AR15

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: AR15

על ידי itamar » 24 דצמבר 2013, 10:57

glockbuster כתב:איתמר,

וואו אז ראינו בסידרה כמה עשרות קונים שנבחרו לסדרה ומצד שני אנחנו מדברים על מליונים של רובים חצי אוטומטיים אצל רוב ציבור חובבי הנשק, תעשה את החשבון, ברור שיהיו כאלו שיוכלו להרשות לעצמם אבל איזה אחוז הם מהווים מכלל אוכלוסיית מחזיקי הנשק ועוד בכלכלה של היום.
ואחרי שראיתי כל פרק בכל סדרה שקשורה לנשק בערוץ דיסקברי, חלק מאותם קונים לא היו קונים פרטיים לדוגמה כריס קייל ז"ל שהיה המייסד של Craft International שהוא בי"ס ללחימה והדרכות ירי מתקדמות, הוא כארגון יכול לרכוש ביתר קלות כלים אקזוטיים כאלו.
ומצד שני, זאת הפקה טלויזיונית כמו כולם, אף אחד לא ראה אם הכלים האלו בכלל נמסרו ל"קונים"
לא ראו שום טופס 4 של הBATFE מומלא, פריטי NFA לא נמסרים לקונה ללא רישום במדינה בה הוא גר. כל מה שקיבלו בעצם זה בידור טלויזיוני משובח אבל אך ורק בידור, הNFA הוא נושא כל כך טעון שהפרה שלו יכולה לגרור מאסר של עד ל10 שנים ואני לא חושב שאף אחד כולל אלו שמופיעים בסידרה הזאת מוכנים להתעסק עם הרשויות ולהסתכן.

אני מניח שכיוון שזה ערוץ טלביזיה מכובד ויצרן נשק חוקי אז כל הניירת והבירוקרטיה טופלו על הצד הטוב ביותר.
ברור גם שהרבה ממה שראינו הוא עבודה בעניים.
לדוגמא, באחד הפרקים ראו בחטף את מקלע הבראונינג 0.3 הצבעוני זרוק במחסן.
ופתאום גם את המקל"ר שמישהו הביא מיחזרו בפרק אחר ותרמו אותו לטובת כלי שייט של השריף.

מצד שני, כנראה שיש מספיק שוק ולקוחות לכלים CLASS III אחרת חברה כזו ודומיה לא היו קיימים.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glockbuster » 24 דצמבר 2013, 13:30

שלא תבין אותי לא נכון רוב הקטלוג שלהם הוא של כלים חצי אוטמטיים
וכן מדי פעם הוא מייצרים לטובת הרייטינג כלים אוטמטיים
http://www.redjacketfirearms.com/

המצב אצלם הרבה יותר מסובך מקלעים כאלו לא נחשבים machine guns
אלא Destructive device
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glock34 » 24 דצמבר 2013, 20:13

בואו נעשה סדר בדברים,
כל אזרח שומר חוק במדינות המתירות יכול להיות בעליו של נשק SBR, אוטומטי וכיו"ב.
יהיה נכון לומר שאכן חלקים לא יוחלפו או יתוקנו בנשקים אוטומטים שיוצרו לאחר התאריך הנ"ל

לא חובה להיות תאגיד או ממסד ממשלתי בכדי להיות בעליו של CLASS III אם יש לך טראסט וסטאמפ כאזרח אתה בסדר, או רישיון FFL ליצור נשקים ותחמושת.

Meet the following eligibility requirements to get a federal firearms license:

You are at least 21 years old.
You have never renounced your U.S. citizenship.
You are not an illegal alien.
You are a resident in the state where you intend to start your business or have an existing business location.
You have never broken any federal firearms laws, such as buying or selling guns without proper licensure.
You have not been convicted of a crime that required imprisonment for more than 1 year.
You have never had a restraining order against you for harassment of a spouse, intimate partner or child.
If you use controlled substances, you must obtain them legally, and you must not be addicted to them.
You have never been committed to a mental institution.
If you served in the Armed Forces, your discharge was honorable.

קשה להאמין אבל זו המציאות פה. כמעט כל אחד יכול לייצר כל כלי נשק שהוא רוצה (לעצמו) ותאריכים ממש לא משנים פה ישן כחדש וההיפך. ובנוסף אם תוסיף 125$ (אני לא סגור על המחיר) בשנה תוכל גם למכור כדורים שאתה מכין לבד. (אם אתה לא פוחד מתביעות)(או שיש לך ביטוח)
כל מה שרשמתי הוא לא בגדר מחשבתי. אני יודע בוודאות ומקרוב שככה זה עובד.
רק אם תחפשו כמה חברות בארה"ב (לא מוכרות) מייצרות AR-15 תבינו עד כמה זה קל לייצר פה נשקים.
It's not the arrow it's the indian
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי spy » 29 דצמבר 2013, 15:20

higt-power כתב:...אז כן, ארה"ב של היום היא לא ארה"ב של שנות ה80 אוו אפילו ה90 ובטח לא זאת של ה70 .......

לא הבנתי את כוונתך. האם אתה מתכוון שמצב של הנשק בארה"ב הורע? אני נוטה שלא להסכים. נכון שהכניסו כל מני מגבלות מצחיקות (שלא קשה מידי לעקוף באופן חוקי למהדרין), אבל אם להאמין למפה הזאת המצב דווקא השתפר.
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
רוצה אימון איכותי ולא יקר? https://idpa.org.il/faq/
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי pistokoski » 13 פברואר 2014, 12:50

עזוב את וורמונט בוא לפינלנד.... Ar15 נחשב בין היתר לרובה ציד לציפורים והממשלה מעודדת אנשים להשתמש במשתיק כדי למזער נזקי רעש סביבתי. עכשיו קניתי קנה והרכבתי upper בקוטר 300 blackout ... עלה 70 יורו דמי רישיון + החלקים. וחלקים ניתן להזמין מכל מדינות האיחוד. (גרמניה הפכה בשנים האחרונות לבירת הנשק האירופאית.) וסליחה מראש על הרגליים....
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי donduck » 13 פברואר 2014, 15:38

בביקור האחרון שלי ירינו רק באקדחים. חבל.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי glockbuster » 13 פברואר 2014, 17:59

סוף סוף כדור מבטיח אמיתי ה300 AAC BLACKOUT
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי pistokoski » 13 פברואר 2014, 21:00

donduck כשהיית אצלי גרנו באיזור הלסינקי, לפני כשנה וחצי עברנו לגור בלפלנד, באזור הזה לא צריך לנסוע שעה וחצי למטווח רובים, ברוכים הבאים לביקור חוזר...
ה300 BLACKOUT אכן קליבר מבטיח אבל לדוגמא אין חנות אחת בכל פינלנד שמוכרת תחמושת בקוטר. גם הקנה הייתי צריך לקנות בהזמנה מיוחדת מנשק מקומי שייצר אותו בסדנה שלו. העובדה שניתן לירות תחמושת מ110GR עד 220GR חצי אוטומטי ואוטומט (בארה"ב לא כאן..), מושתק וSUPERSONIC, ושכל החלקים מלבד הקנה הם סטנדרטיים של AR15 כולל מחסניות יוצר פלטפורמה מאוד גמישה עם המון אבזרים וחלקים זמינים שניתן להתאימו לכל מצב טקטי וספורטיבי. לשם השוואה, ניתן בAR15 רגיל בקוטר 223 לירות רק תחמושת 50GR עד 69GR מקסימום בקנה 1:9 (סטנדרטי). שלא לדבר על השתקה של קליע כזה.
עכשיו יש לנו מעל מטר שלג אז לא ייצא לי לירות בו עד האביב....
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד