..
הצלחת להחדיר לי יאוש לורידים.
אחרי כל כך הרבה אנרגיות שהושקעו לעומתך, כאשר חלקן הגדול היה בנימה חיובית , מבקרת עם רצון כן, אתה מכריח אותי לשרבב עוד כמה מילים לעומתך.
בתור רובאי, עדיף שתלך במצב פרוק ובדוק ולפחות נצור ולא להגיב ברוב עם ולהראות לכולם שאתה חייב להיות האחרון שיורה.
טיפשות הינה אי הבנת החוכמה. אם אחרי כל מה שמנסים להסביר לך, התגובה שלך היא של: יותר לא אראה לכם את הג'ולות שלי. אז באמת אל תראה לנו.
כמו עם HASH , השיטה הטובה ביותר הינה להתעלם ממך. מילא אותי עיצבנת, אבל גם את נועם הצלחת ?! זה כבר אפוקליפסה ...
לך לך לחבצלת ותעשה כמה חורים בנייר, ובאמת שיהיה לך לבריאות..
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
נועם תודה על המידע החדש
ומיכאל יהיה בסדר אנחנו נשרוד
רואי

ומיכאל יהיה בסדר אנחנו נשרוד

רואי
תמיד שמח ללמוד משהוא חדש!!!
roibes@HOTMAIL.CO.IL
roibes@HOTMAIL.CO.IL
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד