חוויותי ממטווח גניגר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: חוויותי ממטווח גניגר
באותה פגישה שמענו גם את הסיבה לאי פרסום רשימת הישובים הזכאים. אני מוכן לפרט בפרטי- יש לזה סיבה הגיונית.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
ramdishon כתב:הנוהל הזה נאמר ע"י יעקב עמית בפגישה ביום 24 ביוני 2013 במשרדו, בנוכחות רם דישון וליאור נדיבי. שנינו שמענו זאת, מילה במילה כפי שנרשם ע"י afss.
אם יעקב עמית יכחיש זאת- יש לנו בעית אמינות קשה מולו.
אהה באמת ?!
בוקר טוב !!!
זה אותו יעקב עמית שהבטיח לפני כמה שנים 7 רשיונות לכל מדריך ולא נותן אפילו אחד ?!
זה אותו יעקב עמית שהבטיח לא לגעת ברשיונות שיומרו לתבחין "אחר"/"משמר" מתבחין "לפני 96 ".
בעית אמינות? אתם חושבים?
אבל אין דבר תהיו רגועים אתם לא הראשונים ,אבל אולי האחרונים ........
ramdishon כתב:באותה פגישה שמענו גם את הסיבה לאי פרסום רשימת הישובים הזכאים. אני מוכן לפרט בפרטי- יש לזה סיבה הגיונית.
בוודאי שיש הגיון והרבה זה מה שמאפשר לפקידים לעשות מה שהם רוצים בלי יכולת לבקר עלהם .....
כמו שנאמר פה המטרה האסטרטגית ברורה כל השאר טקטיקה בדרך .....
ramdishon כתב:הנוהל הזה נאמר ע"י יעקב עמית בפגישה ביום 24 ביוני 2013 במשרדו, בנוכחות רם דישון וליאור נדיבי. שנינו שמענו זאת, מילה במילה כפי שנרשם ע"י afss.
אם יעקב עמית יכחיש זאת- יש לנו בעית אמינות קשה מולו.
בין אם זו בעיית אמינות, חוסר הבנה (של צד זה או אחר), או הנסיון לרצות את כ-ו-ל-ם, גם יעקב עמית אני מניח מבין שלבעלי המטווחים אין אינטרקום אצלו במשרד. אם השתנו הדברים, יצא חוזר. לא יצא חוזר, לא השתנו הדברים. אמור לצאת חוזר? היה אומר מתי והיינו דוגמים אותו בהתאם.
לגבי רשימת ישובים זכאים, רשימה שניתן לשחזרה ב"ריברס אנג'נירינג" היא לא רשימה סודית. את הרשימה הזו (ברמת דיוק של 96%) אפשר היה להרכיב בקלות מ:
- הידע של באי "הסליק"
- כל מאבטח בכל קניון (במיוחד בתקופה שיחד עם רשיון נשק היה צריך להציג תעודת זהות)
- כל סוחר נשק ובעל מטווח שיודע מתוך שינה לדקלם כמה לקוחות יש לו בחידושי רשיון ומהיכן הם באים (ועל איזה תבחין).
לפחות מהמקור הראשון הצלחנו לגייס שמות של שמונה ישובים בלבד. העגל לא רוצה לינוק.
בפרטי, בהודעות מוצפנות ובלחש מאוזן לאוזן, התנהל התחום עד עכשיו, חבל שניתן לו להמשיך להתנהל כך - אנחנו המפסידים היחידים.
ברביעי באוגוסט, פרסם משרד רוה"מ את רשימת הישובים המאוימים מבחינה בטחונית, סמוכי גבול וסמוכי גדר. האם למשרד לבטחון פנים ניתנה כזו מוטת שליטה רחבה שהוא לוקח את הרשימה הזו ועושה ממנה סלט חדש? קשה לי להאמין. ואני אפילו מעז ומנחש מה הסיבה המסתורית כ"כ. היות ואפליית ישוב ע"פ הרוב הדמוגרפי בו אסורה, אז אם כפר ורדים נמצאת ברשימה, גם כסרא-סמיע.
ייתכן ולא כל החלוקות הפנימיות (נניח כל תחומי המרחק) זכאיות לנשק ע"פ תבחין יישוב זכאי (עולה לראש סיפור ראש הנקרה שהוזכר כאן בעבר), אבל הסיווג הסודי-שמור שניתן לרשימה הזו - מופרך.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד