המלצה לאקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: המלצה לאקדח
היכן ניתן לרכוש קפיץ כפול לגלוק וכמה עולה התענוג
- סליקאי זהב

מי שאני ראיתי אצלו רכש באימפריאל העלות היתה 350 ש"ח אם אני לא טועה .
אוקיי מחיר סביר זה קפיץ זהה לזה שיש בגלוק 26 או שיש בו "פטנט" אחר?
- סליקאי זהב

זה המוצר תשפוט בעצמך .
נועם כתב:גלוק 17 (לא ללכת על דגמי C עם המפצה) במיוחד אם אתה מדבר על פעילות בכ"כ יישובית.
CZ קומפקטיים לא יתאימו לאדם עם כפות ידיים גדולות.
פירמות אחרות פולימריות מארצות רחוקות אינן מומלצות לסוג פעילות זה. (עם כל הכבוד ויש כבוד)
בהצלחה.
נועם.
ומה לגבי גלוק 21? האם ההמלצה להמנע ממפצה סטיה עומדת בעינה?
- סליקאי ארד

גלוק 21, אם אתה חושב על הכלי הזה אז תלך על 21SF.
יש לו קת קצת יותר צרה ונוחה לאחיזה.
לגבי דגמי C, שוב.. הבעיה שלי היא עם הקונספט ולאו דווקא עם הקוטר.
לגבי גלוק 21 ספציפית, יריתי ב-0.45 המון ובגלוק 21 לא מעט. זה היה אחד האקדחים היותר נוחים לירי בקוטר הזה ושוב לא מצאתי צורך במפצה. הרתע הוא די נסבל, אפשר להגיד אפילו שנעים.
אם כבר מפצה, הייתי חושב יותר על דגמי 22/23 ב-0.40. רתע חד ומעצבן, מהירות לוע גבוהה ומפצה בהחלט יכול לשפר את החוויה.
הכי טוב שתנסה לראות מי מהמטווחים מחזיק כאלו כלים לירי חופשי ותתנסה בעצמך.
א.
יש לו קת קצת יותר צרה ונוחה לאחיזה.
לגבי דגמי C, שוב.. הבעיה שלי היא עם הקונספט ולאו דווקא עם הקוטר.
לגבי גלוק 21 ספציפית, יריתי ב-0.45 המון ובגלוק 21 לא מעט. זה היה אחד האקדחים היותר נוחים לירי בקוטר הזה ושוב לא מצאתי צורך במפצה. הרתע הוא די נסבל, אפשר להגיד אפילו שנעים.
אם כבר מפצה, הייתי חושב יותר על דגמי 22/23 ב-0.40. רתע חד ומעצבן, מהירות לוע גבוהה ומפצה בהחלט יכול לשפר את החוויה.
הכי טוב שתנסה לראות מי מהמטווחים מחזיק כאלו כלים לירי חופשי ותתנסה בעצמך.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

גלוק 21 - לא נתקלתי בארץ בכלים עם מפצה מקורי, כל מה שנפגשתי איתו או רגיל או מפצה "תוצרת הארץ".
קליבר 045 - לא ממליץ מסיבות של זמינות התחמושת במיוחד אם עובדים במסגרת כיתת כוננות יישובית.
לגבי גלוק 17 דגם C - לא שולל לחלוטין אך ממליץ על דגם רגיל. ההבדל בין דגם רגיל ל C למי שמאומן אינו גדול.
לעניין הרשף - בעבודת מבנה בלילה הסבירות שתשתמש בפנס גבוהה מאוד, המבט ממוקד במטרה ואם לא תחפש את הרשף לא יפריע לך.
דגמי G23 או קליבר 040 - זמינות התחמושת נמוכה בד"כ ושוב וזר לעניין כ"כ - עדיף קליבר שיש לכולם. (חוץ מזה שמאוד לא נעים בירי בגלל המכה שמייצר הכדור)
בדוק מה קיים בכיתת הכוננות שלך - עבוד עם קליבר זהה לשאר.
קליבר 045 - לא ממליץ מסיבות של זמינות התחמושת במיוחד אם עובדים במסגרת כיתת כוננות יישובית.
לגבי גלוק 17 דגם C - לא שולל לחלוטין אך ממליץ על דגם רגיל. ההבדל בין דגם רגיל ל C למי שמאומן אינו גדול.
לעניין הרשף - בעבודת מבנה בלילה הסבירות שתשתמש בפנס גבוהה מאוד, המבט ממוקד במטרה ואם לא תחפש את הרשף לא יפריע לך.
דגמי G23 או קליבר 040 - זמינות התחמושת נמוכה בד"כ ושוב וזר לעניין כ"כ - עדיף קליבר שיש לכולם. (חוץ מזה שמאוד לא נעים בירי בגלל המכה שמייצר הכדור)
בדוק מה קיים בכיתת הכוננות שלך - עבוד עם קליבר זהה לשאר.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אני מודה לכולכם על עצותיכם והמלצותיכם.
השתכנעתי להשאר עם 9 מ"מ... למרות שאהבתי מאד את הקוטר 0.45 ובמיוחד את הגלוק 21. כנראה נישאר עם היריחו.
השתכנעתי להשאר עם 9 מ"מ... למרות שאהבתי מאד את הקוטר 0.45 ובמיוחד את הגלוק 21. כנראה נישאר עם היריחו.
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד