נרתיק פנימי לנשיאת אקדח מתחת לחולצה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
נרתיק פנימי לנשיאת אקדח מתחת לחולצה
שלום לכולם
שבוע שעבר רכשתי אקדח שטייר ועכשיו אני בודק אפשרויות נשיאה.
ביום יום אני לובש חולצה בתוך המכנסיים ולכן אני מתעניין בנרתיקים פנימיים שמכניסים את החולצה מעל הנשק בתוך המכנס.
מישהו יכול להמליץ לי על נרתיק נוח? חברה שכדאי לבדוק אצלה?
תודה
שבוע שעבר רכשתי אקדח שטייר ועכשיו אני בודק אפשרויות נשיאה.
ביום יום אני לובש חולצה בתוך המכנסיים ולכן אני מתעניין בנרתיקים פנימיים שמכניסים את החולצה מעל הנשק בתוך המכנס.
מישהו יכול להמליץ לי על נרתיק נוח? חברה שכדאי לבדוק אצלה?
תודה
- סליקאי ארד

Re: נרתיק פנימי לנשיאת אקדח מתחת לחולצה
הנרתיק של חברת Remora אינו מותאם אישית לשטייר אלא מהווה נרתיק גנרי, אך הוא פועל מצוין במקרה שלי לגבי כמה וכמה אקדחים - הוא מסליק את כולם בצורה מעולה, עם חולצה בפנים.
viewtopic.php?f=1&t=16079
viewtopic.php?f=1&t=16079
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
הרעיון נחמד, אבל יש לי כמה בעיות קונספטואליות איתו.
1. זה שאין קליפ או לולאות לחגורה והנרתיק תלוי רק בחיכוך. אני מאמין ליצרן שהנרתיק באמת לא זז - אבל... מה קורה אם בא לי לפתוח את החגורה ולסדר את המכנסיים? ושלא לדבר על התנהלות בשירותים (עוד פתח לשכוח את הנשק מאחוריך). בקיצור, הרעיון טוב אבל בכל זאת חסר לי קיבוע של הנשק לחגורת המכנסיים.
2. זה שהנשק יושב רופף בתוך הנרתיק ויכול ליפול ממנו. שוב, לפי ההתחיבות של היצרן הנשק לא יפול מהנרתיק כל עוד הוא חגור עליך, אבל... . הרבה מאד מקרים אני מוריד את הנשק יחד עם הנרתיק ומוסר אותו להפקדה. אני אישית יודע שהנשק יכול להחליק, אבל השומר שמקבל את הנשק לא. זה תמיד מביך שנשק נופל על הרצפה.
א.
1. זה שאין קליפ או לולאות לחגורה והנרתיק תלוי רק בחיכוך. אני מאמין ליצרן שהנרתיק באמת לא זז - אבל... מה קורה אם בא לי לפתוח את החגורה ולסדר את המכנסיים? ושלא לדבר על התנהלות בשירותים (עוד פתח לשכוח את הנשק מאחוריך). בקיצור, הרעיון טוב אבל בכל זאת חסר לי קיבוע של הנשק לחגורת המכנסיים.
2. זה שהנשק יושב רופף בתוך הנרתיק ויכול ליפול ממנו. שוב, לפי ההתחיבות של היצרן הנשק לא יפול מהנרתיק כל עוד הוא חגור עליך, אבל... . הרבה מאד מקרים אני מוריד את הנשק יחד עם הנרתיק ומוסר אותו להפקדה. אני אישית יודע שהנשק יכול להחליק, אבל השומר שמקבל את הנשק לא. זה תמיד מביך שנשק נופל על הרצפה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

לפרונט-ליין יש כמה נרתיקים שמתאימים לצורך זה.
אחד מהם, החדש מכולם (ולדעתי גם נוח מכולם) עדיין לא מופיע בקטלוגים. הוא אמור להיות חיצוני, אבל לדעתי מתאים אף יותר להיות פנימי וגם מאפשר להכניס חולצה במכנסיים.
אתה יכול לגשת למטווחי מאיר רוט ולדבר על כך עם דוד.
יש לי נרתיק כזה, אני מתכוון לכתוב עליו סקירה בשבוע הבא.
יש כתבה עליו באחת החוברות האחרונות של "קליבר קרבי".
אחד מהם, החדש מכולם (ולדעתי גם נוח מכולם) עדיין לא מופיע בקטלוגים. הוא אמור להיות חיצוני, אבל לדעתי מתאים אף יותר להיות פנימי וגם מאפשר להכניס חולצה במכנסיים.
אתה יכול לגשת למטווחי מאיר רוט ולדבר על כך עם דוד.
יש לי נרתיק כזה, אני מתכוון לכתוב עליו סקירה בשבוע הבא.
יש כתבה עליו באחת החוברות האחרונות של "קליבר קרבי".
- סליקאי טיטניום

itamar כתב:הרעיון נחמד, אבל יש לי כמה בעיות קונספטואליות איתו.
גם עם נרתיקים אחרים האקדח יושב במצב תת-מיטבי בשירותים. אין שום בעיה בסידור של המכנסיים אחרי פתיחת חגורה.
האקדח אינו רופף ואינו נוטה ליפול ממנו. מותן בצד אחד וחגורה מתוחה בצד השני אינם מאפשרים לאקדח לזוז. לא כל אחד נאלץ לבקר במקומות בהם אסור לו להיכנס חמוש.
א.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
גם עם נרתיקים אחרים האקדח יושב במצב תת-מיטבי בשירותים. אין שום בעיה בסידור של המכנסיים אחרי פתיחת חגורה.
תת מיטבי אבל עדיין מחובר לחגורת המכנסיים, והאקדח לא יכול ליפול מהנרתיק...
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

קניתי לאחרונה את החגורה הזו. (באותה הזדמנות זה גם פונדה למחסנית).
החגורה יושבת על הגוף ללא שום קשר למכנס או לגורה שלך. אפשר להכניס מעליה את החולצה למכנסיים איך שנוח לך. לא זז בשירותים.
נוח מאוד מאוד - האקדח ממש דבוק על הגוף, לא מתנדנד, לא זז, המשקל מועבר ישירות אל הגוף ומחולק בצורה מעולה.
ייתרון נוסף - אפשר לשאת את האקדח גם כשאתה לובש טרנינג, רץ או סתם בלי חגורה.
חסרון - קצת מעצבן להוריד את כל החגורה כשאתה נכנס למקום בו אתה נאלץ להפקיד את הנשק.
כמובן אחריות לחמש שנים, איכות טובה. גם המחיר הוא סוג של ייתרון - יותר זול מנרתיק בינוני.
החגורה יושבת על הגוף ללא שום קשר למכנס או לגורה שלך. אפשר להכניס מעליה את החולצה למכנסיים איך שנוח לך. לא זז בשירותים.
נוח מאוד מאוד - האקדח ממש דבוק על הגוף, לא מתנדנד, לא זז, המשקל מועבר ישירות אל הגוף ומחולק בצורה מעולה.
ייתרון נוסף - אפשר לשאת את האקדח גם כשאתה לובש טרנינג, רץ או סתם בלי חגורה.
חסרון - קצת מעצבן להוריד את כל החגורה כשאתה נכנס למקום בו אתה נאלץ להפקיד את הנשק.
כמובן אחריות לחמש שנים, איכות טובה. גם המחיר הוא סוג של ייתרון - יותר זול מנרתיק בינוני.
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
- סליקאי כסף

יש לי את החגורה הזו, אומנם בגרסה ישנה יותר )ללא רשת). היא מצוינת לספורט, לריצה, למקרים בהם אין מכנס עם חגורה. יחד עם זאת, נרתיק פנימי איכותי עם חגורה טובה הרבה ןיותר נוח
- סליקאי טיטניום

9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד