ציפור קטנטנה לחשה לי!!!!
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: ציפור קטנטנה לחשה לי!!!!
Cybrosh כתב:ממש אפיזודה של Yes Minister.....
ממש לא, Yes Minister זה מצחיק ולא על חשבוננו, נושא הנשק עצוב ועל חשבוננו...
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ניר ל כתב:עניין גיל 65 נראה לי קשקוש, זה הכי לא פוליטיקלי קורקט שקיים ואני לא רואה מצב שיעבירו החלטה כזו.
ד"א אם הייתם רואים מה הולך עכשיו מסביב למשרד שלי בלב ת"א... מחפשים אחרי המחבל/ים מהפיגוע בשאול המלך, ברחובות ,בחצרות ומהאוויר. בסתר ליבי אני מקווה שהוא יגיע לשינקין ויתקל בבילי מוסקונה. זה מחיר שאני מוכן לשלם.
1+
גם אני מוכן.
- סליקאי ארד

אז ככה!!!:
את השר אינני מכיר אישית פרט לזה שהי במג'ב צפון.ומאז לצערי הרב אותות הזמן ניכרים בו מאודדדדדדדדדדדדדדדדדד!
אני מאוד מטיל ספק בכנותו לגבי מה שנכתב כאן על מדיניותו בנושא צמצום הנשק.
ביני לבינכם יש לי נסיון מר איתו בנושא מאבקינו כגמלאי משטרה שב'ס להדבקת פערי שכר .כשאני אחד מהצוות המוביל במאבק במחאות והפגנות בנושא....הוא לא הפגיו אמינות וזה עוד בעדינות...
את השר אינני מכיר אישית פרט לזה שהי במג'ב צפון.ומאז לצערי הרב אותות הזמן ניכרים בו מאודדדדדדדדדדדדדדדדדד!
אני מאוד מטיל ספק בכנותו לגבי מה שנכתב כאן על מדיניותו בנושא צמצום הנשק.
ביני לבינכם יש לי נסיון מר איתו בנושא מאבקינו כגמלאי משטרה שב'ס להדבקת פערי שכר .כשאני אחד מהצוות המוביל במאבק במחאות והפגנות בנושא....הוא לא הפגיו אמינות וזה עוד בעדינות...
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד