שרשור עמותה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: שרשור עמותה
קודם כל זה גורי אלפי ממצב האומה ולא אסי כהן מארץ נהדרת (...אבל...)
אני מבין את הרעיון הכללי של דבריך, שכנראה נאמרים על ידי אדם שפויי. אבל, לא כולם כמוך, כפי שאמרת הניצרה נמצאת באמת בין האוזניים ואתה לא יכול להסתמך על מה שנמצא בין האוזניים של אחרים.
ובוא נניח שהכל תקין שם, מי אמר שהבאים לברך לא יצאו מקללים.
אם צפית בכתבה ביומן ודאי ראית את בנכבד המבוגר שאמר שכלי הנשק שלו נח לו בכספת אבל משרה עליו ביטחון, כמו כן הראו גם את יכולות הירי של אותו נכבד (ותאמין לי לא היית רוצה שהוא ינסה להציל אותך בשעת חירום). עם זה לי באופן אישי אין בעיה. הבעיה מתחילה כאשר כמותו (מבחינת כשירות ירי) חושבים שלשאת נשק בציבור היא זכותם הלגיטימית. במקרה שלו הוא עשה חושבים עם עצמו והחליט שעדיף שנישקו ישאר בכספת בבית. ואם לא? אז עדיין אתה חושב שלא כדאי שיהיה רף מקצועיות מסויים (ודי גבוה)?
או שאולי אני באמת ובתמים לא יורד לסוף דעתך.
pichinan,
אין פה תחרות למי יש יותר ניסיון ואמרה כזו הנשלפת מהמותן מבלי להכיר את הצד השני היא קצת יומרנית. בכל הנוגע בכלי נשק אין מנטרות יש חוקים. אכן קו המחשבה שלי הוא די מקובע בכל הנוגע לביטחון אזרחים. אבל, מכל מלמדיי השכלתי ואני תמיד מוכן ללמוד מכל אחד מבלי כל קשר לכמה ניסיון יש לו.
שבוע טוב.
אני מבין את הרעיון הכללי של דבריך, שכנראה נאמרים על ידי אדם שפויי. אבל, לא כולם כמוך, כפי שאמרת הניצרה נמצאת באמת בין האוזניים ואתה לא יכול להסתמך על מה שנמצא בין האוזניים של אחרים.
ובוא נניח שהכל תקין שם, מי אמר שהבאים לברך לא יצאו מקללים.
אם צפית בכתבה ביומן ודאי ראית את בנכבד המבוגר שאמר שכלי הנשק שלו נח לו בכספת אבל משרה עליו ביטחון, כמו כן הראו גם את יכולות הירי של אותו נכבד (ותאמין לי לא היית רוצה שהוא ינסה להציל אותך בשעת חירום). עם זה לי באופן אישי אין בעיה. הבעיה מתחילה כאשר כמותו (מבחינת כשירות ירי) חושבים שלשאת נשק בציבור היא זכותם הלגיטימית. במקרה שלו הוא עשה חושבים עם עצמו והחליט שעדיף שנישקו ישאר בכספת בבית. ואם לא? אז עדיין אתה חושב שלא כדאי שיהיה רף מקצועיות מסויים (ודי גבוה)?
או שאולי אני באמת ובתמים לא יורד לסוף דעתך.
pichinan,
אין פה תחרות למי יש יותר ניסיון ואמרה כזו הנשלפת מהמותן מבלי להכיר את הצד השני היא קצת יומרנית. בכל הנוגע בכלי נשק אין מנטרות יש חוקים. אכן קו המחשבה שלי הוא די מקובע בכל הנוגע לביטחון אזרחים. אבל, מכל מלמדיי השכלתי ואני תמיד מוכן ללמוד מכל אחד מבלי כל קשר לכמה ניסיון יש לו.
שבוע טוב.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

glockbuster כתב:pichinan
נתחיל מהעובדה שהעמותה היא לא של GLOCK34 היא של כולם ואם אתה לא רוצה להצטרף אולי זה לטובה, אבל כמו כל ישראלי מצוי אתה חזק מאוד בדיבורים אז בבקשה בוא תקים איגוד בעלי נשקים "אמיתי", זה מאוד קל להציע ולהמשיך לשבת על הגדר שאחרים עובדים, למה שלא תקח על עצמך תפקיד בעמותה הזאת עם הלך הרוח לא נראה לך למה שלא תנסה לשנות בעצמך
מסכים, לדבר זה קל. לכתוב עוד יותר. אבל מה לעשות שזה פורום, ובפורום רושמים ומביעים דעות... וגם תרעומות. אני מאוד מאוכזב מהלך הרוח של העמותה, שלמרות שהיא לא "שייכת" לגלוק 34, דעתו נחרצת ומן הסתם מקובלת בקרב חברי הועד המנהל. אני לא התיימרתי להוות חלק מהועד, כן רציתי להיות חבר בעמותה, שכן היא הוקמה דווקא עקב התלונות הרבות של בעלי תבחין משמר (בין היתר). קריאתי להקמת איגוד/עמותה שיגן/תגן על כל בעלי הרשיונות, היא רצינית. לצערי, אין לי את הידע הנדרש, אולם אשמח לכל תפקיד שיינתן לי.
- סליקאי ארד

רבותיי, נא לא להסחף.
ראשית כל העמותה אינה באה לקחת נשק מאף אחד. מי שנמצא כבר בתבחין משמר, מוכן לוותר על זכות החלפת נשק לא יפסיד כלום. הגזירות באות לא מהעמותה, אלא ממשרד לבט"פ.
מה שעמותה מציעה- אפשרות לאלה שיש להם תבחין משמר ומעונינים להשתמש בנשק לא רק לאחסן אותו בכספת גם לחדש אותו מדי פעם.
אני מאמין בזכות של כל אדם בריא בנפשו וללא עבר פלילי להחזיק בנשק אם הוא עובר הדרכה בסיסית ויודע להשתמש בנשק בצורה בטיחותית. בכך אני רואה מצב שיש לשאוף אליו, ומקווה שהעמותה תצליח (אולי אני אופטימי מדי). אפילו כשרות גופנית לא נראת בעיה בעיניי. גם אדם מרותק לכיסא גלגלים יכול להשתמש בנשק בצורה בטוחה, לכן פסילות על רקע גופני נראות לי מעטות יחסית.
וכן יש לעודד את האנשים להתאמן יותר. אולי כאשר יחזרו רבים למטווחים יירדו המחירים...
ראשית כל העמותה אינה באה לקחת נשק מאף אחד. מי שנמצא כבר בתבחין משמר, מוכן לוותר על זכות החלפת נשק לא יפסיד כלום. הגזירות באות לא מהעמותה, אלא ממשרד לבט"פ.
מה שעמותה מציעה- אפשרות לאלה שיש להם תבחין משמר ומעונינים להשתמש בנשק לא רק לאחסן אותו בכספת גם לחדש אותו מדי פעם.
אני מאמין בזכות של כל אדם בריא בנפשו וללא עבר פלילי להחזיק בנשק אם הוא עובר הדרכה בסיסית ויודע להשתמש בנשק בצורה בטיחותית. בכך אני רואה מצב שיש לשאוף אליו, ומקווה שהעמותה תצליח (אולי אני אופטימי מדי). אפילו כשרות גופנית לא נראת בעיה בעיניי. גם אדם מרותק לכיסא גלגלים יכול להשתמש בנשק בצורה בטוחה, לכן פסילות על רקע גופני נראות לי מעטות יחסית.
וכן יש לעודד את האנשים להתאמן יותר. אולי כאשר יחזרו רבים למטווחים יירדו המחירים...
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב

אלדר,
יש הרבה הסכמה בינינו לגבי רוב הדברים אבל, כשירות רפואית לא נראית לי בעייתית כאשר מדובר באדם המרותק לכיסא גלגלים (תלויי מה הסיבה). אבל לדעתי ישנה בעיה עם בעיות לב לדוגמא, מצבים בהם נזדקק לכלי הנשק ידרשו מגופינו רמות אדרנלין גבוהות ביותר ולחץ הדם יעלה בהדרגה מעלה מעלה. וברור שמצב כזה הוא אופטימאלי לקבלת התקף לב.
או בעיות נשימה יכולות להוות בעיה במטווחים סגורים.
אבל יותר מכל, אני חושב שהבעיה היא, אדם שאינו בריא ונוטל תרופות המהוות סכנה על בריאות הנפש ועלולות לגרום למצבי רוח משתנים ובכך להעמיד בסיכון את שאר הציבור.
או בכלל מחלה סופנית (חלילה) שיכולה בקלות לגרום לחולה לאבד את יוקרת החיים.
אז עדיין בריאות תקינה היא מדד לא רע בכלל וטובה למבקש הרישיון ולשאר הציבור.
חשוב לי להגיד כי זו דעתי האישית בלבד.
יום טוב ותהיו בריאים.
יש הרבה הסכמה בינינו לגבי רוב הדברים אבל, כשירות רפואית לא נראית לי בעייתית כאשר מדובר באדם המרותק לכיסא גלגלים (תלויי מה הסיבה). אבל לדעתי ישנה בעיה עם בעיות לב לדוגמא, מצבים בהם נזדקק לכלי הנשק ידרשו מגופינו רמות אדרנלין גבוהות ביותר ולחץ הדם יעלה בהדרגה מעלה מעלה. וברור שמצב כזה הוא אופטימאלי לקבלת התקף לב.
אבל יותר מכל, אני חושב שהבעיה היא, אדם שאינו בריא ונוטל תרופות המהוות סכנה על בריאות הנפש ועלולות לגרום למצבי רוח משתנים ובכך להעמיד בסיכון את שאר הציבור.
יום טוב ותהיו בריאים.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

glock34 כתב:אלדר,
יום טוב ותהיו בריאים.
הממ.. אני מבין שמזמן לא נהגת בכבישי ארצינו. אז היית נחשף לרמות אדרנלין גבוהות בהרבה מזו שבמטווח. ולא פוסלים אנשים מנהיגה רק בגלל שיש להם "בעית לב". אם מדובר בנטיה להפרעות קצב עם סיכוי לאיבוד הכרה, אז כן. באקדח זה קצת פחות בעיתי.
שימוש בתרופות המשנות ריכוז פוסל גם את הרישיון הנהיגה, שימוש בתרופות שכאלה מדווח בטופס אישור רפואי - לא בעיה.
לאנשים עם בעיות נשימה ניתן להמליץ על מטווחים פתוחים אם כי עם מערכת אוורור תקינה במטווח לא תהיה להם שום בעיה.
מחלה סופנית לא נראת לי בעיה. ממש לא כל אחד שואף להתאבד, ולא רואה שום סיבה להעניש אותם.
כמצב אידאלי אני רואה גוף שעוסק בזה בדומה למכון לבטיחות בדרכים. אבל זה רק חלומות...
- סליקאי זהב

לחץ הדם בקרב לא עולה כל כך הרבה, לא יקרה כלום לאף אחד
הפרעות קצב לא גורמות לאיבוד הכרה . לאמא שלי היתה הפרעת קצב עשרות שנים ועד גיל 93 היא לא התעלפה ותפקדה כאילו כלום לא היה לה.
הפרעות קצב לא גורמות לאיבוד הכרה . לאמא שלי היתה הפרעת קצב עשרות שנים ועד גיל 93 היא לא התעלפה ותפקדה כאילו כלום לא היה לה.
- סליקאי כסף

aviqq כתב:לחץ הדם בקרב לא עולה כל כך הרבה, לא יקרה כלום לאף אחד
ישנם סוגים שונים של הפרעות קצב. חלקן כן גורמות לאיבוד הכרה. אבל לא בזה הדיון.
לגבי לחץ דם אמרתי שאין פה בעיה קשה
- סליקאי זהב

התקרחות מוקדמת?חוסר אונות?שפשפת כרונית?
הלו יועצי אחיתופל זה במדור דרושים
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:התקרחות מוקדמת?חוסר אונות?שפשפת כרונית?
פרויד צדק
מהיום רוכשים רק נשר המדבר
טחורים? שלפוחית רגיזה?
- סליקאי כסף

אוף, חטפתי שילשול השבוע
זה יכול להשפיע??
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד