אימון עצמי.

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

אימון עצמי.

על ידי דוב » 18 יולי 2012, 21:56

אהלן חברים,
איפה אני יכול למצוא מידע\סרטונים בעניין מיומנות שליפה,דריכה נכונה וירי מכוון?(לאימון עצמי בבית..)
נ.ב יש לי אקדח מהעבודה (עבודה בשטחים) והם מבחינתם השקיעו רק באימון הראשוני 50 כדור לעבר מטרה בלי שום הדרכה נכונה לגבי הנזכר לעיל (חוץ מבטיחות...),ואין לי כ"כ כסף למטווחים שזה האפקטיבי ביותר! תודה מראש.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: אימון עצמי.

על ידי ליאור45 » 19 יולי 2012, 05:40

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי higt-power » 19 יולי 2012, 11:33

הי דוב וברוך הבא .
הדבר הראשון בחשיבתו באימון יבש יותר מהכל הוא הבטיחות .
אני היתי מציע לך לפני שאתה בכלל נכנס לכל הענין הזה לדאוג לנקודה הזאת .
יש המון אפשריות והתקנים שיעזרו לך להתאמן בבטיחות אבל אני אישית חושב שהכי נוח זול וזמין הוא תותב הקנה (בלוקר) .
זהוא התקן פלסטיק שנכנס לקנה של האקדח ומאותו רגע תחמושת לא תוכל להיכנס לבית הבליעה
ניתן להשיג ברוב חניות הנשק .
יש הרבה חברות לכולם יתרונות וחסרונות אבל כולם עושים את העבודה .
בכל מיקרא רצוי שאת האימון תעשה במקום מוצנע בביתך שהוא ריק משאר יושבי הבית ובכל מיקרא
לא לאפשר להם להסתובב שם .
למרות שיש בלוקר בקנה עדין תשתדל לכוון תמיד לעבר תווכים שיכולים לקלוט בבטיחות יחסית כדור שיפלט ,כמו למשל ארון עץ מול קיר בטון וכ"ו.
תמיד תקפיד שלא תהיה בסביבתך תחמושת חייה בזמן התרגול היבש .
והמלצה אחרונה שלא קשורה לבטיחות ,תבחר מקום מוצנע מעיני שכנים ועוברי אורח כדי לחסוך מיקראים לא נעימים .

ולענין עצמו :
האימון היבש הוא חרב פיפיות הוא מאד יעיל זמין ונוח ולא פחות חשוב זול .
אבל המינוס הוא שאתה למעשה מתאמן לרוב לבד ובלי שמישהוא רואה את השגיאות שלך ויכול להצביע לך עלהם ולתקנם .
כך שלמתאמן חסר ניסיון והכשרה יסודים קיים סיכון גדול שתכניס לעצמך הרגלים רעים שאחר כך יהיה קשה מאד לשרש.

המקור הזול והזמין ביותר היום הוא הYOUTUBE שיש לו יתרון גדול אחד וחסרון גדול אחד לטעמי .
היתרון שכל אחד עם מצלמת טלפון חינם יכול להעלות את משנתו ,והחיסרון שכל אחד עם מצלמת טלפון חינם יכול להעלות את משנתו.
ועל כן רצוי להפעיל שכל ישר והגיון בריא לגבי כל סרטון וכל תכניקה נלמדת .
היתי ממליץ לך גם להתרכז בסרטונים שיותר מיועדים לכיוון המבצעי /משטרתי/הגנתי ופחות על אלו שנותים לכיוון הספורטיבי ,מדובר בשני עולמות נפרדים .
היתי גם ממליץ לך לא להיסחף לתוך הסירטונים ולצפות בעשרות שעות וידאו אלה ללמוד טכניקה
מסרטון אוו שנים ולהקדיש את רוב הזמן שלך לתרגול מעשי שלך .
אתה יכול להעזר המצלמה אוו יותר כדי לראות אח"כ את תוצאות האימון ולתקן נקודות שלא משביעות רצון .
אתה יכול למצוא כמות נכבדה של סרטים להתחלה פהופה.
ולסיום חשוב לזכור שאימון יבש בא בנוסף לירי חי במטווח לא במקומו ולכן עדין חשוב להתאמן במטווח כמה שהזמן והתקציב מאפשר לך .
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי higt-power בתאריך 19 יולי 2012, 15:30, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי GUSS » 19 יולי 2012, 15:23

+
להוסיף למאמרי הפורום
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי דוב » 19 יולי 2012, 19:32

תודה רבה על העצות היה מפורט ממה שחשבתי..
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי נועם » 20 יולי 2012, 23:16

תגיד, שחייה, היית מוכן ללמוד ככה ? (או צלילה, או טכנאות גז או כל מקצוע מסוכן אחר ?)

אם אתה אדם אחראי, או מחשיב עצמך ככזה, גש למטווח, בחר לך מדריך (תוכל לקבל המלצות לפי מקום מגורייך) ותתחיל ללמוד.

בכדי להתחיל לא צריך תחמושת, צריך הדרכה נכונה, ממדריך מוסמך שיודע להדריך, להוביל, ללמד ולאמן.
(אחרי הכל, יש גם חוק במדינה הזו)

אני מתנצל חברי היקרים, הפעם חטאתם למטרה, הייתם צריכים ךלהפנות אותו ללמוד באופן מסודר. גם אם זה עולה כסף.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי צוות מספר 3 » 27 יולי 2012, 21:30

נועם כתב:תגיד, שחייה, היית מוכן ללמוד ככה ? (או צלילה, או טכנאות גז או כל מקצוע מסוכן אחר ?)

אם אתה אדם אחראי, או מחשיב עצמך ככזה, גש למטווח, בחר לך מדריך (תוכל לקבל המלצות לפי מקום מגורייך) ותתחיל ללמוד.

בכדי להתחיל לא צריך תחמושת, צריך הדרכה נכונה, ממדריך מוסמך שיודע להדריך, להוביל, ללמד ולאמן.
(אחרי הכל, יש גם חוק במדינה הזו)

אני מתנצל חברי היקרים, הפעם חטאתם למטרה, הייתם צריכים ךלהפנות אותו ללמוד באופן מסודר. גם אם זה עולה כסף.

אפשר להשתגע כאן לפעמים.
הנה עולה בן אדם שלהמון אנשים כאן יש לגיטימציה לרדת עליו כי הוא עובד בעבודה שלא משקיעים במקצועיות שלו הרבה ומודה שהוא מעונין להיות יותר מקצועי אך ידו אינה משגת ויש כאן לצד אנשים ששמחים לעזור לו מישהו שנוזף בו על כך.

תגידו כולנו השתגענו?
עדיף שכל מי שגר לו במגדל השן יצא מהר משם וירד מטה אל העם.
העיסוק\תחביב שכולנו עוסקים בו הוא יקר ברמות מטורפות ומעבר להישג ידם של אחוז נרחב מהאוכלוסיה.בטוח לא בהישג ידם של מאבטחים.
אז כל הבעלי מטווחים\מדריכי ירי\סוחרי נשק\עיסוק אחר הנוגע בנשק אנא מכם.
פרגנו לאדם הזה ועיזרו לו ואל תנזפו בו
הדרך למטרה לא פחות חשובה מהשגתה
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד