פאוצ' לנשיאת אקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: פאוצ' לנשיאת אקדח
אגב גם לי יש שאלה לחברים, שאלתי אותה בעבר אבל אולי השתנה משהו.
האם יש למישהו איזה פטנט טוב (אולי נרתיק מוסתר מתחת לבגד ים) שיתן פתרון* לאקדח בגודל רגיל או קומפקטי בחוף הים?
* הכוונה היא לא לפתרונות מהסוג של "תשאיר בבית" ו/או מה אתה בכלל צריך אותו בים.
האם יש למישהו איזה פטנט טוב (אולי נרתיק מוסתר מתחת לבגד ים) שיתן פתרון* לאקדח בגודל רגיל או קומפקטי בחוף הים?
* הכוונה היא לא לפתרונות מהסוג של "תשאיר בבית" ו/או מה אתה בכלל צריך אותו בים.
נערך לאחרונה על ידי ~Hunter~ בתאריך 18 ספטמבר 2011, 17:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
בחנויות לציוד מחנאות ישנן שקיות PVC אטומות למיים. סביר שהגדולה שבהן תתאים. אם תכניס חומר אטום- לא יראו כלום.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
1. בביקורי האחרון בנחל הקיבוצים שמתי אקדח ומכשירים אלקטרוניים בשקית אטומה שקיבלתי ממאיר רוט ושמתי בפאוץ' בהצלב. בקטעים העמוקים ביותר סובבתי את הפאוץ' כך שהיה מעל הכתף מחוץ למים. הפיראנות לא העזו להתעסק איתנו. :)
2. לגבי נשיאת כלי ירייה בבגד ים, סליקאים מספיק מיומנים יוכלו לזהות בתמונה הרצ"ב את החוף, איזה אקדח הבחור נושא, באיזה נרתיק וכמה כדורים.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8436_n.jpg
2. לגבי נשיאת כלי ירייה בבגד ים, סליקאים מספיק מיומנים יוכלו לזהות בתמונה הרצ"ב את החוף, איזה אקדח הבחור נושא, באיזה נרתיק וכמה כדורים.
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8436_n.jpg
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מסכים - שכל אחד יעשה מה שטוב לוspy כתב:אני עצמי לא אוהד גדול של חיקויים סיניים, אבל:
1. גם המוצר "המקורי" מיוצר בסין, לעיתים - באותו מפעל ע"י אותם אנשים. ברגע שתופרים/מדביקים עליו את הסמל של החברה המזמינה היוקרתית מחירו קופץ פי כמה וכמה. נכון - אבל לא תמיד, במיוחד במקרה מקספדישן - המתפרה שלהם נמצאת בטאיוואן וזה הבדל משמעותי בכל האמור לפיקוח איכות המוצר.
2. חלק מהמוצרם המקוריים בנויים בהתאם למה שנקרא בשפה פרויקטלית "over-spec", קרי אמור לעמוד במצבים שלא רלוונטיים למשתמש רגיל. וזה עולה כסף. הרבה כסף. מסכים, אבל יש כאלו שזה הקיק שלהם. במקרה קיצוני של נשיאת משקל כבד וחפצים בעלי צורה לא ידידותית לתיק זה בהחלט משתלם
אם תי שנקנה ב-DX יחזיק מעמד שנתיים - דיינו! עד אז יהיה בודאי משהו יותר טוב, יותר מתקדם ויותר מתאים לאורך חיי המשתמש באותה תקופה.
בנוסף לאמור מעלה, ברשותי תיק רמורה מקורי של מקספדישן, משומש היטב ורמורה-חיקוי סיני חסר שם, חדש. אני מזמין את כל המעוניין לבדוק ולהשוות איכויות.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
לי יש מקספדישן פאט בוי לדעתי , למעלה משנה ואני מאוד מרוצה.
למרות המראה המליטנטי הוא ממלא את כל מה שאני צריך .
יש פירוט באשכול על נשיאה יומיומית.
לא הייתי מחליף למרות המחיר הגבוה- זהו עירבון לאריכות ימים.
למרות המראה המליטנטי הוא ממלא את כל מה שאני צריך .
יש פירוט באשכול על נשיאה יומיומית.
לא הייתי מחליף למרות המחיר הגבוה- זהו עירבון לאריכות ימים.
לא למען המית, נתון הנשק בידינו אלא כדי לשמור על החיים.
יצחק שדה
יצחק שדה
ולהוסיף על הויכוח שהתעורר כאן:
לאחד ממיודעי יש תיק מקורי של מקספדישן. לאחר שימוש של מספר חודשים, אחד התפרים נפתח. זה לא אמור לקרות.
"לא כל הנוצץ זהב הוא".
לאחד ממיודעי יש תיק מקורי של מקספדישן. לאחר שימוש של מספר חודשים, אחד התפרים נפתח. זה לא אמור לקרות.
"לא כל הנוצץ זהב הוא".
רם
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד