בעיית גלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
בעיית גלוק
שלום לכולם
רכשתי השבוע גלוק 19C חדש ובדקתי אותו והוא עושה לי בעיה שכאשר מסתיימת המחסנית הראשונה ואני מחליף לאחרת ואני משחרר את עצר המחלק הוא מכניס כדור לקנה אבל לא טוען את ההדק
אשמח לשמוע חוות דעת ומה ניתן לעשות בנושא
נ.ב. שמעתי שיש את הבעיה הזאת בדור 4 של גלוק
המשך לילה טוב ממני אוריאל
רכשתי השבוע גלוק 19C חדש ובדקתי אותו והוא עושה לי בעיה שכאשר מסתיימת המחסנית הראשונה ואני מחליף לאחרת ואני משחרר את עצר המחלק הוא מכניס כדור לקנה אבל לא טוען את ההדק
- סליקאי ארד

Re: בעיית גלוק
uriel88 כתב:שלום לכולם
הבעיה שאתה מתאר פה היא סוג של בעיה בחידוש קשר.
מאיזושהי סיבה הנוקר/ההדק לא נדרכים.
לפני שאמנה את הסיבות, כמה שאלות:
1. אצל מי קנית את הנשק? זה בהחלט יכול להשפיע על איכות השירות שתקבל בהמשך. יש סוחרים שינסו לנפנף אותך, ויש כאלו שיעשו כל מאמץ לפתור לך את הבעיה עד כדי החלפת הנשק שלך.
2. האם נעשה בנשק שלך איזה שינוי בין על ידך או על ידי הסוחר? האם החלפת להדק מינוס? שינית קפיצים? חלקים לא מקוריים? אם כן - "תשחזר הגדרות יצרן".
3. האם פרקת את הנשק מעבר לפירוק ראשוני הנדרש לצרכי ניקוי וכפי שהוסבר לך ע"י הסוחר שמכר לך את הנשק?
4. האם אתה יכול לשחזר את הבעיה באופן עקבי על יבש? זה יעזור לך בהתנהלות מול מי שמכר לך את הנשק. נסה לתפוס את הצינה על עצר המחלק, ולשחרר אותה על ידי לחיצה עליו ותראה אם ההדק נדרך קדימה או לא.
עכשיו לגבי הסיבות האפשריות מהקל אל הכבד - אבל לפני כן תזכורת. הנשק שלך עדיין באחריות, אל תנסה לתקן אותו לבד. תשתמש בידע הזה מול מי שמכר לך את הנשק אם צריך ותן לו לפתור לך את הבעיה.
סיבות אפשריות:
1. קונקטור תקול. מאיזו סיבה גשר ההדק מחליק מעליו ולכן אין חידוש קשר. החלפה זולה ופשוטה.
2. קפיץ הדק תקול או לא במקום: החלפה עוד יותר פשוטה ועוד יותר זולה.
3. גשר הדק תקול: יכול להיות בגלל כל מיני שיופים, כיפופים ומשחקים למיניהם. יכול להיות שהגיע ככה מהמפעל. החלפה קצת יותר יקרה בשביל הסוחר - אבל עדיין לא בשמים.
4. נוקר תקול: גם כאן יכול להיות שמישהו שייף את "הרגל" שלו כדי לשפר לחיצת הדק. יכול להיות שהגיע תקול מהמפעל. החלפה יקרה, שדורשת גם מעורבות של משרד לבט"פ.
5. בעיה בגוף של הנשק: למסקנה הזו מגיעים אחרי שניסו החלפה של כל הקומבינציות האפשריות של החלקים שציינתי למעלה. הגוף של הגלוק מיוצר בהזרקת פלסטיק וייתכנו עיוותים או סטיות מהתקן. עם בקרת האיכות הלקויה של גלוק בזמן האחרון גם זו אפשרות. מבחינת הסוחר המשמעות היא החלפת אקדח באחר. מבחינתך, אותו כנ"ל + התחלת התהליך מחדש מול משרד לבט"פ. קשה ויקר מאד גם לך וגם לסוחר.
לסיום - תפרק את האקדח פירוק ראשוני ותבחן בעין את החלקים הפנימיים של הנשק. גלוק חדש מגיע מהמפעל כשעל המסילות שלו גריז בצבע נחושת. האם ככה קיבלת אותו?
החלקים הפנימיים של גלוק לא מלוטשים. האם הם מבריקים יותר מדי? אם כן מישהו החליף לך את החלקים הפנימיים.
האם על הנשק שלך יש סימני שחיקה? שריטות? כשקיבלת אותו נראה לך שהנשק הזה ירה יותר מאשר 2-3 כדורים שיורים במפעל לבדיקה?
בכל מקרה - קח את הנשק לסוחר שיפתור לך את הבעיה. בשביל זה יש לך אחריות.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

לא ברור.
האם מחסנית אחת נורת ללא בעיות?ורק החלפה לאחרת גורמת לגריפה ללא נקירה?
האם מחסנית אחת נורת ללא בעיות?ורק החלפה לאחרת גורמת לגריפה ללא נקירה?
פחות -לרוב זה יותר,,
תודה איתמר אני בלי נדר הולך לסוחר וכאשר הוא מוכר מאוד כך שלא נראה לי שתהיה בעיה
ערכתי שיפורים של הדק מינוס ועצר מחלק מורחב
מדובר שעשיתי את זה על יבש ולא עם מחסניות מלאות בתוך ירי
התקלה היא שכאשר הצינה מאחור תפוסה ע"י עצר המחלק ומשחררים את ההדק (למצב שאינו דרוך)
ומשחררים את עצר המחלק ההדק לא חוזר למצב של המשך ירי
שוב תודה והמשך שבת שלום
התקלה היא שכאשר הצינה מאחור תפוסה ע"י עצר המחלק ומשחררים את ההדק (למצב שאינו דרוך)
שוב תודה והמשך שבת שלום
- סליקאי ארד

uriel88 כתב:תודה איתמר אני בלי נדר הולך לסוחר וכאשר הוא מוכר מאוד כך שלא נראה לי שתהיה בעיה
שוב תודה והמשך שבת שלום
כיוון שזה השינוי המשמעותי היחידי שעשו בנשק - שיחליף לך את הקונקטור מינוס באחר.
ההדק אמור להידרך קדימה אחרי שאת משחרר את הצינה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

5 הודעות