חידוש רשיון
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חידוש רשיון
שלום לכולם.
ב13.4 טווחתי בנשק על מנת לחדש את הרשיון והמטווח העביר את כל הטפסים(אישור תשלום וטפסי אישור רופא) למשרד לביטחון פנים.
עדיין לא קיבלתי שום דבר ואנחנו כבר בפתחו של חודש יוני.
האם יש עם מי לדבר שיבדוק מלבד הפקידים שאין להם תשובה אלא רק קובעים תור?
לעזרתכם אודה.
ב13.4 טווחתי בנשק על מנת לחדש את הרשיון והמטווח העביר את כל הטפסים(אישור תשלום וטפסי אישור רופא) למשרד לביטחון פנים.
עדיין לא קיבלתי שום דבר ואנחנו כבר בפתחו של חודש יוני.
האם יש עם מי לדבר שיבדוק מלבד הפקידים שאין להם תשובה אלא רק קובעים תור?
לעזרתכם אודה.
הדרך למטרה לא פחות חשובה מהשגתה
Re: חידוש רשיון
הטופס החתום שנותר בידך הנו רשיון זמני לתקופה של חצי שנה. במהלך תקופה זו אתה אמור לקבל את הרשיון הקבוע.
תוכל לקרוא באתר של המשרד לבט״פ על הארכת תוקף מנהלית של כל הרשיונות עקב בעיות במערכת המיחשוב של המשרד (לא ישים לגביך, כי כבר עשית כל מה שנדרש ממך).
תוכל לקרוא באתר של המשרד לבט״פ על הארכת תוקף מנהלית של כל הרשיונות עקב בעיות במערכת המיחשוב של המשרד (לא ישים לגביך, כי כבר עשית כל מה שנדרש ממך).
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
גם אני עם אותה בעיה מתאריך 10.04.
לפני שלושה שבועות הייתי באירוע והצגתי את הרישיון הזמני.
הייתי צריך להתווכח עם שני מאבטחים ושוטר, שהרשיון הזמני תקף מתאריך 30.04 (מועד פקיעת הרישיון הקבוע) ולמשך שישה חודשים. כמו שכתוב.
הם היו בדעה שגם תוקפו של הזמני פג ב-30.04. כמו הקבוע.
מזל שהיתה שם קצינה שכן יודעת לקרוא ללא ניקוד.
לפני שלושה שבועות הייתי באירוע והצגתי את הרישיון הזמני.
הייתי צריך להתווכח עם שני מאבטחים ושוטר, שהרשיון הזמני תקף מתאריך 30.04 (מועד פקיעת הרישיון הקבוע) ולמשך שישה חודשים. כמו שכתוב.
הם היו בדעה שגם תוקפו של הזמני פג ב-30.04. כמו הקבוע.
מזל שהיתה שם קצינה שכן יודעת לקרוא ללא ניקוד.
Glockus Contremo
- סליקאי כסף

הבעיה שברשיון הזמני רשום עד ה1.6.לא מצויין שם הארכה לחצי שנה.
זהו טופס שהורדתי באינטרנט ואיתו עברתי את תהליך החידוש.
תוקף הרשיון הקבוע שלי פג ב30.6.
אחכ הם הופכים אותי לעבריין או שאכנס כל הזמן למצבי ויכוח כמו אצל עמרי.
אשמח לפתרונות ממכם.
לייתר ביטחון קבעתי תור לבדיקת הנושא.אני תושב מרכז הארץ והמקום היחידי שיש בו תור לפני סוף החודש זה בחיפה!!
זהו טופס שהורדתי באינטרנט ואיתו עברתי את תהליך החידוש.
תוקף הרשיון הקבוע שלי פג ב30.6.
אחכ הם הופכים אותי לעבריין או שאכנס כל הזמן למצבי ויכוח כמו אצל עמרי.
אשמח לפתרונות ממכם.
לייתר ביטחון קבעתי תור לבדיקת הנושא.אני תושב מרכז הארץ והמקום היחידי שיש בו תור לפני סוף החודש זה בחיפה!!
אני בבעיה דומה.
שילמתי חידוש באינטרנט וקיבלתי אישור תשלום. במערכת החדשה אין הדפסת טפסים (כרגע). התור הקרוב באוגוסט ואילו הרישיון תם ב 30.6.14.
שלחתי פניה מקוונת. נראה מה יהיה המענה.
שילמתי חידוש באינטרנט וקיבלתי אישור תשלום. במערכת החדשה אין הדפסת טפסים (כרגע). התור הקרוב באוגוסט ואילו הרישיון תם ב 30.6.14.
שלחתי פניה מקוונת. נראה מה יהיה המענה.
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

אל תסתמכו על מה שאני אומר, אבל סתם רעיון:
מהם בעצם התנאים לחידוש הרשיון? תשלום אגרה, אישור רפואי, ואימון ירי.
מי ששילם אגרה ויש לו אישור רפואי, באם ילך למטווח הדבר היחידי שיחסר לו יהיה הרשיון הזמני עליו המדריך חותם.
באם שילמתם אגרה ויש לכם אישור רפואי, ותוכלו לגשת למטווח ללא הרשיון הזמני ולעשות אימון ירי בכל זאת שמוכיח את כשירותכם לחידוש הרשיון, תוכלו לבקש ממדריך הירי ומנהל המטווח לתת לכם מכתב בו הם מאשרים שאתם כשירים מבחינת האימון לחידוש הרשיון.
במקרה הנ"ל, באם לא יומצא לכם פיתרון ע"י המשרד לבט"פ, תהיה לכם אסמכתא משפטית לכך שעניתם על כל התנאים לחידוש הרשיון, והסיבה היחידה שהרשיון שלכם לא חודש בזמן נעוצה בכשל של המשרד לביטחון פנים.
אינני משפטן, אבל לעניות דעתי זה נותן לכם מעמד משפטי חזק מול המשרד לבט"פ, שעה שזה יתאמץ לא לחדש את רשיונכם בטענה שהפרתם את תנאי הרשיון ולא חידשתם אותו בזמן, ובעיקרכאשר הוא יקפוץ על ההזדמנות כדי להעביר אתכם במסננת התבחינים החדשה, תוך שלילת התבחין המשמר לבעלי התבחין.
אני סבור שבית משפט יתרשם שעושים לכם תרגיל כדי לא לחדש את רשיונכם באופן שרירותי.
בהצלחה ותעדכנו.
מהם בעצם התנאים לחידוש הרשיון? תשלום אגרה, אישור רפואי, ואימון ירי.
מי ששילם אגרה ויש לו אישור רפואי, באם ילך למטווח הדבר היחידי שיחסר לו יהיה הרשיון הזמני עליו המדריך חותם.
באם שילמתם אגרה ויש לכם אישור רפואי, ותוכלו לגשת למטווח ללא הרשיון הזמני ולעשות אימון ירי בכל זאת שמוכיח את כשירותכם לחידוש הרשיון, תוכלו לבקש ממדריך הירי ומנהל המטווח לתת לכם מכתב בו הם מאשרים שאתם כשירים מבחינת האימון לחידוש הרשיון.
במקרה הנ"ל, באם לא יומצא לכם פיתרון ע"י המשרד לבט"פ, תהיה לכם אסמכתא משפטית לכך שעניתם על כל התנאים לחידוש הרשיון, והסיבה היחידה שהרשיון שלכם לא חודש בזמן נעוצה בכשל של המשרד לביטחון פנים.
אינני משפטן, אבל לעניות דעתי זה נותן לכם מעמד משפטי חזק מול המשרד לבט"פ, שעה שזה יתאמץ לא לחדש את רשיונכם בטענה שהפרתם את תנאי הרשיון ולא חידשתם אותו בזמן, ובעיקרכאשר הוא יקפוץ על ההזדמנות כדי להעביר אתכם במסננת התבחינים החדשה, תוך שלילת התבחין המשמר לבעלי התבחין.
אני סבור שבית משפט יתרשם שעושים לכם תרגיל כדי לא לחדש את רשיונכם באופן שרירותי.
בהצלחה ותעדכנו.
- סליקאי זהב

ראשית בהצלחה בנסיון למצוא מטווח שיסכים לתת לך את האישור הנ"ל
אבל נמשיך הלאה נגיד שאותו מדריך נתן לך אישור מהוא אומר בכלל ?
שאתה יכול לפגוע X מתוך Y .
זה אומר שאין לך בעיה פללית שצצה פתאום ?
זה אומר שלא התקבלו התראות בגינך ממערכות הביטחון ?
זה אומר שלא התגלה רישום פסיכאטרי?
זה אומר שלא הפרתה תנאי מתנאי הרשיון ?
זה אומר שהעילה שלך עדין תקפה ?........
אוו בקיצור אין "חידוש" ללא מסמכי חידוש מלאים וגם הנ"ל לא ימנע מפקיד הרשוי את הזכות לבטל לך את הרשיון דקה וחצי אחרי שהטופס נחתם .
אוו בקיצור אין "חידוש" ללא מסמכי חידוש מלאים וגם הנ"ל לא ימנע מפקיד הרשוי את הזכות לבטל לך את הרשיון דקה וחצי אחרי שהטופס נחתם .
higt-power כתב:ראשית בהצלחה בנסיון למצוא מטווח שיסכים לתת לך את האישור הנ"ל
לא אמרתי שמשהו ממה שאמרתי ימנע מפקיד רישוי לבטל/לא לחדש את הרשיון
אבל זה בהחלט מחזק את מעמד האזרח בהיבט המשפטי שכן זו חובתו של אזרח לחדש את הרשיון, יותר משזו חובה של הרשות המנהלית לשלוח לך הודעת חידוש.
במקרה הספציפי הזה הרשות המנהלית(המשרד לבט"פ) כושל בתהליך חידוש הרשיון ועל זה אין ספק, עת שיש לבחור 3 חודש לחדש את הרשיון לפני שהוא פג תוקף והוא עושה כל שביכולתו לחדש אותו, והמכשול היחידי שעומד בדרכו הוא הזמן שנשאר לו לחדש את הרשיון בתוספת אי היענות מצד הרשות המנהלית לטיפול בעניינו.
אף אחד לא אמר שלא מחדשים לו את הרשיון בגלל "בעיה פלילית" או "התראה" או "רישום פסיכיאטרי" או "תום עילה".
הסיבה היחידה שהרשיון של הבחור עוד לא חודש נעוצה בכך שלא הגיעו אליו טפסי החידוש ואין באפשרותו להדפיס אותם עקב שירות כושל של הממשלה.
הוא יוצא ידי חובתו ואף קבע תור כדי לדון עם "הרשות המוסמכמת"(פקיד רישוי) בעניינו, מעבר לכך אין לו יותר מדי מה לעשות חוץ מלנסות ללחוץ על המשרד לבט"פ בכל דרך אפשרית כגון שיחות טלפון למטה, מכתב רשום וכו'.
באם אילו לא יפתרו את בעייתו, אני רק נתתי לו רעיון שיוכיח שהוא יוצא ידי חובתו(או לפחות מתאמץ) לעמוד בכל תנאי חידוש הרשיון בהם הוא עמד עד היום, ובאין מניעה שנמנית עם סוגי המניעות שרשמת, אין סיבה לא לחדש לו את רשיונו.
אבל מנסיוננו המר עם המשרד לבט"פ, כל חריגה בדקה מתוקף הרשיון היא הזדמנות פז לביטול רשיון ונסיון לשלול מן האזרח כל דרך אפשרית להחזיק ברשיון כדין.
ואני לא רואה שום בעיה שמדריך ירי ומנהל מטווח יתנו אסמכתא כתובה למה שרשמתי.. זו לא בקשה חריגה שפוגעת בהם באיזשהו אופן.
- סליקאי זהב

אני ממליץ לך לקרוא בעייון את דו"ח מבקר המדינה האחרון .
הזכות לשאת נשק היא מראש "פריבילגיה" שצריך להצדיק ,ולא זכות אזרחית.
אוו במילים אחרות הפקיד יכול לא לחדש לך רשיון נשק בי לא בא לו בימי שלישי .....
ויכול לשלול רשיון ממדריך על סמך סטטוס בפיס בוק ויכול לבטל רשיון למטווח כי נדמה לו ש.....
וכן אתה יכול לגשת לבית המשפט לשלם כמה עשרות אלפי שקלים להיסחב חודשים על חודשים
(ללא פרנסה וחובות תופחים) ואולי אולי להפוך את החלטה (וכן יש תקדימים בהם השופט פסק לצד האזרח אבל גם לא מעט כאלו שלא ).
אבל הכי יפה בזה ששניה אחרי שניצחתה יכול אותו פקיד לחזור למשרד ולהחליט שהוא לא מחדש רשיון למי ששוקל X קילו .
עכשו אתה יכול להשמין אוו לרזות או לחזור על התענוג מחדש, פה חופש הבחירה בידך .
ועכשו תבדוק אותי צא למטווחים ותבדוק כמה מדרכים מוכנים מחר בבוקר לחתום שזה יום שלישי .
תשאל אותם למה לא ותבין איפה אנחנו נמצאים .
הזכות לשאת נשק היא מראש "פריבילגיה" שצריך להצדיק ,ולא זכות אזרחית.
אוו במילים אחרות הפקיד יכול לא לחדש לך רשיון נשק בי לא בא לו בימי שלישי .....
ויכול לשלול רשיון ממדריך על סמך סטטוס בפיס בוק ויכול לבטל רשיון למטווח כי נדמה לו ש.....
וכן אתה יכול לגשת לבית המשפט לשלם כמה עשרות אלפי שקלים להיסחב חודשים על חודשים
(ללא פרנסה וחובות תופחים) ואולי אולי להפוך את החלטה (וכן יש תקדימים בהם השופט פסק לצד האזרח אבל גם לא מעט כאלו שלא ).
אבל הכי יפה בזה ששניה אחרי שניצחתה יכול אותו פקיד לחזור למשרד ולהחליט שהוא לא מחדש רשיון למי ששוקל X קילו .
עכשו אתה יכול להשמין אוו לרזות או לחזור על התענוג מחדש, פה חופש הבחירה בידך .
ועכשו תבדוק אותי צא למטווחים ותבדוק כמה מדרכים מוכנים מחר בבוקר לחתום שזה יום שלישי .
תשאל אותם למה לא ותבין איפה אנחנו נמצאים .
אתה צודק, לפי החוק פקיד רישוי יכול לשלול רשיון, להטיל עליו תנאים ומגבלות ולעשות בעצם מה שבא לו.
אבלללללללל.. הוא צריך הצדקה סבירה למה שהוא עושה, אחרת זה לא יתפוס בחיים בבית משפט.
אני יודע שרוב האנשים מעדיפים לוותר במקום ללכת לבית משפט, וזאת אחת הסיבות ל"איפה אנחנו נמצאים" היום, כי לא נלחמים בהם מספיק.
פקיד רישוי יכול לעשות מה שהוא רוצה עם רשיונות בערך כמו ששוטר משועמם יכול להתחיל לשחק איתי ב"סמכויות"
אם יבוא לי אח"כ אני אוכל לתבוע אותו בבית משפט, ובאם מעשיו היו שרירותיים אז גם לנצח, אבל רוב האנשים פשוט לא מוכנים.
אני באופן אישי מוכן לגרור גם את השר לבט"פ, מנכ"ל המשרד לבט"פ ואת כל אגף רישוי כלי יריה על כל 36 עובדיו עד לבג"ץ בשביל שיתחילו לתת הסברים לבזיון שהם מנהיגים.
ולא.. אני ממש לא מליונר ואין לי איזה עו"ד מחמד בכיס שיהיה מוכן לייצג אותי בחינם.
אבל אני כן מאמין שמי שלא מוכן לטמון ידיו בחרא ושהנושא לא חשוב לו, מוזמן לחכות ל"נסים" כמו הצעות החוק של ח"כ דוד צור שיבואו עליו יום אחד, ואז לסור לתחנת המשטרה הקרובה ולעשות סלפי אחרון עם הנשק והרשיון שלו.
וזה בדיוק מה שיקרה, ואם אתה לא שם לב גם קורה.
P.S.
קראתי את דו"ח מבקר המדינה האחרון, גיבוב של עיוותים לא יותר.
אבלללללללל.. הוא צריך הצדקה סבירה למה שהוא עושה, אחרת זה לא יתפוס בחיים בבית משפט.
אני יודע שרוב האנשים מעדיפים לוותר במקום ללכת לבית משפט, וזאת אחת הסיבות ל"איפה אנחנו נמצאים" היום, כי לא נלחמים בהם מספיק.
פקיד רישוי יכול לעשות מה שהוא רוצה עם רשיונות בערך כמו ששוטר משועמם יכול להתחיל לשחק איתי ב"סמכויות"
אם יבוא לי אח"כ אני אוכל לתבוע אותו בבית משפט, ובאם מעשיו היו שרירותיים אז גם לנצח, אבל רוב האנשים פשוט לא מוכנים.
אני באופן אישי מוכן לגרור גם את השר לבט"פ, מנכ"ל המשרד לבט"פ ואת כל אגף רישוי כלי יריה על כל 36 עובדיו עד לבג"ץ בשביל שיתחילו לתת הסברים לבזיון שהם מנהיגים.
ולא.. אני ממש לא מליונר ואין לי איזה עו"ד מחמד בכיס שיהיה מוכן לייצג אותי בחינם.
אבל אני כן מאמין שמי שלא מוכן לטמון ידיו בחרא ושהנושא לא חשוב לו, מוזמן לחכות ל"נסים" כמו הצעות החוק של ח"כ דוד צור שיבואו עליו יום אחד, ואז לסור לתחנת המשטרה הקרובה ולעשות סלפי אחרון עם הנשק והרשיון שלו.
וזה בדיוק מה שיקרה, ואם אתה לא שם לב גם קורה.
P.S.
קראתי את דו"ח מבקר המדינה האחרון, גיבוב של עיוותים לא יותר.
- סליקאי זהב

המטווח - מנהלו ומדריך הירי לא יחדשו לך רישיון ללא הניירת המתאימה ממשרד הפנים.
תוכל לטווח כ"יורה חופשי" במידה והרישיון שלך בתוקף, אך לא מעבר לכך.
תוכל לטווח כ"יורה חופשי" במידה והרישיון שלך בתוקף, אך לא מעבר לכך.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
עידכון.
חודשיים וחצי אחרי סיום ההליכים מבחינתי ולאחר תקשורת ארוכה של מיילים וטלפונים ומעבר בין אין ספור פקידים קיבלתי אתמול את הרשיון הקבוע בדואר.
כמו שנאמר עד העונג הבא
חודשיים וחצי אחרי סיום ההליכים מבחינתי ולאחר תקשורת ארוכה של מיילים וטלפונים ומעבר בין אין ספור פקידים קיבלתי אתמול את הרשיון הקבוע בדואר.
כמו שנאמר עד העונג הבא
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד