מיועד למעוניינים לרכוש אקדח סמית דגם חדש Shield 9 מ"מ. Subc

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

מיועד למעוניינים לרכוש אקדח סמית דגם חדש Shield 9 מ"מ. Subc

על ידי אילנגן » 01 מאי 2012, 20:49

האקדח המדובר קטן במידות וקל משקל ומאפשר נשיאה יום יומית נוחה ומוסלקת.

מפרט האקדח
לאחר ברור עם חברת להב, ניתן להזמין את האקדח המדובר. התהליך עלול לקחת גם כמה חודשים עד שהאקדח מגיע לידנו. יש אפשרות להליך מזורז, אבל זה ייקר קצת את האקדח, במידה ונהיה כמה אנשים התוספת תהייה קטנה ולא משמעותית.
על מנת שהדבר יצא לפועל ויהיה כדאי כלכלית, רצוי להתארגן כקבוצה מול חברת להב ובכך גם אולי נוכל להוזיל עלויות. (גם שלושה אנשים זה קבוצה).

ההזמנה מחייבת ויש צורך לשלם ע"ח.
מחירו המוערך, יהיה כמו דומים לו מחברות אחרות, בהמשך נקבל הצעת מחיר.
מיועד לבעלי רישיונות או הזכאים לרישיון.

רבים מאיתנו מחזיקים אקדח, אבל לכאורה אין לנו אקדח כי ברוב ימות השנה הוא שוכב במגירה, כי הוא גדול, כבד ולא נוח לנשיאה, הסמית החדש נותן פתרון לאלו מאיתנו שמחפשים ללכת ביום יום עם אקדח ולא להרגיש אותו.
חלילה שלא נהייה מתוסכלים כל החיים, בגלל שהאקדח לא היה עלינו כשהיינו צריכים אותו.

מי שמעוניין לרכוש אקדח כזה, מוזמן ליצור איתי קשר במייל: ign.delivery@gmail.com
או ישירות עם חברת להב בטלפון: 03-6338440 ולבקש את לירן.
מי שמתקשר ישירות לחברה והוא באמת מעוניין באקדח הזה, שיעדכן אותי בבקשה, רצוי שאדע כמה אנשים אנחנו...

כידוע, יש הרבה אקדחים דומים לזה המדובר. בניהם גלוק 26, זיג, טאורוס, cz rami ואחרים. כולם דומים אבל לא בעלי אותם הנתונים. כל אחד ושיקוליו, אני מעוניין בסמית הזה.

אני פועל בהתנדבות ואין לי שום רווח מהיזמות הזו

בברכה,
אילן

(תודה ל: 1976 M שנתן את המידע על האקדח)
פעם לא היה לנו כלום, והיה לנו הכל.
היום יש לנו הכל, ואין לנו כלום.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: מיועד למעוניינים לרכוש אקדח סמית דגם חדש Shield 9 מ"מ. S

על ידי אקדוחן » 01 מאי 2012, 21:11

יש שמץ מחיר? +/- לא מדויק שתהיה אינדיקציה מסויימת. ולגביי הדגם הנ"ל יש גם אפשרות לקבל אותו עם ציין "בילד אין" כמו קודמיו?...
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי goral » 02 מאי 2012, 08:49

יש לשים לב טוב למידות,(היות ואתם קונים אותו בלי "להחזיק" לפני) מדובר באקדח מאוד קטן זה לא בגודל של גלוק 26 הוא יותר קצר, יותר נמוך, פחות כדורים וכו', הוא יותר בכיוון של טאורוס סלים מבחינת מידות.

בנוסף, לפני שרכשתי את הנשק שלי רציתי MP9C פניתי ללהב ולא היה במלאי, בבירור מול להב אמרו שאמור להגיע, ששאלתי כמה זמן אמרו שאין הערכה, החלטתי שלא לחכות ורכשתי את הנשק הבא ברשימה שלי

לאחר מכן התוודתי באתר למישהו שמחכה כבר 3 חודשים לפני וחיכה עוד 4 אחרי ולא קיבל את הנשק - 7 חודשים !

לתשומת ליבכם
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אקדוחן » 02 מאי 2012, 19:50

אם זה יקח אפילו מחצית מהזמן שאתה מדבר עליו ואף פחות, מקום של כבוד על מותן ימין ימלא גלוק 26 כמו אחיו האצעי ה19 שעשה את העבודה עד כה ועדיין עושה.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי higt-power » 02 מאי 2012, 21:38

goral כתב:יש לשים לב טוב למידות,(היות ואתם קונים אותו בלי "להחזיק" לפני) מדובר באקדח מאוד קטן זה לא בגודל של גלוק 26 הוא יותר קצר, יותר נמוך, פחות כדורים וכו', הוא יותר בכיוון של טאורוס סלים מבחינת מידות.

מבחינת הגובה הוא יותר גבוהה בס"מ שלם מהגלוק 26 ,לדעתי זה בדיוק אותו ס"מ שחסר ל90% מאיתנו כדי שה26 יהיה איך שהוא נוח ביד .
הסלים הוא פחות אוו יותר בכיוון של הגלוק 26 מבחינת גובה אבל הידית צרה בהרבה וזה משפיעה
לטובה על התחושה ביד .
לגבי העסקה :
אחד הדברים הראשונים שלמדתי בעולם הנשק אי שם בימי עלומי בסוף שנות ה80 תחילת ה90 של המאה הקודמת מסדרת מאמרים שפרסם אז אלכס זוהר בביטאון "מטרה" הוא שאקדח לעולם לא קונים "על הנייר" .
אני דבק באמונה הזאת גם היום .

אני בהחלט לא אדיש לצורך של הסוחר להתפרנס ובטח לא לעליות העסקה מסביב אבל לגלגל את כל הסיכון על הלקוח זה נראה לי קצת מוגזם .
הרי מה הם אומרים לך למעשה תשלם את מלוא המחיר אם מתאים ,נו טוב הפסד שלנו נשאר לנו רק רווח מסוים .
אם לא מתאים נשאר גם עם הכסף שלך וגם אם האקדח .
(כי הרי לא באמת יש לך אפשרות להוציא משם את האקדח ולשמור בבית עד שתמצא קונה ביד 2 מבלי לוותר על הכלי הקיים שאולי יותר מתאים לך )
לטעמי זה קצת מיטת סדום.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי goral » 02 מאי 2012, 22:31

מתנצל על הטעות במידות - הקנה אגב קצר בסנטימטר מהגלוק 26 שזה באיזור ה15 אחוז מהקנה נדמה לי, לא מעט

אקדוחן - הקטע ההזוי בכל הסיפור, שהיחס שקיבלתי בלהב היה שאני פשוט סוג של חוצפן שאני לוחץ עליהם להעריך טווח גס של הגעת הנשק (ביקשתי תאריך עם פלוס מינוס חודש)

אגב אותו בחור שחיכה 7 חודשים התייאש ולמזלו הענק מצא 7\24 קומפקטי של טאורוס משומש במצב חדש
(עוד נשק שרציתי והיבואן במקרה הזה הגברים של רתע לא היה מוכן להביא לי בכלל! - הוא החליט ש-P809 יהיה חלופה הולמת, עם מימדים אחרים פטיש חיצוני ובלי הדק DS לא יודע איך - אבל הוא החליט)

לצערינו בישראל קונים נשק בכפוף למלאי, גם אף אחד מאיתנו בטח לא רוצה לרכוש נשק שהזמינו כמות יחידות מצומצמת במיוחד ואז להתקע עם מלאי חלפים של לאדה ניבה.
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי חדש » 03 ינואר 2013, 12:46

משהו זז עם זה?
.Speak softly and carry a big stick; you will go far
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי glock34 » 03 ינואר 2013, 17:58

אתם לא מבינים כמה קשה להשיג אותו בארה"ב.
אייפון סטייל.
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד