כתבה בערוץ 1
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: כתבה בערוץ 1
בהחלט טוב לראות כתבה מאוזנת שמציגה את המציאות, עם הבעיות שבה, בלי יותר מדי שיפוטיות כנגד הנשק
וכמו שכתבו קודמיי, חבל שאיילה חסון לא נותנת לעובדות ולכל הנאמר והעולה מהכתבה לבלבל אותה ותקעה את האמירה הטיפשית הזו ..
וכל הכבוד למיכה ויואב על לקיחת הסיכון ופתיחת דלתות המטווח בפני התקשורת
שחר
וכמו שכתבו קודמיי, חבל שאיילה חסון לא נותנת לעובדות ולכל הנאמר והעולה מהכתבה לבלבל אותה ותקעה את האמירה הטיפשית הזו ..
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
riko כתב:בהחלט טוב לראות כתבה מאוזנת שמציגה את המציאות, עם הבעיות שבה, בלי יותר מדי שיפוטיות כנגד הנשק
שחר
+1
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מצטרף למחזקים ולמגיבים!
עושה חשק לבדוק מה קורה אצל הולנדר בכפ"ס, עדיין לא הגעתי לשם...
עושה חשק לבדוק מה קורה אצל הולנדר בכפ"ס, עדיין לא הגעתי לשם...
- סליקאי ארד

הצגת הדברים ע"י הכתב ראויה לשבח,
האמת היא שזה די מפתיע אותי, כי בד"כ הם עורכים את הדברים כך שישרתו את הקונצנזוס ולא נותנים לעובדות לבלבל אותם (ע"ע ההערה של איילה חסון), דבריהם של המרואיינים שם גם הם לא הוצעו מהקשרם ...
יפה !
האמת היא שזה די מפתיע אותי, כי בד"כ הם עורכים את הדברים כך שישרתו את הקונצנזוס ולא נותנים לעובדות לבלבל אותם (ע"ע ההערה של איילה חסון), דבריהם של המרואיינים שם גם הם לא הוצעו מהקשרם ...
יפה !
- סליקאי טיטניום

ניר,
אי אפשר לדעתי, גם אם הצגת את כל העובדות, להסביר נושא כזה דרך כתבה אחת בודדה.
את העובדות אני מאמין שהיא הבינה, רק השיוך שלה היה שגויי.
אולי רק בכדי לעזור לה (ויש מצב שהיא תתנצל) אפשר לכתוב לה מכתב (אולי מהעמותה) שמסביר עד כמה הבינה את העובדות המוצגות בכתבה באופן שגויי, וגם נתנה את 2 הסנטים שלה כמשפט סיום לנושא.
אני מקווה שיהיו עוד כתבות המשך בערוצים שונים, זה יכול לעזור למנף את התחום בארץ ולחזק משמעותית את העמותה.
שיהיה לכולם יום טוב.
אי אפשר לדעתי, גם אם הצגת את כל העובדות, להסביר נושא כזה דרך כתבה אחת בודדה.
את העובדות אני מאמין שהיא הבינה, רק השיוך שלה היה שגויי.
אולי רק בכדי לעזור לה (ויש מצב שהיא תתנצל) אפשר לכתוב לה מכתב (אולי מהעמותה) שמסביר עד כמה הבינה את העובדות המוצגות בכתבה באופן שגויי, וגם נתנה את 2 הסנטים שלה כמשפט סיום לנושא.
אני מקווה שיהיו עוד כתבות המשך בערוצים שונים, זה יכול לעזור למנף את התחום בארץ ולחזק משמעותית את העמותה.
שיהיה לכולם יום טוב.
It's not the arrow it's the indian
- סליקאי זהב

העברת המידע בצורה יפה.
אני מקווה שגם אנשי המשרד לביטחון פנים , יפנימו.
יש פער אדיר בין נושאי הנשק באוכלוסיה הפרטית לבין נושאי הנשק הארגוני.
Dive your day
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד